fix
Logo
fix
Nalazite se na Rat1992-GROBLJE_ROGATICA
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje
Za pregled svih najnovijih poruka kliknete ovdje

groblje_rogatica- 103223 - 01.03.2019 : Salenacionale Banja Luka - best (3)

Motika (Borko) Slađan


Osjećam ljudsku obavezu da na ovaj način sačuvam uspomenu na mog ratnog druga Slađana Motiku, s kojim sam bio do posljednjeg trenutka.

Kao pripadnici LARP PVO iz Sarajeva (Lukavica) sa Pragom 30/2 mm, početkom avgusta 1992. smo bili privremeno premješteni u Crnu Rijeku kod Han Pijeska da bi obučavali mladu vojsku, a ujedno bili i dio PVO odbrane Glavnog štaba. Kasno naveče 19. 08. 1992. smo dobili naredbu za pokret. Sutradan rano ujutro, bez obavještenja gdje i na koliko dugo idemo, ali to je za nas bilo sasvim uobičajeno.

Ujutro smo otišli smo u Podromaniju gdje nas je pukovnik Miletić obavijestio da idemo u Rogaticu da očistimo neki dio terena. Stigavši u Rogaticu, okupili smo se na nekoj livadi gdje nam je Rajko Kušić objasnio da idemo u pomoć našima u Goražde, koji su ostali u okruženju i da ćemo biti obezbjeđenje konvoju. Slađan je na kratko skoknuo do kuće, ali se vratio tužan jer nije vidio majku.

Znajući situaciju i gdje idemo, rekao je da će da sjedne na mjesto nišandžije jer bi moglo biti zeznuto. Ubrzo je formirana kolona. Na čelu je bio Dajc sa par zarobljenih muslimana, ako bude miniran put, zatim tenk T-55, mi sa Pragom, a iza nas i civilna i vojna vozila.

Bila je nesnosna vrućina, išli smo polako, ali smo bez ikakvih problema stigli u Mesiće. Poslije inžinjerijske provjere mosta, prešli smo i krenuli makadamskim putem uz brdo prema Jabučkom sedlu. To naše penjanje uz brdo je trajalo čitavu vječnost i bili smo sigurni da nas neprijatelj očekuje. Pri samom vrhu smo upali u zasjedu. Oklop se tresao od pogodaka pješadijskim naoružanjem, a okviri na pragi su pogođeni i zapaljeni. Tenk je počeo da puca, a i mi smo odgovarali pješadijskom paljbom iz Prage i nastavili da se krećemo naprijed bez obzira na napad. Dozivao sam Motiku da puca, jer sam vidio da je top otkočen. Ujedno je prijetila opasnost i da zapaljeni okviri eksplodiraju. Motika se nije ni javljao ni pucao...

U jednom trenutku smo stali, iza nas nije bilo nikoga iz kolone jer smo otišli naprijed. Okrenuo sam se prema vozaču i vidio da je tenk zapaljen. Jedan tenkista je izašao iz tenka, ali ga je odmah rafal presjekao. Nastavili smo da pucamo, ali više nismo mogli ni naprijed ni nazad. Na platformu Prage je tad bačena neka zapaljiva naprava i počeli smo da gorimo. Komandir naredi da iskačemo i po logici smo pojurili niz padinu. Muslimani su još jače zapucali i galamili "Alahu ekber" i "Hvataj žive". Ni danas mi nije jasno kako smo uspjeli stići do udoline jer je prštalo na sve strane. Nas četvorica iz Prage smo se okupili. Komandir je odmah pitao šta je sa Motikom, na šta sam mu rekao da je ostao na mjestu nišandžije. Tek tad smo vidjeli da je vozač ranjen u nogu, da od oružja ja imam samo bombu i pušku sa par metaka, komandir samo pištolj, vozač ništa i drugi poslužilac pušku.

Htjeli smo se vratiti po Motiku, ali smo znali da nemamo nikakvu šansu da ga izvučemo. Odlučili smo da ja ostanem sa ranjenim vozačem, a komandir i drugi poslužilac da se vrate do ostatka konvoja koji je pružao žestok otpor, pa da onda pokušaju doći do Motike...

