fix
Logo
fix
Nalazite se na Region-IGRICE
Nema upisa na ovu stranicu!

igrice- 500007 - 15.01.2013 : Zeljko Tomic Sokolac - best (5)

Važno obavještenje!


OD DANAS VIŠE NIJE DOZVOLJENO POSTAVLJANJE PITANJA NA OVOJ STRANICI. SVE VAŠE PORUKE BIĆE AUTOMATSKI IZBRISANE.

 1. Prvo pročitajte sve postove na ovoj stranici, uključujući i stranice o Softver, Hardver, Kompjuteri, Igrice.... Mnogo toga interesantnog možete naći na njima. Ukoliko postavite pitanje na koje smatram da sam dovoljno detaljno odgovorio, vaš članak će biti izbrisan izbrisan.

 2. Nema potrebe da pokušavate da me kontaktirate na email, ili na Facebook, Skype... Odgovor nećete dobiti, bez obzira koliko je vaš slučaj "specifičan". Savjeti koje ovdje dobijete mogu biti korisni i za druge. U isto vrijeme povećava se posjećenost ove stranice, a ostvarujem i minimalne prihode od reklama na vrhu iste, ukoliko neko klikne na nju!

 3. Svoj problem opišite detaljno. Pokušajte da u pitanje ugradite i ono što sigurno znate, pa da tako podjelite svoje iskustvo i sa drugima. Pokušajte da odgovorite na neka, već ranije postavljena pitanja.

 4. Molim vas da ocjenite članke koji su vam koristili, tako što ćete kliknuti na pet zvjezdica iznad njega. Na ovaj način pomažete drugima da lakše dođu do korisnih informacija.

 5. Ne odgovaram na članke u kojima niste naveli svoje pravo ime, mjesto boravka i email adresu. Ne interesuju me imena poput "Maks" ili "Cakana".

 6. Pažljivo pročitajte poruku koja se pojavi nakon upisa vaše poruke


Radi lakšeg snalaženja, vaša pitanja o kompjuterima se razvrstavaju na sledeće kategorije:

 • U veze vaših problema sa hardverom (kompjuter se gasi, problem sa mišem ili tastaturom, kompjuter se restartuje....) idite na sledeću stranicu: Kliknite ovdje

 • U vezi vaših problema sa softverom ( problem sa Windows, ikonicama, Windows registry....) idite na sledeću stranicu: Kliknite ovdje

 • U vezi vaših problema sa ostalim programima ( Problem sa Windows Media Player, Explorer, Google Chrome... ) idite na sledeću stranicu: Kliknite ovdje

 • Na vaša pitanja u vezi igrica ne odgovaram. Međutim, na neke probleme i pitanja odgovore možete naći na sledećoj stranici: Kliknite ovdje

  Molim vas da prilikom postavljanja pitanja obavezno unesete:
  1. Vaše ime, mjesto boravka i email adresu (od čega zavisi da li će neko odgovoriti na vaše pitanje)
  2. Podatke o vašem kompjuteru: laptop ili desktop, a poželjno je da unesete i marku, npr. Toshiba Satellite A30.
  3. Operativni sistem ( Windows XP, Windows 7, Vista, Linux...)
  4. Dodatne podatke o programu ili hardveru za koji je vezano vaše pitanje
 • igrice- 90559 - 23.06.2014 : KunteKinte Teslic - best (0)

  Horor


  Zdravo, ova priča se pojavljuje na više balkanskih foruma. Autor teksta je Tulkas. Mislim da je ovaj forum najkompententniji da ovu priču analizira. Autor teksta ne daje lokaciju događanja zato mislim da je priča plod njegove mašte. Molim za vaša mišljenja? Pozdrav!

  Zima je. '93. Bili smo udaljeni od neprijatelja nekih tristotinjak metara zračne linije. Naši položaji su bili u rovovima ukopanim baš na početku šume dok su oni imali položaje u jednom malom zaseoku (brat bratu dvadesetak krhkih kućica). Danima se niko nije pomjerao ni metra. Tuklo se minobacacima (tu i tamo) poneko puškaranje, ali ništa strašno. I jedni i drugi, šta reći, čekali smo daljnja naređenja, s vrha naravno i držali svoje crte. Hladno je bilo, onako kako samo u bosanskim zabitima zna biti, ali iskreno rečeno, bili smo dobro opskrbljeni.

