fix
Logo
fix
Nalazite se na Politika-CAZIN
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje
Za pregled svih najnovijih poruka kliknete ovdje

cazin- 88115 - 12.01.2014 : Braco Banja Luka - best (2)

E moj Krajišniče ljuti!


Ovaj Krajišnik iz Cazina piše ono što se njemu sviđa, a osuđuje druge. Zato ćemo uvijek biti mi, naši, vi všsi, jer istina je jedna, a sve dotle dok ne bude jedne istine ova zemlja će biti jadna, a sa njom i svi mi!

On nema pojma ili se pravis blesav kad kaže da nije bilo Mudžahera koljača, a još je veća nebuloza da su došli iz 7. korpusa. Tewfik el Harbi, koji je zaklao zastavnika Radu Rogića, nije došao sa neba već se priključio hamzama i gazijama, pošto je napustio UNPROFOR i došao u tu jedinicu da malo kolje. Danas se svi ograđuju od njega, čak i komandiri njihovih interventnih jedinica. Oni tvrde da on nije bio sa njima, i da je samo idšao sa njima. Pa gdje to još ima u ratu da se neko sam dobrovoljno priključi nekoj jedinici i da pri tom radi šta hoće?

Međutim, nije on bio jedini, ima njih još, jer moji drugovi koji su ostali i bili zarobljeni u operaciji "Breza '94" su bili živi do razmjene i onda su umoreni pred samu razmjenu - počevši od zatvora u podrumu hotela u Bužimu pa nadalje do zatvora u Bihać itd.

I na kraju, kao rezime svega, Tewfik el Harbi se ispario, ili mu je neko dao pasoš ili drugi identitet, da se ispari, pa nije odgovarao za svoje zločine, a razlog je što bi tada povukao još mnoge za sobom, počevši od vrhovne komandne pa naniže.

Da još dodam da mi je veoma drago što su Babini borci izjednačeni u pravima sa pripadnicima 5. korpusa, jer dugo su bili tlačeni i ugnjetavani. Najveći čovjek u Cazinskoj krajini je bio Bećir Durić koji je ostao isti i pre i posle rata je imao istu sliku na istom mjestu, to jeste nije bio prelivoda. Pa su ga borci 5. korpusa opljačkali na kraju rata - lično sam bio kod njega.

I još nešto, u Srbljanima je bila spomen ploča iz 2 svjetskog rata za pomen ženama i djeci koje su bacali u vodu, a sada je nema, nije bitna, sada je druga istorija. E, moj Krajišniče!
cazin- 88081 - 10.01.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (3)

RE: Zašto nas mrze muslimani i Hrvati


Dalekih 70-ih godina, kada sam još uvjek bio dijete, išao sam sa bratom i roditeljima na godišnji odmor u Bosansku Krajinu. Moj pokojni otac je bio Krajišnik iz okoline Sanskog Mosta.
Krenuli smo iz Vogošće sa automobilom i otac je vozio. Kada smo stigli u tatin rodni kraj, zbog novih seoskih puteva koje on nije poznavao bili smo se izgubili. Vozio nas je tim predjelima, pokušavajući da se prisjeti onog pravog, kojim smo trebali da dođemo stričevoj kući. Ponekad bismo sreli ponekog prolaznika, ali tata htio da zaustavlja vozilo i zatraži pomoć. Pošto smo bili svi već dobro umorni od dugog putovanja, ta nepotrebna vožnja brata i mene je dobro unervozila. Počeli smo ubjeđivati tatu da stane i nekog upita kuda da idemo.

Tata je energično odbio naš prijedlog, rekavši, "ako stanem i pitam, onda ćemo morati uči u kuću, odmoriti se kod njih, pa tek onda će nam reči kojim putem možemo ići dalje".

Moj straji brat mu na to reče: "Reci im da žurimo i da nemamo vremena, razumiće te".