Vrijeme je prolazilo, pucnjava nije prestajala, pa smo vozač i ja odlučili da se prije mraka izvučemo iz zasjede kako znamo i umijemo. Nakon dva dana lutanja po šumama i skrivanja od muslimana, uspjeli smo da dođemo do Prače, orijentišemo se i preko Mesića vratimo pješke u Rogaticu...

U Vojnoj bolnici na Podromaniji, gdje smo obojica završili, saznali smo da su naši došli do prage i tenka, i da je Slađan pogođen ostao u oklopu nišandžije i da je zajedno s njom i izgorio. Imao je samo 20 godina, ali veliko znanje, srce i iskustvo. Uvijek je bio nasmijan, spreman za šalu, prvi ako treba pomoći. Ukratko, bio je prava ljudina!

Počivaj u miru, druže moj, i neka ti je vječna slava i hvala!
groblje_rogatica- 99751 - 05.03.2017 : Mile Arsić BG - best (0)

Rogatica - civilne žrtve


U Rogatici je ukupno stradalo 106 srpskih civila, neka dopuni spisak ko može.
groblje_rogatica- 99231 - 22.01.2017 : Nedjo 00 Rogatica - best (1)

Zločini nad Srbima na području opštine Rogatica


Ja ne mogu da vjerujem da opština Rogatica ne čini ništa za svoje žrtve i da su stradali Rogatičani prepušteni zaboravu, što od vlasti, što od medija pa i od samog naroda. Eto, 15. avgusta 1992. Zelene beretke su napale selo Buldozi i masakrirali 11 civila, od toga 5 žena i troje dece, najmlađa žrtva je imala 4 godine. Porodica Nešković. Na Guglu izađe taj datum, ali piše kako su srpske snage tog dana ubile 15 muslimanskih vojnika u rasadniku. Pa sramota da se minimalna pažnja ne pridaje ovim žrtvama.
groblje_rogatica- 86577 - 29.08.2013 : Vojislav Radovanovic Beograd - best (0)

Poginuli borci Rogatičke brigade na dan 30.08.95.


Lako je primetiti veći broj poginulih iz Rogatice na dan 30. 08. 95. Da li neko može da nam da bliže informacije?

Vojislave,

pročitaj moj članak "Rogatički dani tuge" i naći ćeš odgovor i na ovo pitanje. Na ovaj tekst možeš otići i ako klikneš ovdje.
groblje_rogatica- 86236 - 03.08.2013 : Djordjije Bogdanovic Rogatica - best (4)

Darko (Milan) Lošić


Darko Lošić bješe kršan mladić. Do početka rata je držao nekakav kafić u Rogatici, a posebno se sjećam njegovog plavog forda kakvog nije bilo u Rogatici.

Darko Lošić bi mogao da bude i prvi dobrovoljac koji je 1991. godine na Vukovaru dao svoj život za odbranu srpstva. Eh, koliko su mu samo njegovi najmiliji branili da ide tamo. Bio je sin jedinac kod oca Milana, koji je sem njega imao još samo jednu kćerku.

Jednoga jutra, dok sam kao dječak išao u školu, začuh kuknjavu iz njegove kuće. Nisam mogao ni pretpostaviti šta se dešava jer je bilo malo onih koji su znali da je Darko otišao u Vukovar. Od grupe ljudi koji su naišli tuda saznadoh da je Darko dao svoj život za odbranu Srpstva i srpskog naroda.

Kada je saznao da je njegov sin otišao u Hrvatsku da se bori za odbranu srpskih ognjišta, njegov otac je krenuo za njim da ga nađe i vrati kući. Stigavši na prvu liniju, našao je Darka koji je već bio u beživotnom stanju. Njegova namjera da vrati sina kući se samo djelimično obistinila jer ga je vratio u mrtvačkom kovčegu. Eto, to ti je roditeljska sudbina, da ga je potražio dan-dva ranije možda bi Darko i danas bio živ.