  Te noći sam poslan u izviđanje s jednim suborcem, inače mojim jako dobrim prijateljem. Nismo trebali daleko ići, možda kojih 150 metara u ničiju zonu, možda nepotrebno, ali ipak. I tako smo se nas dvojica lagano puzeći približavali žbunju koje je trebalo biti naša busija narednih nekoliko sati.

  Lijepo smo se smjestili i onako nedisciplinirano pripalili po cigaru, što bi se reklo frajerski i neoprezno, ali sa žarom okrenutim unutra, prema dlanu.

  Imali smo jedan lijepi dvogled IR. Eh da nam ga je bilo imati kad smo bili klinci i iz daljine virili u auta gdje su se valjali zaljubljeni parovi!

  S vremena na vrijeme pogledao bih u pravcu neprijatelja, vidjelo se kretanje, hodali su, nosili drva, ništa naročito, ali nešto mi nije bilo jasno. Nekoliko njih je krenulo na drugi kraj zaseoka, onako u žurbi i sa puškama na gotovs, čula se i vika. Dao sam prijatelju da pogleda i on je poslije par sekunda počeo da brblja, zadihao se i brzo mi gurnuo dvogled u ruke i samo izgovorio:

 • "Gledaj tamo!!!"

  Ponovo sam pogledao i vidio da su oni napadnuti, počela je i pucnjava, pojedinačna, rafalna (sve se događalo jako brzo) vidjeo sam neke, neka bića ljudskoga oblika, ali nisam skužio šta je. Vidjeo sam da ih napadaju i ubijaju (neprijateljske vojnike), grizu. Planulo je par kućeraka a sad se tamo već odvijao pravi rat pucnjevi vatra, vrisci, užasni urlici...

  Naši su nas odmah pozvali da vide šta se dešava. Dao sam dvogled prijatelju i odgovorio nadređenom da nemam pojma šta se desava ali sa nama nema nikakve veze.

  Moj je prijatelj onako otvorenih usta gledao. S obzirom da je vatra bila jaka sjene, siluete se se vidjele golim okom. Bio sam sleđen (od straha ne od hladnoće). Daj mi normalnu bitku, nema frke, ali ovo!

  Uzeo sam , istrgao dvogled i htio, unatoč strahu, vidjeti sve iz veće blizine. I vidjeo sam jednu priliku ženskog, izobličenog lica (veliki zubi izobličeni, produžena vilica, brada šiljata i kandže) kako gleda, ravno, ali ravno prema nama. Mi smo dovoljno daleko u mraku, ali gledala je u nas, znala je da smo tamo. I tada je potrčala velikom brzinom u našem pravcu. Ja sam sleđen i dalje držao dvogled kao paraliziran, ali u jednom trenu kao kroz san rekao sam svome suborcu da puca ravno u mrak, ODMAH. I on je zapucao, a odjednom sa moje desne strane u pravcu kuća zapucalo je još dvadesetak kalašnjikova (ja u svoj onoj izgubljenosti nisam ni primjetio da je jedan dio naše ekipe stigao do nas i razvio položaj). Poslije dvije-tri sekunde i ja sam opalio rafal. S naseg glavnog položaja su počeli udarati i minobacačima. Počelo je oprave, mada niko nije imao pojma o čemu se u stvari radi.

  Trajalo je, recimo, deset minuta (ne trebam govoriti da sa druge strane nije stigao ni metak).. Kada je prestalo s lupanjem glavni časnik (ne želim govoriti ni o imenima niti mjestu zbivanja) je htio da krenemo naprijed, ali sam ga uvjerio da sačekamo jutro. Puno pitanja je postavljeno, ali nismo im ništa kazali, ništa što bi uputilo na to da nas proglase ludima.

  Krenuli smo naprijed (vedro je bilo oko 08. 00) i poslije par minuta stigli na protivničke pozicije. Još je bilo žara na kućicama. Snijeg je bio pun krvi na sve strane, razbacano oružje i vatreno i hladno (noževi umrljani krvlju), ali niti jednog mrtvog. Nikome ništa nije bilo jasno. Ipak u jednom rovu, zatrpanog snijegom i zemljom pronašli smo jednog mrtvog vojnika, rastrganog. Jasno su se vidjeli ujedi i dijelovi otkinutog mesa.

