fix
Logo
fix
Nalazite se na Region-POZDRAVI_VOGOSCA
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje
Za pregled svih najnovijih poruka kliknete ovdje

pozdravi_vogosca- 93451 - 09.08.2015 : Vedrana Adamovic Nis - best (0)

Potraga za Muhović Mirsadom


Da li neko zna sta se desilo sa Muhović Mirsadom, nadimak Medo. Rođen je 8. januara 1968. godine. a živeo je u Vogošći. Zadnji put smo se čuli 1998. godine. Bila bih zahvalna na bilo kakvoj informaciji.
pozdravi_vogosca- 91913 - 24.12.2014 : Dragan Sojic Subotica - best (1)

Tražim Misirača Aleksandra - Vogošća


Pozdrav za Misirača Aleksandra - Acu iz Vogošće! Bilo bi mi drago da se čujemo i vidimo nakon 27 - 28 godina! Pozdrav Aco i pazi - oženih se iz Zvornika i do Dejtona ženče mi je bila tvoja komšinica -iz Ilijaša! Javi se!
pozdravi_vogosca- 90757 - 11.07.2014 : Nermin Gluhovic Sarajevo - best (1)

Miro Čamur


Prije rata sam se družio sa Mirom Čamurom, Vuletom i izlazili smo u Snoopy. U ratu sam bio na liniji u Unioninvestu, pa sve do Jevrejskog groblja. Da li neko sada zna je li Miro Čamur živ i gdje se nalazi.
pozdravi_vogosca- 86065 - 24.07.2013 : Momce Nedžarići Nedžarići - best (0)

Pozdrav za saborce


Pozdravljam sve borce Sarajevskog ratišta a posebno saborce iz Nedžarića!
pozdravi_vogosca- 85665 - 29.06.2013 : Celinac - best (0)

Pozdrav za borce na Treskavici i Sarajevskom ratištu


Pozdrav svim borcima VRS koji su učestvovaliu borbama na Treskavici, i Sarajevskom ratištu, a posebno pripadnicima 65. mtp!
pozdravi_vogosca- 68352 - 07.04.2012 : Elmir Hadzibajric Sarajevo - best (0)

Gagići iz Vogošće


Da li bi mi neko moga kazati šta je sa Gagićima, imao je kćer Svjetlanu, išla je sa mnom u srednju skolu na Drveniji Branko Lazić šta je sa ovom porodicom?
pozdravi_vogosca- 68088 - 29.03.2012 : Selma Babic Australija - best (1)

Hvala Vogošćaninu Pravom


Hvala puno "Vogošćaninu Pravom", ne znam ko ste ali svaka vam čast, kako ste napisali i opisali pogibiju moga pokojnog muža Trifka Babić i pokojnog Miladina Musića. Nisam ni znala do danas kako je to bilo.

Hvala vam i za to što ste napisali da smo jedva opstali u Vogošći uz veliku pomoć vojne policije kao i civinle policije dok je Živko Lazarević bio načelnik. Kada je on otišao onda su nastali problemi toliki da se i danas pitam kako sam ostala normalna nakon svega toga. Mislim da vi to dobro znate dok ste ovako lijepo to opisali.

Molila bi Vas sa velikim uvažavanjem da mi se javite, ako je to ikako moguće. Voljela bih znati ko ste i da se čujemo. Hvala vam puno još jednom i pozdrav svim normalnim ljudima i naravno Vama.
pozdravi_vogosca- 59502 - 09.01.2012 : Dragan Stojanovic Srbija - best (0)

Pozdrav


Vogošćani Hristos se rodi! I molim vas gde se nalazi spomenik srpskim dobrovoljcima koji su došli iz Srbije da brane Republiku Srpsku. Pozdrav od neznanog Srbijanca.
pozdravi_vogosca- 44662 - 02.10.2011 : Oko - best (0)