Danas, Darkovo ime nosi i njegov sestrić jer je njegova sestra, nakon što se udala, po njemu nazvala svoga sina.

Neka je vječna slava svim poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata, a psebno mojim Rogatičanima.
groblje_rogatica- 86071 - 25.07.2013 : Djordjije Bogdanovic Rogatica - best (5)

Zoran (Anđelko) Obradović


Kada razmišljam o ratu, uvjek se nekako sjetim i Zorana Obradovića. Pamtim ga još od malih nogu kao veselog, nasmijanog, vrednog i jakog čovjeka. Zbog svih tih njegovih osobina, volio sam ga kao rođenog brata, a i u stvarnom životu mi i nije bio daleko od toga jer smo imali jednu istu babu, koja bješe njegova po majci a moja po ocu.

Sjećam ga se kako je Zoran dolazio u naše selo kod moje braće i roditelja. Njegovim posjetama su se radovali svi, jer bi u njegovom prisustvu kuća uvijek bila isupunjena vedrim duhom i smjehom.

Zoran je imao šest sestara. Bješe najmlađi od svih, blizanac sa sestrom Zoricom. Njegov otac, Anđelko, je učinio sve da dobije sina.

Kada nesreća hoće, pred sami početak rata ga uzeše u rezervnu policiju. On tamo ostade sve dok se Srbi i muslimani ne raziđoše. Zoka, naravno, ode sa svojima!

Ne dugo potom, stiže naredba iz nekakve komande da se ide u izvidnicu oko Rogatice, ili bolje rečeno iznad Rogatice i da se osmatra i dojavljuje kretanje neprijateljske vojske u gradu i okolini. Naravno, Zoka je kao i uvijek išao prvi! Upravo to ga je i koštalo glave. Već u prvoj izvidnici jedan metak ga pogodi direktno u srce. Eh, bješe to veliki peh da pogineš u prvom kontaktu sa neprijateljem, od njihovog prvog metka!

Za Zoranom su svi patili, a ponajviše Nada, jedna od njegovih sestara. Misleći da joj se brat vrać kući iz patrole, potrčala je prema traktoru na kome su se nalazili vojnici. A kada je tamo ugledala Zoranovo beživotno tijelo, samo je bolno kriknula i srušila se na zemlju. Nakon toga je pala u postelju iz koje se nikada više nije ni podigla. Umrla je od tuge za bratom jedincem.

Neka je vječna slava mom bratu Zoranu i svim pripadnicima VRS koji svoje živote dadoše za odbranu svoje otadžbine. Čuvajmo Republiku Srpsku jer su nam je oni ostavili u amanet!
groblje_rogatica- 86053 - 23.07.2013 : Djordjije Bogdanovic Rogatica - best (5)

Obradović (Pero) Aleksandar


Prije par dana se navršila 21 godina otkako je poginuo moj rođak Aleksandar - Aco Obradović. Povod za ovo moje javljanje je skorašnja smrt njegovog oca Pera, za koga mi upravo javiše da je umro, a pošto sam trenutno daleko od zavičaja poželjeh ovom prilikom da izjavim iskreno saučešće njegovoj porodici.

Šta reći o Alekandru Obradoviću? Možda bi bilo najbolje da krenem od toga da je imao svega 16 godina kada je uzeo pušku u ruke i krenuo na prvu borbenu liniju. Lično mislim da je to jedan od najmlađih boraca, ne samo Rogatičke brigade već i Vojske Republike Srpske.

Aleksandar je rođen 20. 04. 1976. godine a poginuo je 13. 07. 1992. godine na Jaćenu kod sela Duljevac, opština Rogatica. Tog dana, grupa boraca Rogatičke brigade se na traktoru vraćala sa linije. Naletjeli su na muslimansku zasjedu u kojoj je smrtno ranjen Predrag Rajak, vozač traktora a povrijeđeni su i Mile Milutinović, Kale Milinković i Aleksandar Obradović. Moj brat je bio jedini koji je ostao bez povrede.