  Ja i prijatelj smo se pogledali, a časnik je to sve prokomentirao kao "baš ga je raznijela ta prokleta mina". A "oni su se povukli pod našim djejstvom i pokupili svoje mrtve i ranjene"...

  To je bilo to i tako je priopćeno javnosti.

  Ova priča je najaveća glupost koju sam do sada pročitao. Definitivno je plod mašte nekoga ko voli da gleda vampirske filmove I čita slične romane.
 • igrice- 80633 - 16.12.2012 : Marko Djordjevic Beograd - best (0)

  Kompjuter koči


  Pre dva dana sam kupio desktop računar:

  Matična ploča: B75, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7. 1
  Procesor: Intel® Coreż i5, 6MB BOX
  Takt procesora: 3. 3GHz
  Memorija: DDR3 8GB (2x4)
  Kapacitet hard diska: 1000GB
  Grafička kartica: AMD Radeon 7850 1GB, GDDR5, DVI, HDMI, 256bit,
  Optički uređaj: DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
  Zvučna kartica: Integrisana
  Operativni Sistem :Windows 7 Ultimate 64 bit

  Zapravo, moj kompjuter normalno radi dok se neka od navedenih igara ukljuci na malo jacim definicijama (wow), dok na bilo kojim def. (diablo 3, guild wars 2) posle 5 minuta igre koja ni na par trenutaka ne oseti forsiranje i mučenje računara ukoči totalno (bez opcija za restartovanje ili odglavljivanje sa tastaturom) već se mora restartovati! Primetio sam da igra Skyrim na početku, na tren u razlicitim uglovima izbaci trouglaste anomalije (kao kada vam je dotrajala grafička i polako jenjava) proveravao sam temperaturu sa određenim programima (speedfan) i opterećenje koje podnosi moj računar sa (BurnIn test) ali ista nikakva greška u pregrevanju nije sledila posle igara samo posle testa opterećenja koji je digao na jednom cip setu temperaturu i nije je skidao neko vreme (64C nije upitanju procesor ili grafička, ja bih rekao da je maticna ploča) dok je test opterecenja isto ukočio racunar kada je malo veće opterećenje usledilo na računaru. Postoji li neko rešenje ili je samo reklamacija ostala kao opcija :(

  Marko,

  tvoja je sreća da ti je računar pod garancijom, pa ga zbog toga možeš vratiti. Mislim da si odradio više nego dobar posao u njegovom testiranju, i bez nekih dodatnih provjera (posmatranja) ja ti ne mogu baš mnogo pomoći.
  igrice- 80263 - 08.12.2012 : Dalibor Pavlovic Smederevo - best (0)

  Problem sa grafickom karticom


  Imam problem sa grafičkom karticom na kompijuteru. Kada su igrice u pitanju, kompijuter je do pre nedelju dana radio super, međutim odjednom se pojavio problem, kada krenem sa nekom igricom prvih nekoliko minuta je sve super a onda mi zamrzne ekran i miš, izbacuje neke zelene boje i onda se povrati sa porukom "Display driver Ati Radeon Family stopped working but recovery back" i onda mi je normalno dok ponovo ne upalim neku igru...

  Zanimljivo je da mi ovo nije pokazivao dok sam bio u hladnoj sobi, problem je krenuo da se dešava kada sam se preselio u vrućoj pa ciljam da je tempratura problem, međutim problem se javlja i 5 min nakon što uključim kompjuter, a mislim da za to vreme ne može da dostigne neku veliku temperaturu.

  Zanima me kako da proverim da li je grafička pokvarena ili je pak neki manji problem u pitanju, da bih znao sta da preduzimam.