Look, Fripe


Pozdrav svima! Mada već duže vremena nšta ne pišem, svakodnovno posjećujem ovu stranicu kako bih vidio šta se dešava. Veoma su me obradovali tekstovi koji su napisani od strane Fripea, a posebno Look-za koga mislm i da sam ga upoznao u tim teškim godima. Svaka vam čast momci moje iskrene čestite na veoma lijepim i prije svega iskrenim tekstovima. Još jednom, veliki pozdrav od Oka.
pozdravi_vogosca- 44402 - 30.09.2011 : Ratko Obrenovic Detroit, USA - best (0)

Pohvala za Look-a


Moje iskrene čestitke za tekst koji je napisao Look. Svaka ti čast! Vidi se da si obrazovan i jako pametan čovjek.

Pored toga, želio bih da istaknem da je tvoje pisanje posebno vrijedno jer opisuje, onako iskreno i iz dubine duše, ono unutrašnje previranje koje se dešava u normalnom čovjeku. Dok sam čitao ovo tvoje pisanje i sam sam pomislio: "Hej, slično ovako je izgledalo i moje vatreno krštenje! "

Svaka čast, i samo nastavi!
pozdravi_vogosca- 44382 - 30.09.2011 : Crni Orao Ilijać - best (0)

Za Fripe i Look


Poštovani Fripe i Look,

Žao mi je što zaista ne znam kako da preko ovog lista na kome mogu napisati dosta riječi, napišem preko čitave stranice samo jednu riječ:

BRAVO I BRAVO ZA OBOJICU!!!


Ovo vam kažem iz dna duše, jer je sve što ste napisali, bilo pošteno iskreno i ljdski. Posebna je veličina tekstova od od Fripe-a, čija je iskrenost nadmašila mnoge koji su ovdje pisali. Ti si Fripe dokazao ovim svojim tekstovima, prije svega ljudskost. Drago mi je što niste kao neki, koji bi htjeli da budu, poklopac za svaki lonac'. Oni bi da se samo njihova priča pika. A ako to nije tako, onda je to za njih uvreda, pa napadaju druge kao što ste naprimjer, vas dvojica.

Živjeli i srećno vam bilo!
pozdravi_vogosca- 26892 - 28.02.2011 : Bagi Marsej - best (0)

Ljubisa Jeftic


Druže ja znam jednog Ljubišu Jeftića, istog onog koga zna i Pravi. Živ je i zdrav, oženjen ima dvoje djece... Imam i njegov broj telefona, a ponekad se i čujemo.
pozdravi_vogosca- 26847 - 27.02.2011 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Potraga za prijateljom


Pero,

Ljubiša (Ranko) Jeftić, ja sam poznavao jednog koji je živio u Vogošći. Otišao je u toku rata kod sestre Nataše u Pariz (Fancuska). Možeš ga potražiti na Facebook.
pozdravi_vogosca- 26632 - 25.02.2011 : Pero Guca - best (0)

Potraga za prijateljom


Slučajno sam naleteo na vaš sajt. Nisam učesnik rata ali sam imao dragog prijatelja iz Vogošće. Zove se Ljubiša Jef(v)tić. Služili smo vojsku zajedno u Skoplju 1988/89 godine u puku veze. Ako ga neko poznaje neka mi pošalje poruku dali je živ i gde je sada. Hvala u napred.
pozdravi_vogosca- 24901 - 01.09.2010 : Dušan Bijeljina - best (0)

Čestitka Vrbasu


02. 09. je rođendan Vrbasu. Sve najbolje!
pozdravi_vogosca- 24315 - 14.04.2010 : Izy Ristić Sarajevo - best (0)

Pozdrav za Adu


Veliki pozdrav za Adu. Naravno da imam još jednog brata, tada je bio mali klinjo kad smo napustili Vogošću. Veoma sam ponosna na njega i mnogo ga volim. Vidim da si ti znao i mog Mimu. Nikada ne bih pomislila da ću na internetu naći da nakon toliko godina neko spominje moga brata.