Iako ranjen u nogu, Aleksandar je uspio da otpuže nekih 500 metara od mjesta tog kobnog događaja. Pokušavajući da se domogne prvih srpskih kuća u Duljevcu, onako iznemogao i sa puškom u ruci, naslonio se na drvo i tako je i umro. Njegovo beživotno tijelo su našli tek sledećeg dana. Aleksadar bi možda i danas bio živ da svoje neiskustvo nije platio glavom, jer kako očekivati od šestaestogodišnjeg dječak da zna kako da sam sebi pruži prvu pomoć i zaustaviti krvarenje.

Nakon ukazane prve pomoći, Predrag Rajak je prebačen na VMA u Beogradu, gdje je 15. jula 1992. godine podlegao ranama u predjelu glave.

Neka je vječna slava svim palim borcima VRS, a posebno dječacima koji su umjesto igrački uzeli puške i krenili u odbranu svoje Otadžbine!
groblje_rogatica- 86049 - 23.07.2013 : Djordjije Bogdanovic Rogatica - best (4)

Dragan (Boro) Bojević


Slučajno na ovoj stranici primjetih Draganovo ime, koje izazva u meni bujicu emocija koje me vratiše u moje djetinjstvo i ona surova ratna vremena u kojima je sve bilo skuplje od života.

Dragana nisam baš najbolje poznavao jer je bio dosta stariji od mene. Međutim, vrlo dobro se sjeća da su ga poznanici hvalili da je bio jako dobar čovjek i vrstan vozač.

Moj otac se jako puno družio sa Borom, Draganovim ocem, koji takođe bješe strastven lovac, pa sam i ja veoma često išao sa njima po šumama u potrazi za divljači. Nakon uspješnog ulova, često bismo svraćali kod Bora na kafu i rakiju. Nakon što bismo podjelili ulov, zadovoljno bismo odlazili kući, veoma često sa pola divlje svinje na leđima.

A onda je počeo rat. Tog kobnog 23. jula 1992. godine iz sela Vrasalići dođe do nas glas da je poginuo Borov sin Dragan. U ranim jutarnjim satima, muslimani iz susjednog sela Šljedovići su se privukli na domak sela Vrasalići i snajperom na kućnom pragu ubili Dragana.

Za Boru Bojevića je vezan i jedan jako zanimljiv događaj. Nakon završetka rata u BiH, Boro je umro u snu. Veoma brzo su ustanovili da je mrtav. U kući Bojovića se okupilo čitavo selo, a žene i babe su uz kuknjavu počele da oplakuju Bora. Neko od komšija je obavjestio Borovog sina Zoran, koji je živio u Rogatici, da mu je otac umro. Zoran je krenuo u selo, ali je na putu do kuće od jednog svog poznanika saznao da mu je otac živ. Nakon što je doživio kliničku smrt, povratio se iz mrtvog i upitao neku babu koja je sjedila pored njega: "Zašto kukaš, šta se desilo?"

Neka je vječna slava svim borcima VRS koji su ugradili svoje živote u temelje Republike Srpske, a posebno onima koji su meni najdraži - pripadnicima Rogatičke brigade.
groblje_rogatica- 81925 - 26.01.2013 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Poginuli borci VRS sa područja opštine Rogatica


Prema podacima Boračke organizacije opštine Rogatica, ovo prodručje je u prethodnom Otadžbinsko-odbrambenom ratu dalo 227 palih boraca VRS. Izvjestan broj boraca se javljaju kao duplikati, tj. vode se i kao poginuli na drugim opštinama. Ipak, vjerujem da greška nije u rogatičkom spisku jer se radi o Rogatičanima koji su poginuli na Grbavici za vrijeme dok je jedan njihov bataljon boravio na Sarajevskom ratištu.

Srbi sa područja ove opštine su nastavili slavni put svojih predaka, četnika iz 2. svjetskog rata. Iako se područje njihove opštine graničilo sa dva žestoka ratišta (goraždanskom i srebreničkom) jedan njihov bataljon se 1992. godine nalazio i na Grbavici.

U Virtualnom groblju, koje se nalazi na ovom serveru, još uvijek nemam pale borce sa ovog područja.