  Laptop Acer Aspire 5542g, Windows 7 home premium, 4GB Ram
  amd athlon II 2, 1 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4570

  Problem je vjerovatno na ventilatoru na grafičkoj, koji mora da se očisti a možda i promjeni. Nisi u pravu - grafička kartica može da dostigne visoku temperaturu za mnogo kraće vrijeme od 5 minuta.
  igrice- 80193 - 05.12.2012 : Marko Stojic Kosovska Mitrovica - best (0)

  Problem sa PES-om 13


  Evo mojih konfiguracija:
  RAM: 2GB
  VRAM:512
  CORE PROCESOR:5200+
  Amd AthlonŠtmĆ 64 X2


  Imam jedan problem, kad god udjem da igram PES 13, odigram utakmicu, i nakon prve utakmice mi se kompjuter sam ugasi.

  Molim vas pomozite mi.


  Srdačan pozdrav!

  Marko,

  ukoliko ti se problem dešava uvijek na istom mjestu u igrici i samo sa tom igricom, onda je problem ili u softveru (igrica) ili u hardveru (tvoja grafička kartica ili memorija koje bi morao da zamjeniš).

  U svakom slučaju, pokušaj da očistiš ventilatore na grafičkoj kartici i procesoru. Možda to može da pomogne.
  igrice- 70184 - 09.06.2012 : Ismar Halilagic Bihac - best (0)

  Problem sa grafičkom karticom


  Pozdrav, imam problem s laptopom, sve radi super, ali čim pokrenem nešto jače što traži više rada na njemu, jednostavno monitor se ugasi. Vidim da imate dosta takvih pitanja ali meni nije ni do memorije ni do monitora. Mislim da mi je do graficke ploče. Mogu li dobiti kakvo rješenje od vas? Hvala unaprijed!

  Ne možeš jer nisi naveo koji laptop i koju konfiguraciju imaš. Vjerovatno imaš premalo memorije, pa ti kompjuter zbog toga ne radi.
  igrice- 69862 - 28.05.2012 : Filip Andrejevic Kragujevac - best (0)

  Nece da pokrene igrice


  Kada udjem u igricu (bilo koju sem PES 2012) ekran postane plav i piše mi nešto da je isključen, da bi se sprečila neka šteta. I tako svaki put i za bilo koju igricu, probao sam ponovo da instaliram ali ne vredi.

  Bio bih vam zahvalan ako biste mi pomogli!

  Poštovani,

  pročitaj sve moje komentare vezane za grafičku karticu na stranicama "Hardver" i "Kompjuteri".
  igrice- 69836 - 27.05.2012 : Milos Arandjelovic Sokobanja - best (0)

  Problem sa igricom


  Igram igricu "Serbian Truck Simulator 2" i stalno mi prijavljuje neku gresku i moram da idem na "don't send" i iskljuci mi se igrica i tako stalno radi.. .. u cemu je problem?
  igrice- 69786 - 26.05.2012 : Dusan Jelic Indjija - best (0)

  Problem sa igricama


  Kad god uđem u igricu sve lepo krene, igram 15-estak minuta i onda mi kompjuter izađe iz nje ona ostane upaljena i ja opet dignem preko alt+tab i stalno tako i bez nje stalno se nešto očitava i prekida saradnju. Molim za odgovor.

  Dušane,

  ništa ja tebe ne razumjem. Vrlo si loše objasnio i ne mogu ti pomoći.
  igrice- 69772 - 25.05.2012 : Emil123 Buljubasic Sarajevo - best (1)

  Problem sa CD-ovima


  Kompjuter neće da mi pokrene ni jedan CD. Ne pripoznaje ga.Ša bi moglo da bude. Hvala unaprijed?

  Može da bude da ti je CD pokvaren, da ti se kabal za podatke (onaj pljosnati) otkačio, da kompjuter ne raspoznaje CD, ili da su CD-ovi narezani sa CD burner. Za ovo zadnje pokušaj da li CD može da čita muzičke CD-ove.
  igrice- 69667 - 22.05.2012 : Sima Tomasev Beograd - best (1)

  Problem sa igricom


  Hoću da startam jednu igricu i ona mi traži login. Šta je to?
  igrice- 69412 - 15.05.2012 : Ivan Vulijanac Velika Plana - best (0)

  Pes 2012


  Da li neko moze da mi kaže da li mogu da igram Pes 2012? Evo jačina kompijutera:

  256mb grafička (ali je jaka, i model je jak) 1 GB RAM, 2 procesora: jedan od 2, 99 GHZ a durgi 3 GHZ. Hvala unapred!