Moj brat je svoju grešku u životu skupo platio, i samo bih ispravila momka koji je pisao o mom bratu, da moj brat nije nikome obezbjeđivao potrebne narkotike, niti je ikoga povukao za sobom. Svoje neznanje o tome u šta se upušta je i platio životom.

Veliki pozdrav!
pozdravi_vogosca- 24267 - 06.04.2010 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Pozdrav za Regu


Rega,

danas, nakon toliko godina, ne mogu se sjetiti šifre koju spominješ ali tebe se dobro sjećam pod uslovom ako si ti onaj isti Rega koji je bio u toku rata neko vrijeme bio i u istoj jedinici sa mnom.

U toku rata su bila dvojica Rega, jedan je bio sa mnom u policiji a drugi je bio sa mnom u vogošćanskom bataljonu.

Druže, bilo koji da si ti od te dvojice, pretpostavljam da si onaj što je sa mnom jurisao ako si imao tu šifru ali i drugi Rega je mogao imati radio stanicu zbog poslova koje je radio pa nisam baš siguran ko si. Nadam se da mi nećeš zamjeriti zbog toga!

U svakom slučaju, imaš veliki pozdrav od mene!
pozdravi_vogosca- 23937 - 03.03.2010 : Specijalac Momčilo RS - best (1)

Luna


Vogoščaninu Pravi, nemoj da te iznenađuju postupci vlasti prema borcima, jer ti na vlasti nisu se borili za RS nego za fotelju.

Dobro je Boro Čorba otpjevao "za ideale ginu budale". Nemoj me pogrešno shvatiti, ali i ja spadam u tu kategoriju budala.

Ako mislimo na istog čovijeka, Željku, ukucaj ime i prezima na Googlu i ima da se iznenadiš.
pozdravi_vogosca- 23796 - 21.02.2010 : Vera - best (0)

Boro Radić


Želim da pozdravim čoveka koji me se seća! Pozdrav i za tebe Željko, koji ispravljaš što pišem svoj maternji jezik, a to je srpski. Svi trbamo da se učimo svoj jezik, da govorimo i pišemo, a ne da upotrebljavamo tuđe reči, zato smo se borili i mnogi su dali svoje živote!!! Neka im je svima večna slava i hvala!! Imam Borinu sliku, pronasla sam je, iz osamdesetih nas dvoje zajedno... Hvala svima koji imaju lepo mišljenje o Bori koji to zaista zaslužuje! U mom srcu će ostati za ceo život!

Jedan gospodin je napisao da ne blatimo Zehru, koja je mnogo volila Boru!! Mislim da je ona sama sebe oblatila! Kad ga je već toliko volela zašto nije zadržala njegovo prezime! Mislim da je to svima nama jasno! Nije vredna pomena a kamoli diskusije!! Ona ne bi trebalo ni da se pominje na stranici jednog heroja! Mi ovde pišemo o ljudskim vrednostima heroja koje smo poznavali!
pozdravi_vogosca- 23793 - 20.02.2010 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Poziv za Lunu


Luna, pošto pratiš ovaj sajt, vjerovatno si primjetio da niko iz specijalnih jedinica nije opisivao borbe koje ste vodili. Ne znam zbog čega, ali znam da ste zaslužili da se o vama piše kao herojima rata.

Moje mišljenje je da ste vi dali najveći doprinos u odbrani cijele teritorije Republike Srpske. Bila bi prava šteta da se u istoriji ne obradi i učešće svih vaših odreda, koji su kada god je bilo najteže, odlazili da brane napadnute teritorije.

Bio sam oduševljen unutrašnjom organizacijom odreda u toku borbenih dejstava. Specijalna policija je ratovale po cijeloj Republici Srpskoj, pa bi bila sramota dozvoliti da poginuli heroji padnu u zaborav.