Spisak poginulih boraca ne izlazi na stranici "Najnoviji" pa ćete morati da kliknete OVDJE da biste ga pogledali.

Spisak poginulih boraca sa opštine Rogatica

R.B. Prezime (otac) ime Rođ/Pog. Spisak BORS Link
1Andan (Todor) Jovan1938-1992Rogatica 
2Ašonja (Manojle) Milomir1958-1996Rogatica 
3Bakmaz (Radiša) Dragomir1954-1995Rogatica 
4Bakmaz (Radiša) Ljubomir1952-1995Rogatica 
5Bakmaz (Dragan) Nebojša1973-1995Rogatica 
6Balčak (Dušan) Mitar1954-1993Rogatica 
7Balčaković (Uglješa) Bogoljub1936-1993Rogatica 
8Balčaković (Ranko) Branko1950-1992Rogatica 
9Bijeljanić (Boško) Milenko1956-1992Rogatica 
10Biljić (Ilija) Slaviša1956-1993Rogatica,SokolacLink
11Bjelaković (Đorđe) Radenko1939-1992Rogatica 
12Bjelaković (Radenko) Slaviša1965-1992Rogatica 
13Bojat (Risto) Anđelko1928-1993Rogatica 
14Bojat (Mile) Dobro1954-1992Rogatica 
15Bojat (Miloš) Dragan1965-1993Rogatica 
16Bojat (Risto) Goran1966-1992Rogatica,Višegrad 
17Bojović (Stevan) Desimir1938-1992Rogatica 
18Bojović (Milija) Dragan1947-1993Rogatica 
19Bojović (Boro) Dragan1966-1992Rogatica 
20Bojović (Stevan) Jovan1949-1992Rogatica 
21Bojović (Milovan) Momčilo1929-1995Rogatica 
22Bojović (Vidomir) Njegoslav-1992Rogatica 
23Božić (Petar) Milomir1952-1992Rogatica,VišegradLink
24Cerović (Slobodan) Dragan1973-1993Rogatica 
25Cerović (Milovan) Ljubomir1952-1992Rogatica 
26Čarkić (Radojica) Milan1964-1992Rogatica 
27Čobović (Grujo) Jovan1954-1994Novo Sarajevo, Rogatica,Pale 
28Čvorović (Radoslav) Miroslav1959-1992Rogatica 
29Ćaćić (Ljubomir) Milomir1951-1994Rogatica 
30Ćebić (Dragomir) Anđelko1940-1992Rogatica,Vogošća 
31Ćebić (Ljubisav) Drago1955-1992Rogatica 
32Ćebić (Vidosav) Rade1920-1992Rogatica 
33Ćebić (Manojle) Tomislav1956-1992Rogatica 
34Ćebić (Ljuban) Vojko1952-1992Rogatica 
35Ćorić (Božo) Ljubomir1937-1992Rogatica 
36Ćućula (Vitko) Marko1953-1995Rogatica 
37Delić (Milan) Dragan1960-1993Rogatica 
38Delić (Milan) Petko1946-1992Rogatica 
39Despetović (Rade) Mitar1937-1995Rogatica 
40Dragičević (Pero) Rade1951-1992RogaticaLink
41Drašković (Radovan) Budimir1934-1992Rogatica 
42Džida (Vladimir) Predrag1971-1992Rogatica 
43Đerić (Gavrilo) Aćim1953-1994Han Pijesak, Rogatica 
44Đerić (Neđo) Božo1951-1993Rogatica 
45Đerić (Milan) Dragan1967-1992Rogatica 
46Đerić (Boško) Relja1941-1992Rogatica 
47Đokić (Dušan) Miro1956-1992Rogatica,Višegrad 
48Đuričić (Milorad) Novak1957-1992Rogatica,Višegrad 
49Ećimović (Milorad) Dragan1963-1994Rogatica 
50Eleta (Ljubo) Dragomir1947-1992Rogatica 
51Erić (Momir) Ozren1973-1992Rogatica 
52Gluhović (Veljko) Goran1966-1995Rogatica 
53Gluhović (Vojislav) Saša1966-1995Rogatica 
54Gluhović (Savo) Tomislav1948-1993Rogatica 