  Ivane,  Odgovor je da možeš. Ovo je minimalna konfiguracija koja je potrebna za tu igricu, a tvoj kompjuter zadovoljava uglavnom sve:

  OS: Windows XP SP3, Vista SP2, Windows 7
  CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
  RAM: 1GB RAM
  HDD: 8GB free hard disk space
  VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)
  SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
  800 x 600 monitor resolution
  igrice- 69160 - 06.05.2012 : Muamer Muhic Tuzla - best (1)

  Problem sa PES 2012


  Kad igram PES 2012, igram 5 minuta i zablokira, i tako svaki put, bukvalno zablokira i moram da resetujem računar, i tako svaki put kada igram. U čemu je problem.

  Muamere,

  problem može da bude memorija (igrice ponekad koriste i dio memorije koja se rijetko koristi od strane Windows OS) a može da bude i drajver za grafičku...

  O ovome problemu sam već dosta pisao pa malo bolje pročitaj stranice "Hardver", "Kompjuteri" i "Igrice".
  igrice- 69148 - 06.05.2012 : Vladimir Adamovic Odzaci - best (0)

  Problem sa igricama


  Imam jedan problem: kada pokrenem igricu ugasi mi se monitor a kompjuter radi. Molim pomoć.

  Poštovani,
  nemam dovoljno informacija da ti pomognem. Ukoliko se to dešava samo sa određenom igricom, znači da nešto nije u redu sa tvojim drajverom za video karticu, setovanjem na Windows-ima, ili imaš star računar.

  Molim te nemoj više da se javljaš! Iskoristio si svoju šansu a problem nisi dobro objasnio.
  igrice- 68988 - 30.04.2012 : Ivan Perkovic Srbija - best (0)

  Social Empires


  Hakao sam igricu "Social empires" i ne mogu više da uđem na njega jer piše da mi je račun onemogućen. Igrica je na Fejsu.
  igrice- 66187 - 01.03.2012 : Bogdan Kragujevac - best (1)

  Problem sa zvukom


  Poštovani, imam kompjuter i dva monitora od kojih jedan ima ugrađene zvučnike(a radi i kao TV), a na kućištu imam priključene slušalice. Zvuk imam na monitoru kada uključim nešto na youtube, na skajpu i sl. međutim na igricama nemam zvuka uopšte(u podešavanjima u igricama je uključen ton).

  Pre par dana kada sam prvi put probao igricu preko tog monitora(tv-a) je bilo zvuka, ali sada ga nema, pa ne znam u čemu je problem. Osim toga sada mi ne rade ni slušalice koje su uključene u kućište, inače koristim Windows 7. Monitor(tv) je povezan preko hdmi-a, a drugi običan monitor preko onog klasičnog kabla. Da li mi možete pomoći da rešim ovaj problem?

  Unapred zahvalan Bogdan

  Bogdane,

  Odgovorišću ti kasnije jer trenutno nemam vremena, ali moraš da odeš na Control Panel pa na Audio Settings. Mnogo kompjutera ima više od jednog Audio Device, različite drajvere. I meni se dešava da Skype koristi grafičku, a USB uređaji (kao naprimer IP telefon koji imam) koriste svoj hardver.

  Obično je moguće i u ugricama, kada odeš na SETUP, promjeniti "Audio Device" koji hoćeš da koristiš za zvuk.
  igrice- 63262 - 12.02.2012 : Bgd11 Ozic Beograd - best (1)

  Problem sa dzojstikom


  Pozdrav!

  Iimam problem, kada ubacim džojstik u USB odjednom se čuje neki zvuk, a potom mi zablokiraju i miš i tastatura pa moram da ugasim kompjuter na dugme. Ponekad se desi da igram igricu 5 minuta i odjednom se desi isto?
  igrice- 54862 - 05.12.2011 : Marijan Pavkić Zupanja - best (1)