 • "E moj sine", reče tata, "nema toga ovde! Ovde kad nešto hoćeš da pitaš, prvo te natjeraju da uđeš u kuću, sjedeš, odmoriš, popiješ kafu i rakiju. Uz čašicu rakije ispričaš ko si i či si pa tek onda možeš dobiti odgovor. A tek kad još ćuju odakle dolazimo! Takvi su ti krajišnici, sine"!

  Čuvši šta nam reče tata, uplaši smo se i povikasmo obojica u glas: "Vozi onda dalje"!

  I tako, vozikali smo se naokolo dok tata konačno nije pronašao pravi put. Na kraju smo smo do strika ipak stigli prije mraka. A da smo nekog pitali, ko zna , možda ne bi stigli ni do ponoći!

  Zato Krajisnik Cazin, tvoje mišljenje nisu mjerilo za mržnju o kojoj pričamo. Da ne otvorismo "Pandorinu kutiju" i iz nje iskopasmo ideju o samostalnosti Bosne i Hercegovine, Krajina bi bila uzor svima na planeti!

  Živio sam u Vogošći. Moja pokojna majka je bila pravoslavni vjernik. U komšiluku je živila jedna žena koja je skoro svaki dan dolazila kod mame na kafu. Kada je ulazila u stan u kojem smo živili, njen pozdrav je bio: "Pomoz' Bog".

  Oženio sam se daleke '85. godine i to sa muslimankom. Tada je kod nas na "slatku" došla i ona mamina komšinica. Ušla je sa svojim uobičajenim pozdravom: "Pomoz' Bog". Majka joj tog puta nije uzvratila sa njenim uobičajenim odgovorom: "Bog ti pomog'o" nego je zamolila Draginju: "Molim te, nemoj više kada ulaziš u kuću da koristiš taj pozdrav, da mi ne uvrijediš snahu!"

  Eto, tako je to bilo u srpskoj kući!

  Krajina Cazin reće, "Taj nacionalni duh se prvo pojavio kod Hrvata i Srba zbog nekih vaših neriješenih računa a mi muslimani u Bosni smo bili poput žaba koja je vidjela da se konji potkivaju pa je i ona digla nogu".

  Ne bi se složio sa tobom po ovom pitanju! Ili si neupućen ili muslimanski nacionalizam ne osječaš kao što te peče hrvatski i srpski.

  1. Srbi su mahom bili za Jugoslaviju jer su svoju krv prolili za njenu slobodu.
  2. Srbi kao i ja svoju nacionalnost masovno su utapali u naciju Jugosloven.
  3. Srbi su pred izbore '90. godine stvorili nacionalnu stranku.
  4. Srbi su na izborima masovno glasali za YU stranke.
  4. 70-ih godina, kada je Hrvatska na čelu sa Savkom Dapčević - Kučar, ponovo pokrenula NDH, u isto vrijeme muslimanski nacionalizam "Mladi muslimana" je jačao u BiH. Čak su pokušali atentat na Tita, nakon čega je i dobijena nacionalnost "Musliman", da bi se smirio muslimanski nacionalizam.
  5. Raspadom Juge, muslimani vide svoju šansu za stvaranje "Muslimanije".

  U isto vrijeme, srpski nacionalizam u BiH nije postojao.

  Probuđen je zbog straha šta im se sprema u nezavisnoj Hrvatskoj i Bosni Hercegovini. Zbog tog straha, počelo se iskopavanje srpskih grobnica iz "Drugog svjetskog rata", što je počiniocima jako zasmetalo i to nazvali srpskim nacionalizmom!

  Krajišnici nisu bili mjerilo nacinalizma na tim prostorima!
 • cazin- 88055 - 09.01.2014 : Krajisnik Cazin - best (2)

  RE: Zašto nas mrze muslimani i Hrvati


  Mnogi muslimani u Bosanskoj Krajini nisu znali da postoje Pravoslavci i Katolici već su ih jednostavno nazivali "Vlasi" što je za nas značilo "nemuslimani", a šta ta riječ u stvarnosti znači to ne znam čak ni danas.