Luna, Vaše pisanje bi stvorilo paravu sliku ratnih zbivanja u BiH, ovom prilikom bi te zamolio, da se uključiš u pisanje ili zamoliš nekog od tvojih saboraca da i oni daju svoj doprinos, za ljubav svojih poginulih drugova, jer su to oni zaslužili!

Pozdrav, Vogošćanin Pravi
pozdravi_vogosca- 23423 - 21.01.2010 : Miner Vogosca Vogošća - best (0)

Pohvala i podrška


Pozdrav svima,

zbog prezauzetosti nisam duže vrijeme bio "ovdje" i kako vidim napisano je jako puno dobrih stvari. Drago mi je što se počelo pisati i o Ilijaškim komandirima i borcima. Vogošćani su imali ogromno povijerenje u takve ljude koji su im bukvalno čuvali leđa i mogli su svoje snage koncentrisati na unutrašnji prsten.

Volio bih kad bi neko počeo pisati i o Ilidžanskim i Hadžićkim momcima.

Zato Velimire i Jovo samo naprijed jer imete vi neiscrpnih tema koje bi velike mase voljele da pročitaju.

Ja ću povremeno da opišem ponešto iz Vogošće, nažalost po sijećanju jer nisam vodio nikakav dnevnik.

Miner
pozdravi_vogosca- 23039 - 10.12.2009 : Prnjavorac Bosna - best (0)

Pozdrav


Samo da pozdravim sve Vogošćane, i one prijeratne a i ove sada. Šta nam rat uradi!
pozdravi_vogosca- 22945 - 27.11.2009 : Somborac - best (1)

Pozdravi


Ако неко познаје Ранка Гавриловића и Ацу ГЕДОРУ нека им пренесе поздраве од мог и њиховог брата ИКЕ из Сомбора.
Нека их, као и све српске борце чува БОГ.
pozdravi_vogosca- 22523 - 11.09.2009 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Moj brat


Moj brat je prije 6 godina imao jak infarkt, ali je Božiom voljom i njegom srećom danas ponovo među živima. On je u pravom smislu vaskrsno jer je udar bio tačno na Vaskrs. Doživio je kliničku smrti, ali zahvaljujući medicinskom osoblju u bolnici u Foči pomoću elektro-šoka povraćen mueđu žive. Od srca im hvala za to. On se oporavio, sad se dobro osjeća. Hvala ti na pozdravima!
pozdravi_vogosca- 22521 - 11.09.2009 : Dussan - best (0)

Vogošćanin Pravi


Pozdravi brata! Čujem da je bio bolestan, ali nadam se da je sada OK.
pozdravi_vogosca- 21376 - 15.04.2009 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Pozdrav za Slavu


Puno pozdrava za mog ratnog drug i dugogodišnjeg komšiju. Tebi i tvojoj familije želimo sve najbolje. Sudbina nas razdvoji ali će u meni ostati uvjek lijepa sjećanja na tebe i tvoju predivnu poštenu familiju. Da li si zaboravio naše lude akcije koje smo često izvodili. Opisao sam jednu akciju na Lađevićima, kada mi je Gali spasio život. Naravno ja nisam zaboravio da ste to vas dvojica zajednički odradili. Nadam se da razumiješ zašto sam tako napisao.
pozdravi_vogosca- 20343 - 28.01.2009 : Oko Bijeljina - best (0)

Plavi golf


Veliki pozdrav za "Plavog golfa". Ratni druže, vidim da se više ne javljaš. Volio bih ako si u mogućnosti da se vidimo! Moju adresu možeš dobiti od Željka ako želis, pa da negdje sjednemo u ime stari dana i rana. Imamo i zajedničku sliku sa Sjenokosa.
pozdravi_vogosca- 20336 - 28.01.2009 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Pozdrav zivim herojima!


Oko ne mogu da se sjetim ko si ti, ali kad si spomenuo Točeta komandira Žutih mrava shvatio sam da si bio dio te junačke ekipe koja je dobrovoljno išla gdje god je bilo najteže.