  Kompjuter se sam gasi


  Kompjuter mi je odlično radio dok nisam instaliro igru "Crysis 2" i tad mi se na jednom djelu igrice ugasio, a ugasio se tako da se ne može upaliti dok ne isključim napajanje. Probao sam igrati "Call of Duty 4" i nakon nekog vremena se takođe ugasi. Pokušavajući otkriti uzrok gledao sam temperaturu grafičke kartice i kompjuter se gasi kad ona dođe do neki 50-60 stupnjeva. Ne znam zašto bi se on počeo tek sada gasiti pri toj temperaturi jer sam prije igrao "Battlefield 3" koji je jako zahtjeviniji od "Cod4" i na većoj temperaturi od 60 stupnjeva. Pa evo ako imate ikakav savjet jer ja imam garanciju ali ne bih nosio na servis ako se ikako može riješiti i ako postoji neki program kojim mogu povisiti tu temperaturu na kojoj se gasi ako je to uopće uzrok. Hvala!

  Poštovani,

  po meni, ne moraš nositi kompjuter na popravku, ali sam siguran da tvoja "dijagnoza" potpuno pogrešna. Ipak, mislim da si mi dao dovoljno informacija da mogu da ti pomognem, a ako ti moji savjeti riješe problem ja bih te zamolio da se upišeš u ovaj forum i da mi se zahvališ.

  Kao prvo, kompjuter se najčešće gasi ukoliko se procesor zagrije do određene temperature, koja se veoma često može podešavati i u SETUP-u kompjutera. Nadam se da znaš kako se koristi SETUP - obično pritisneš DEL kada se kompjuter startuje.

  Dalje, sasvim je moguće da se kompjuter gasi i kada ti se pregrije grafička kartica. To mi se nikada nije desilo jer ne igram igrice, pa ti ne mogu dati savjet da li se temperatura kartice može podešavati u SETUP-u.

  Problem koji ti imaš sa tvojim kompjuterom nema nikakve veze sa tim što si ti instalirao neku igricu, samo si ti ova dva slučajna događaja pomješao u svojoj glavi pa misliš da je tako. Tvoj problem je što se u jednom od ova dva ventilatora (na CPU ili grafičkoj kartici) nakupila prašina pa treba da ih skineš i dobro očistiš. Ukoliko na njima imaš dosta prašine, ovo će vjerovatno riješiti tvoj problem, međutim može se desiti i to da je jedan od ova dva ventilatora oslabio pa ćeš ih morati zamjeniti.

  E, sada nešto o čišćenju ventilatora! Izvadiš grafičku karticu iz kompjutera, a zatim razgledaj malo i otkači ventilator sa procesora na grafičkoj kartici. U zavisnosti od kartice, način na koji je ventilator pričvršćen može da bude različit, ali neko ko ima blage veze sa kompjuterima i osnovnu školu ovo svakako može da uradi. Na kraju otkači i one dvije žice od matižne ploče - kroz koju dolazi struja u ventilator.

  Za čišćenje ventilatora preporučujem korišćenje komprimiranog vazduha u metalnim bocama. Ja lično operem ventilator pod mlazom tople vode, a zatim ga dobro osušim fenom za kosu i ostavim pored radijatora da se dobro osuši - bar 24 sata. Ne brini za ventilator da ćeš ga "pregoreti" jer on može da podnese mnogo veću temperaturu nego tvoja ruka. Zatim ventilator vratim na njegovo originalno mjesto i upalim kompjuter.

  Isti postupak možeš ponoviti i sa ventilatorom na glavnom procesoru tvoga kompjutera. Napominjem da ventilator na CPU ne moraš čistiti ukoliko ti kompjuter radi dobro dok se ne igraš.

  Ukoliko ti ovo ne riješi problem, a vjerujem da hoće, vrijeme ti je da promjeniš grafičku karticu, što ti opet možeš uraditi neko ko se malo bolje razumje u kompjutere. Za ovo ti ne treba servis.
  igrice- 53182 - 24.11.2011 : Triniti S.Mitrovica - best (0)

  Problem sa igricama


  Imam lap top marke Tosiba Intel Core 2 Procesor T5750 , RAM 3072mb PC5300SDRAM . Instaliran je Windows 7 koji radi perfektno i sa lakoćom ali problem mi je sa igricama. Koju god igricu instaliram, ona neće da se pokrene a i većinu neće da se instalira. Zadnju igricu koju sam instalirao i pokrenuo bila je "Sniper Goust Warior". Kad pokrenem ovu igricu pojavi se uvodna špica za sekundu ili dvije, posle samo crn ekran a zvuk iz igrice radi normalno.