  Zbog toga mi ne može nitko reći da smo prije rata voljeli više Hrvate nego Srbe ili da smo od pomenutih, ne daj Bože, mrzili. Taj nacionalni duh se prvo pojavio kod Hrvata i Srba zbog nekih vaših neriješenih računa a mi muslimani u Bosni smo bili poput žab2 koja je vidjela da se konji potkivaju pa je i ona digla nogu. Ušli smo u rat totalno nespremno i nepripremljent, ali bila nam je velika prednost što je kod nas važila parola: "Svi za jednog, jedan za sve" i to nas je dosta hrabrilo iako smo djelili jednu pušku na četiri čovjeka.

  Kasnije nam je namontiran međumuslimanski sukob u kojem smo imali više žrtava nego od srpske strane. U tom našem, međusobnom ratu je prednjačio prkos i inat i broj žrtava je bio nebitan.

  Peti korpus, još jednom ponavljam, nije imao mudžehedina a ako netko zna više onda neka navede naziv te jedinice, njihovo sjedište i koje bio njihov vođa.

  Gledao sam jedan Video gdje neki mudzehedin ubija zarobljenog Radeta, na što sam se jako zgrozio, a taj mudžahedin je došao iz Srednje Bosne i mislim da je pripadao Sedmom korpusu, ali zbog te budale nalijepi nam se ono najgore.

  Tačno je da je Peti korpus vršio likvidacije pojedinih pripadnika Babine vojske ali ništa bolji nisu bili ni Babini. Ko to ne vjeruje neka pročita na ovom portalu stranicu "Bihaćko ratište" pa će se uvjeriti koliko su ti Babini bili humani prema Petom korpusu, a pisali su srpski vojnici koji su bili sa Babinima.

  Samo ću još kratko o Ceci, nikad nisam čuo niti pročitao da je ona rekla nešto rekla protiv muslimana, ali je jednostavno nepoželjna zbog njenog bivšeg muža a Baja Mali Knindža zbog njegovih provokantnih tekstova u pjesmama. Inače, ja ih oboje rado slušam.

  Drago mi je što se ovdje spomenula i turneja Dine Merlina. To je bio simbol tolerancije Dine i njegovi Fans, mlađe generacije Beograda su pokazale da je nacionalizam za njih daleka prošlost a sa tim činom nisu ništa lošiji Srbi u odnosu na one koji su se protivili nastupu. Ipak mi je žao što prvo nije zapjevao u Banjaluci pa tek onda Beogradu, nažalost to se nije desilo a možda i neće ni za dugo godina. Zbog toga bosanski Srbi ne trebaju se kite beogradskim cvijećem, jer da bi brao mora čovjek kao prvo da posije.

  U Bosanskoj Krajini smo vam sačuvali crkve, čak smo jednu u Gati kod Bihaća poslije rata malo i prekrili da ne propada od padevina, a vi stavite ruku na srce pa kažite što se desilo sa našim džmijama u Republici Srpskoj!

  Ipak, recimo da je sve to bio rat, ali zašto danas svi političari iz RS šute preko toga, još nitko nije osudio tadašnje rukovodstvo. Ovaj stav Srba više pokazuje da su oni ponosni na to sve i da je to bilo potpuno ispravno što se tada dogodilo.

  Ja lično ne mogu takvo nešto da priznam, jer to ne bi bilo moralno, i ne treba nitko da se pita zašto su muslimani protiv RS. Neka se RS okrene svom unutrašnjem problemu i sve će biti u redu, inače nam prijeti situacija Izrael-Palestina kojoj ćemo svi biti gubitnici, što već i jesmo.
  cazin- 88025 - 07.01.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (3)

  RE: Zašto nas mrze Hrvati i muslimani


  Bosanska Krajina kao i cijela Bosna nije imalo vjersku i nacionalnu mržnju do građanskg rata u BiH, to smo znali svi koji smo tada živili u njoj. Cazinsku Krajinu je rat podijelio na Babine i Alijine. Pucao je brat na brata, sa razlikom što Babini nisu pravili zločine nad zarobljenim borcima iz 5. korpusa, dok je Dudaković koji je u svojim redovima tokom cijelog rata imao Mudžahedine, streljao zarobljene Babine vojnike kao da se radi Srbočetnicima!