Vi ste junaci sa tih prostora koji, ka i ja, morate da krijete istinu o sebi i svojim podvizima. Ja vas potpuno razumijem jer dok pišem ove tekstove stalno mi naviru suze na oči. Ipak, mi smo bar imali sreću da ostanemo živi, budemo tu da pomognemo svojim porodicama. Nažalost, mnogi su otišli na vječni počinak.

Neka im je vječna slava i veliko hvala.
pozdravi_vogosca- 18701 - 21.08.2008 : Milica Brkljac Zemun - best (0)

Pozdrav svima


Pozdrav svima.... Sasvim slučajno sam naletela na ovaj sajt... Ja sam Vogošćanka... Nažalost, ne mogu mnogo da kažem o svim ljudima koji su dali svoje živote za Vogošću i srpstvo.... Otišla sam sa porodicom iz Vogošće neposredno pre rata... Neke od ljudi koje pominjete sam i poznavala, neke je malo bolje poznavao moj, na žalost, pokojni otac.... Naime, moje devojačko prezime je Tomović a otac mi je Dućan Tomović... otkako sam pre 16 god otišla iz Vogošće i Sarajeva joć se ne usuđujem da odem tamo... Ne bojim se ja nikoga ali to više nije to.... Tamo žive neki drugi ljudi koji su, "šljegli" sa brda i planina... Ma, komentar je suvišan... Još jednom pozdrav svima.....
pozdravi_vogosca- 16905 - 30.12.2007 : Bijeli Tigar Bijeljina - best (0)

Pozdrav Vogošćanima


Pozdrav za sve Vogošćane. Ovaj sajt je ekstra, ali ne mogu više da čitam laži ovih pojedinih muslimana. Vogošća ima još mnogo junaka, trebalo bi malo i druge pomenuti, a ne samo jedne te iste. Volio bih kada bi neko spomenuo i nekog junaka sa Blagovca.
pozdravi_vogosca- 16363 - 24.11.2007 : Milan Košarac Vučine - best (0)

Pozdrav za Vogošćane


Pozdrav za raju iz Vogošće.
pozdravi_vogosca- 11432 - 24.01.2007 : Aleksandar Tesendic Sarajevo - best (0)

Pozdrav


Prošlo je 15 godina, pa nemam pojma gdje je ko. Inače sam iz Sarajeva i slučajno pronađoh ovu stranicu. Interesuje me da li neko zna sta nešto o Zoranu Tešendiću, i gdje se sada nalazi. Znam da je živ. Ima brata Gorana a otac mu je pokojni Radivoje. Ja sam njihov polubrat. I interesuje me šta je sa njima. Sada živim u Sarajevu. Ako neko nešta zna hvala unaprijed.

Pozdrav!
pozdravi_vogosca- 10611 - 09.10.2006 : Miroslav Brocilovic Sombor - best (0)

Pozdrav


Pozdravljam svog komšiju Miru Špiru. Takođe bih mnogo pozdravio Boru i Nebojšu Pavlovića, mnogo pozdrava Gordani, Borinoj bivšoj ženi. Svim dobronamjernim Semzovčanima želim sve najbolje. Krajnje je vrijeme da počnemo da razmisljamo o normalnim stvarima da se manemo rata, svi mi koji smo poznavali pokojnog Špiru mislimo o njemu sve najbolje, on je kao i mnogi žrtva lude politike pojedinih ludaka koji su dobro unovčili svoj "patriotizam". Pozdrav svima, Miro Krezo.
pozdravi_vogosca- 2541 - 06.11.2005 : Dragan Gataric Boston - best (0)

Pozdrav kumu Bobanu Kovacevicu


Svaka čast na sajtu...
Želio bih da pozdravim kuma Bobana Kovačevića sa Sokoca i njegovu familiju!!!!
Veliki pozdrav od Gate...

Idi na stranu - |1|2|