  Pošto vjerujem da ti je grafička kartica u redu, imam par savjeta za tebe:

  1) Otiđi na "Control Panel-Display" i provjeri da imaš "unlimited" broj boja. Ovo je veoma česta greška.
  2) Provjeri da li ti je drajver instaliran korektan drajver
  igrice- 46882 - 21.10.2011 : Memo11 BiH - best (0)

  Igrica


  Ovako instaliro sam sa "Extracafe Pes 2012", krakovao, pokrenuo igricu bez ikakvih problema.. . Poslije par sati pokušam ponovo da upalim igricu, dođe do djela "press any buton" i kad pritisnem samo zaštopa.. . Pokušao sam reinstalirati par puta... Sada mi se to dešava i na "Pes 2011" ne može ni on da se pokrene na istom mjestu mi izbaci "Any Error Occurred".. .. Nisam išao online.. .. pomoć.. . hvala.. ..

  INTEL PENTIUM® 3. 20Hz, 3 GB RAM, xp sp2, atiradeon 4300/4500 1024 mb... To su specifikacije računara.. . Mislim da mi u setingu igrice mi izbaci "good" za sve opcije od graficke do CPU.. . Pomoć... I uzmi u obzir da sam je na početku pokreno bez problema, a tek na drugom pokretanju je zastopala i to je to.. . Samo što i 2011 koju sam igrao normalno citavu ovu godinu zastopa na istom mjestu tj. izbaci "any error occured"...

  Harise,

  meni sve ovo izgleda kao da je ova tvoja najnovija igrica malo bolje zaštićena pa je zeznula "Registry" na Windows i tako te onemogućila da igraš i onu prvu igricu. Ovo se može desiti i zbog toga što "Crack" nije kompletan, pa je nova igrica prilikom startovanja otišla na internet da provjeri da li se radi o piratskoj verziji ili ne. Nakon što si igricu startovao po drugi put "Registry Key" se pokazao neispravan pa ti zbog toga i prva igrica ne radi.

  Ako hoćeš da ponovo igraš "Extra Cafe Pes 2011", moj savjet ti je da ponovo instaliraš Windows. Pretpostavljam da nemaš "Registry Backup" pa ne možeš da vratiš stanje prije instaliranja druge igrice.

  Obavještenje za sve ostale koji imaju problem sa igricama: mene igrice ne zanimaju i o njima vrlo malo znam. Zbog toga nisam u situaciji da dijelim savjete, pa vas molim da mi ne postavljate pitanja na tu temu.
  igrice- 46565 - 16.10.2011 : Tamara Ilić Srbija - best (0)

  Zašto nece u da mi se pokrene igrica?


  Zašto neće u potpunosti da se pokrene određena igrica koju sam instalirala?

  Pošto je igrica piraterijska i nije instalirana pomoću CD-ova uspela sam pomocu određenih programa uspešno. Međutim kada pokrenem igricu i kada je vreme da se biraju opcije moj računar ne reaguje, da bih izašla iz nje moram da restartujem računar. To se dešava samo sa tom igricom - Colin Mcrae Rally 3. Bila bih Vam mnogo zahvalna na pomoći!

  Tamara,

  ja bih prije svega provjerio da li je tvoj kompjuter podešen kako treba. Prije svega, grafička kartica treba da ima instaliran odgovarajući drajver, a samim time i da podržava potrebnu rezoluciju za igru. Ta rezolucija treba da bude setovana na "Control Panel-u". Pored toga, veoma je važno da na istom postaviš "Color" opciju na "unlimitted".

  Ukoliko si već igrala slične igre, onda problem vjerovatno nije ove prirode.

  Piratske verzije takođe mogu da budu problem. Možda je "crack" koji koristiš namjenjen za različitu verziju igre, i ne radi sa igricom koju si nabavila.

  Moj savjet ti je da pokušaš da ovaj program instaliraš na kompjuteru nekog od tvojih prijatelja. Ukoliko se problem ponovi, problem je do igrice. Moraćeš da nađeš drugu verziju iste.

  Idi na stranu - |1|2|