  Ako u tom dijelu Bosne postoji mržnja prema srpskoj politici, onda je to i prema narodu, jer većina srpskog naroda podržava takvu politiku. Srbi žele da održe Republiku Srpsku a muslimani je žele ukinuti! Ko tu vodi pogrešnu politiku i širi mržnju, pitam se ja sad? Ovakvo stanje u Bosni ne dozvoljava pomirenje i suživot i u tome treba tražiti rješenje tog problema! Muslimani nisu željeli da budu Srbi muslimanske vjeroispovjesti i sada prave sebi novu naciju, a pokušavaju da nametnu Srbima da budu Bosanci pravoslavne vjeroispovjeti! Imamo li tu imalo logike?

  Kako kaže Krajišnik Cazin, ako se osvrnemo na Nijemce, oni su najveći zločinci u istoriji svih naroda. Sa njima rame uz rame su, ali ne svi, Hrvati. Ali Njemačka politika je iskoristila raspad Jugoslavije i stvaranje Evroske Unije sa antisrpskom politikom, zahvaljujući svojim saveznicima u silama osovine i državama bivše Jugoslavije, Srbe su okarakterisali kao zločince a sebe i Hrvate postavili na takvo mjesto kao da su oni žrtve srpske genocidne nacije.

  Moram da kažem i to da većina muslimana potencira istu priču: Zašto Srbi iznose podatke iz istorije iz vremena Rimljana, Osmanlija, Austrougara i drugih? Zato što ta istorija govori ko je koga tlačio na tim prostorima, a ko je bio žrtva. Muslimanima u Bosni najviše odgovara istorija od Drugog svejteskog rata i nastanka Bosne u Jajcu pa na ovamo. To nije realno! Kako ćemo riješiti današnje probleme ako stare stavljamo pod tepih. Zašto da slavimo 25. novembar kao Dan državnosti BiH ako je ona nastala u Dejtonu? Zašto se proglašava dan genocida na dan kada Republika Srpska slavi dan državnosti? Hiljade i hiljade zašto, a samo jedan odgovor - mržnja prama Srbima!

  Da Srbi ne mrze muslimane dokazuje i nastup Dine Merlina koji je tri dana u prepunoj areni u Beogradu držao svoje koncerte! Ako bi došao Oliver Dragojević iz Hrvatske, bilo bi isto, a svi znamo koliko je lajao na Srbe!

  Šta je to uradila Ceca u proteklih 20 godina da bi neko rekao da ne može pjevati negdje u Bosni, i to navodeći, iz svima dobro poznatih razloga? Da li je nešto slično kao Dino izjavljivala ili je ne daj Bože nekog ubila? Još uvjek je na snazi ona ista priča: "Dobar Srbin je samo onaj koji pljuje po srpstvu!"

  Ovako su neki mediji izvještavali pred Dinin nastup u Beogradu!
  Dino Merlin: Srbe ukloniti puškama!

  Da li se sećate izjava Dina Merlina da su Srbi bolesnici, da ih sve treba ukloniti puškama i da je Beograd "leglo fašizma"?! Ove izjave neki nisu zaboravili i žele da spreče pevačev dolazak u Arenu.

  Na intrenet forumima i Fejsbuku su se pojavile peticije za bojkot nastupa Dina Merlina u Beogradu. Sve peticije su pokrenuli oni koji se pozivaju na svoju nacionalnost. "Srbi koji vole Srbiju" su svi oni koji započinju peticije i koji žele da sarajevski pevač ne održi koncert u Areni.

