fix
Logo
fix
Nalazite se na Region-POZDRAVI_ROGATICA
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje
Za pregled svih najnovijih poruka kliknete ovdje

pozdravi_rogatica- 93513 - 20.08.2015 : Dragana Milaković Šajkaš - best (0)

Tražim prijatelje: Milan i Milanka Krstović


Poštovani Željko,

molim vas da mi, ako je ikako moguće, pomognete u pronalaženju mojih dragih i nezaboravljenih prijatelja Krstović Milana i Milanke. Oni su bili na privremenom radu u Francuskoj, u gradu Lille. Imali su ćerku Jadranku. Vratili smo se za bivšu Jugu. Mislim da su iz Rogatice ili Goražda, ne mogu vam tačno napisati pošto sam zaboravila jer je to bilo 1975. godine. Željela bih čuti za njih, ako postoji mogučnost. Šaljem vam veliki pozdrav i svako dobro.

Dragana Milanković
pozdravi_rogatica- 92429 - 20.02.2015 : Lenka Strajkov Beograd - best (0)

Zoran Gladanac


Slučajno sam pročitala ovu poruku tražeći na Fb adresu Zorana Gladanca. Pročitala sam ovo mojoj mami, Stani Ristanović, od majke Jovanke Gladanac, rođene sestre Neđe Gladanca. Zna za potomstvo Neđe i Živke Gladanac i volela bi da nesto više zna o svima vama. Zorana viđamo jer dolazi u Rogaticu svake godine.
Puno pozdrava,
Lenka
pozdravi_rogatica- 61303 - 25.01.2012 : Simon - best (0)

Zoran Janković


Već duže vreme nameravam da dam punu podršku pisanju Zorana Jankovića na ovom portalu i sad, posle teksta "Ferman iz Banjaluke" je pravi čas da to i uradim.

Zorane, možda Vi niste u rangu Nušića, Kočića i ostalih koje pominjete ali jeste u rangu Ratka Dmitrovića, modernog novinara koji ima obraz i petlju da kaže istinu i stoji iza nje. Često preturam po internetu tražeći Vaše tekstove. Ja Vas od sveg srca podržavam i nadam se da će i drugi da krenu Vašim putem.
pozdravi_rogatica- 27217 - 08.03.2011 : Emina Sarajevo - best (0)

Svaka čast!


Sve hvale G-dinu Zoranu Jankoviću za ovako prekrasno pisanje. Nadahnuto, živopisno, kristalno jasno, profesionalno... Jednom riječju prelijepo. Nisam odavno čitala bolje i ljepše tekstove, ne mislim na sadržaj toliko koliko na izbor, bolje rečeno igru i splet riječi koje koristi ovaj predivni čovjek. Hvala mu velika i G-dine Jankoviću molim Vas nastavite da pišete...

Veliki pozdrav iz Federacije BiH uz napomenu da i mi znamo da cijenimo kvalitet.
pozdravi_rogatica- 25549 - 11.11.2010 : Veso New Madrid-West Serbia - best (0)

RE: Knjiga o Milutinu


Zorane, burazeru, shvatam u kakvim si nedaćama, jer poznajem sve prilike u Rogenburgu. Nemaš razloga da se obraćaš ovim pederima iz BORS-a, i oni su ti isti kao i ti tvoji. Nepismeni, niotkuda, kupuju cipele izričito sa pertlama - kad se zavuku šefovima u "auspuh" da ih, u slučaju da zatreba, mogu izvući iz istog.

Od davnina je bilo da su pismeni nepismenima u oku, pošteni nepoštenima itd. Nekih je se miris zapaljenog tijela osjećao samo zato što su tvrdili da je zemlja okrugla.

Ne može se živjeti od "patriotizma", uhvati se ti žene i pravac Konjic, pa ako budeš u prilici da promjeniš sredinu prije ćeš odozdo nego iz Roge. Uostalom, i u Rogaticu su se vratili muslimani, pa ih niko ne proziva i maltretira.

P. S. I u Sokocu ti je isto stanje. U Info-centru radi "novinarka" koja u jutarnjem programu kaže da će snijeg padati do 500 Celzijusa nadmorske visine, a ljudi sa fakultetskim diplomama šamaraju dasku na brentama.
pozdravi_rogatica- 24264 - 05.04.2010 : Raso - best (0)

Pozdrav: Vaso Zekić


Pozdrav za Vasu Zekića i njegovu fameliju. Poseban pozdrav za Novu i Bosiljku. Pozdrav od Mande. Ja se sjećam te knjige kada mi je Novo pokazivao.
pozdravi_rogatica- 3624 - 03.02.2006 : Boris Mikovcic Frankfurt - best (0)

Pozdrav od Borisa Mikovčića


Veliki prozdrav za Sokočane, a posebno za moju Rogaticu i sve one koji me znaju.
pozdravi_rogatica- 3183 - 18.01.2006 : Gordana Milenkovic Usa - best (0)

Pozdrav Čarkićima


Speciajni pozdrav iz daleka mojoj mnogobrojnoj familiji Čarkic u Seljanima, Rogatici i šire!!!
Voli vas Gordana!

Idi na stranu - |1|2|