55Gojković (Milan) Đorđije1950-1993Rogatica 
56Gojković (Miloš) Vitomir1946-1992Rogatica 
57Ikonić (Rade) Miloš1939-1992Rogatica 
58Ikonić (Neđo) Radenko1962-1993Rogatica 
59Jakšić (Milan) Božo1941-1995Rogatica 
60Jakšić (Milan) Zoran1954-1992Rogatica 
61Janković (Borisav) Desimir1942-1992Rogatica 
62Janković (Đorđije) Miloš1959-1992Rogatica 
63Janković (Juroš) Nenad1949-1992Rogatica 
64Janjić (Milan) Dragoljub1966-1992Rogatica 
65Janjić (Rade) Milorad1948-1992Rogatica 
66Ješić (Marjan) Boban1992-1992Rogatica 
67Ješić (Milovan) Srđan1971-1992Rogatica 
68Jovanović (Savo) Vojislav1958-1992Rogatica 
69Jovičić (Mile) Milad1954-1992Rogatica 
70Jovičić (Milivoje) Milija1956-1992Rogatica 
71Jovičić (Rajko) Miloš1956-1995Rogatica 
72Jovičić (Ljubo) Miroslav1958-1992Rogatica 
73Jovičić (Radisav) Zoran1962-1995Rogatica 
74Kačarević (Ratko) Zdravko1966-1992Rogatica 
75Kanostrevac (Miladin) Jovo1938-1992Rogatica 
76Kanostrevac (Velimir) Nebojša1961-1992Rogatica 
77Kojić (Stevan) Dragomir1967-1992Rogatica 
78Kojić (Milovan) Milomir1972-1993Rogatica 
79Kosorić (Miloš) Radovan1956-1994Rogatica 
80Kozić (Đoko) Miloš1933-1993Rogatica 
81Krsmanović (Lazar) Marko1933-1992Rogatica 
82Krsmanović (Vitomir) Vladan1972-1992Rogatica 
83Kulašević (Stevo) Dragoljub1949-1992Rogatica 
84Kusmuk (Boško) Dragan1959-1992Rogatica 
85Kusmuk (Vaso) Drago1954-1992Rogatica 
86Kusmuk (Milivoje) Mile1967-1994Rogatica 
87Kušić (Stojan) Novica1937-1992Rogatica 
88Lakić (Drago) Željko1964-1992Rogatica,VišegradLink
89Lalović (Živko) Zoran1961-1992Rogatica 
90Lazić (Vladimir) Milenko1965-1992Rogatica 
91Lošić (Milan) Darko1966-1991Rogatica 
92Lošić (Milija) Milorad1951-1992Rogatica 
93Lošić (Risto) Savo1968-1992Rogatica 
94Lubarda (Ilija) Nebojša1974-1992Rogatica 
95Lugonja (Dobro) Goran1964-1993Rogatica,Višegrad 
96Lugonja (Radivoje) Mitar1945-1993Rogatica 
97Ljubinac (Boško) Boško1963-1992Rogatica 
98Mačar (Vule) Vinko1953-1992Rogatica 
99Majdov (Ilija) Desimir1920-1993Rogatica 
100Malović (Kosta) Rade1942-1992Rogatica 
101Mandić (Milorad) Sreten1954-1993Rogatica 
102Mandžić (Slobodan) Dragan1974-1995Rogatica 
103Mandžo (Zorka) Dragoslav1964-1994Rogatica 
104Mandžo (Milorad) Predrag1976-1995Rogatica 
105Mandžo (Marko) Stevan-1992Rogatica 
106Marjanović (Milomir) Milan1959-1992Rogatica 
107Marković (Sekula) Srđan1968-1992Rogatica 
108Mihajlović (Radomir) Draženko1972-1992Rogatica 
109Miladinović (Slobodan) Mile1974-1992Rogatica 
110Miličević (Dojčilo) Dobroslav1960-1992Rogatica 
111Miličević (Vitomir) Nenad1963-1992Rogatica 
112Miličević (Vitko) Vaso1948-1992Rogatica 
113Milutinović (Stanoje) Branislav1951-1992Rogatica 
114Mišković (Momir) Milan1959-1992Rogatica 
115Motika (Slobodan) Darko1973-1995Rogatica 
116Motika (Radomir) Milidrag1953-1992Rogatica 
117Motika (Borko) Slađan1972-1992Novo Sarajevo, Rogatica 
118Mrakić (Pero) Đorđo1961-1993Rogatica 
119Mršum (Rade) Dobrislav1955-1992Rogatica 
120Nedaković (Rajko) Milenko1973-1995Rogatica 
121Nedić (Blagoje) Lazar1932-1992Rogatica 
122Nerić (Bogdan) Ljubomir1957-1992Rogatica 
123Nerić (Srđan) Zoran1960-1995Rogatica 
124Nešković (Mile) Milenko1953-1993Rogatica 
125Nešković (Mile) Milomir1958-1992Rogatica 
126Nešković (Milovan) Miloš1958-1992Rogatica 
127Nešković (Vojin) Ratko1944-1992Rogatica 
128Nešković (Mile) Slobodan1944-1992Rogatica 
129Nešković (Borislav) Vitomir1952-1992Rogatica 
130Nešković (Vojin) Vojko1946-1992Rogatica 
131Nešković (Petar) Željko1971-1993Rogatica 
132Novaković (Nenad) Dragan1957-1993Rogatica 
133Novaković (Veljko) Siniša1967-1992Rogatica 
134Obradović (Pero) Aleksandar1976-1992Rogatica 
135Obradović (Milan) Andrija1949-1995Rogatica 
136Obradović (Milomir) Darko1976-1992Rogatica 
137Obradović (Pero) Milomir1949-1992Rogatica 
138Obradović (Ljuboje) Miloš1946-1992Rogatica 
139Obradović (Anđelko) Zoran1967-1992Rogatica 
140Olović (Milorad) Gojko1960-1992Rogatica 
141Orašanin (Zdravko) Jovan1959-1995Rogatica 
142Pajić (Rade) Duško1960-1992Rogatica 
143Pajović (Miloš) Ratomir1942-1993Rogatica 
144Pavlović (Manojle) Ilija1958-1992Rogatica 
145Pavlović (Mile) Momir1965-1992Rogatica 
146Pavlović (Nenad) Veljko1949-1993Rogatica 
147Perković (Stojan) Predrag1974-1992Rogatica 
148Perković (Milan) Stojka1944-1992Rogatica 
149Perović (Blagoje) Goran1965-1992Rogatica 
150Petković (Simo) Milorad1951-1992Rogatica,Goražde 
151Petrović (Mikailo) Miroslav1964-1994Rogatica 
152Petrović (Žarko) Pero1950-1992Rogatica 
153Planojević (Dušan) Mirko1966-1992Rogatica 
154Pljevaljčić (Vukola) Tomislav1960-1993Rogatica,Višegrad 
155Popović (Vladimir) Dragan1969-1992Rogatica 
156Prelić (Marko) Novak1967-1992Rogatica 
157Racković (Jovo) Dobro1937-1992Rogatica 
158Racković (Radomir) Miodrag1967-1992Rogatica 
159Racković (Ljubo) Slobodan1944-1992Rogatica 
160Radojičić (Vojin) Sredoje1956-1993Rogatica 
161Radonjić (Borislav) Ilija1941-1993Rogatica 
162Radović (Dušan) Dobrivoje1957-1994Rogatica 
163Rajak (Vaso) Anđelko1961-1992Rogatica 
164Rajak (Rajko) Dragoljub1958-1992Rogatica 
165Rajak (Radisav) Jovan1946-1992Rogatica 
166Rajak (Rade) Milija1928-1992Rogatica 
167Rajak (Manojle) Predrag1971-1992Rogatica 
168Rajak (Milisav) Radenko1942-1992Rogatica 
169Rajak (Miloš) Radovan1930-1992Rogatica 
170Rajak (Vaso) Tomislav1958-1992Rogatica 
171Rajak (Momir) Zoran1959-1995Rogatica 
172Rakanović (Stjepan) Radovan1940-1992Rogatica 
173Ristanović (Ristan) Milan1953-1992Rogatica 
174Ristić (Risto) Radenko1939-1992Rogatica 
175Ristić (Jovan) Slađan1970-1992Rogatica 
176Ristić (Dragomir) Vinko1960-1993Rogatica,Novo Sarajevo 
177Rosić (Ostoja) Brane1957-1992Rogatica 
178Samardžija (Desimir) Slaviša1971-1992Rogatica 
179Samardžija (Radan) Slavko1955-1992Rogatica 
180Simsija (Vaso) Božidar1935-1992Rogatica 
181Sokolović (Jakša) Jovo1935-1992Rogatica 
182Sorak (Milan) Rade1961-1992Rogatica 
183Sorak (Milorad) Radenko1959-1995Rogatica 
184Sorak (Milisav) Zoran1972-1995Rogatica 
185Spajić (Neđo) Drago1936-1992Rogatica 
186Sredojević (Risto) Milan1964-1992Rogatica 
187Stanišić (Vojin) Dragoje1941-1992Rogatica 
188Stanišić (Branko) Milan1965-1995Rogatica 
189Stjepanović (Dušan) Dragan1965-1992Rogatica 
190Stjepanović (Ljuboje) Dušan1935-1992Rogatica,Pale 
191Stjepanović (Petar) Milovan1955-1992Rogatica 
192Stjepanović (Petko) Ranko1968-1994Rogatica 
193Stjepanović (Sreten) Željko1963-1993Rogatica 
194Stojanović (Đuro) Marinko1948-1993Rogatica 
195Stojanović (Đorđe) Nenad1969-1992Rogatica,Ilidža 
196Stojanović (Risto) Radomir1961-1993Rogatica,Novo Sarajevo 
197Šalić (Đorđe) Mihajlo1951-1992Rogatica 
198Šalić (Lazar) Miloš1957-1992Rogatica 
199Šarenac (Novica) Čedo1938-1993Rogatica 
200Šarenac (Petko) Novak1940-1993Rogatica 
201Šubara (Maksim) Ranko1952-1994Rogatica 
202Šuka (Milan) Miloš1948-1992Rogatica 
203Tanacković (Rade) Novica1955-1992Rogatica 
204Tanović (Radivoje) Milovan1934-1992Rogatica 
205Topalović (Đorđe) Novak1947-1992Rogatica 
206Tošić (Pero) Dragoljub1954-1995Rogatica 
207Trifković (Radivoje) Goran1972-1992Rogatica 
208Trifković (Slavko) Radoslav1963-1994Rogatica 
209Ujić (Ratko) Velimir1968-1995Rogatica 
210Veljović (Branko) Beban1961-1992Rogatica 
211Veljović (Nikola) Bogosav1929-1992Rogatica 
212Veljović (Bogosav) Delivoje1959-1992Rogatica 
213Veljović (Marko) Mile1959-1994Rogatica,Višegrad 
214Vidaković (Mitar) Rade1952-1993Rogatica 
215Vojinović (Milenko) Miloš1955-1994Rogatica 
216Vučak (Rajko) Dragan1964-1992Rogatica 
217Vukašinović (Bogdan) Bogdan1945-1995Rogatica,Novo Sarajevo,Pale 
218Vukašinović (Miloš) Miroslav1966-1993Rogatica 
219Vukašinović (Rade) Rajko1956-1992Rogatica 
220Vukojčić (Ljuban) Slaviša1966-1992Rogatica 
221Vuković (Marko) Milivoje1939-1992Rogatica 
222Vuković (Radomir) Željko1968-1995Rogatica 
223Zečević (Danilo) Vladimir1937-1992Rogatica 
224Zimonjić (Bogdan) Vinko1959-1992Rogatica 
225Zoranović (Rajko) Danilo1956-1992Rogatica 
226Zoranović (Rajko) Milisav1965-1993Rogatica 
227Zoranović (Radisav) Tomislav1962-1992Rogatica 

Idi na stranu - |1|2|