  Dino Merlin nastupiće 25. novembra u Beogradskoj areni a Srbi sve više počinju da se prisećaju njegovih izjava prethodnih godina.

  Jedna od najupečatljivijih izjava Edina Dervišhalidovića je ona data zagrebačkom "Slobodnom tjedniku" u kojoj je Beograd nazvao "leglom fašizma", a 1994. na pitanje novinarke Globusa da li je moguć zajednički život sa Srbima, oštro je odgovorio:

 • Ma, kakav suživot sa Srbima! Bog ne voli one koji seju nered i on će ih ukloniti pomoću naših pušaka.

  A kad je rat uveliko završen, Dino nije prestao da zatvara usta. U sarajevskim Danima 2001. godine je izjavio je sledeće:

 • Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze, piše Kurir, a prenosi portal Smedia.

  Mnogi ne žele da se on pojavi u Srbiji zbog ovih izjava ali takođe, pevač ima i veliki broj fanova koji žele da zaborave na politiku i da uživaju u muzici. Koliko smo spremni da budemo složni kad je ovako nešto u pitanju?!

  Eto, Srbi bili složni o uživali u muzici! Gdje ta tolerancija prema srpkim muzičarima i muzici?
 • cazin- 88005 - 06.01.2014 : Krajišnik Cazin - best (5)

  RE: Zašto nas mrze Hrvati i muslimani


  Ovaj Portal sam pročitao uzduž i poprijeko, trebalo mi je dugo vremena ali se ipak isplatilo. Mislio sam da je ta mržnja i ta naša neslaganja već daleka prošlost, ali sam se jako razočarao. Pronašao sam i tekstove koji dolaze od ljudi za koje ne vjerujem da su normalin.

  Ako se ne okrenemo nekom drugom pravcu ne znam cemu ce ovo opet da sve vodi. Također se ne slažem sa ovim pitanjem, ako postoji mržnja onda je to vise mržnja prema srpskoj politici ali ne prema narodu. To je tačno da smo svi iz rata izašli krvavih ruku, svi su radili sve i svašta ali upravo se nalazimo u tom trenutku da se suočimo sa istinom i pravdom a to nam je nažalost svima najteže.

  Ako se osvrnemo na Nijemce, oni su najveći zločinci, ali poslije-ratna je to politika sve saprala i sve to izgladila kao da se ništa nije ni desilo.

  Poceo bih od 91. godine. Sjećam se tog nacionalizma koji se svakodnevno prikazivao na televiziji, od kojeg sam lično imao i strah jer nisam znao što će se desiti, a mislio sam kao i svi drugi da nam slijedi sve ono najgore.

  Prvo što sam tada zapazio jeste progon Hrvata s Korduna i spaljivanje njihovih sela koje sam gledao svojim očima. Počelo je ispod Plješevice pa tako sve naokolo do Cetingrada a mozda i dalje, a narednih dana su se slijevale izbjeglice koji su izgledali jadno i nemoćno. To je obilježilo početak rata pa se zbog toga dobro i sjećam tih crnih dana.

  Zatim dolazi maj '92. godine, čuje se sve i svašta, mnogi od nas u Cazinskoj Krajini po prvi put se susreću s pojmom Mudžehedin, Šehid, Džihad itd.

  Kod nas u Cazinu, uz hrvatsku granicu, je bilo jedno malo selo naseljeno Srbima. Tog maja '92. godine dolazi jedna grupa tih nekih samo-proglasenih Mudžehedina s namjerom da ih protjeraju, kuće popale i ko zna šta su sve imali u glavi. Istog momenta su se digli mještani iz susjednog sela i sa policijom krenuli tamo da takvo nešto spriječe u čemu su i uspjeli. Kasnije su se, pod pritiskom građana, Mudžehedini rasformirali i tako Peti korpus završava rat bez i jednog Mudžehedina, mada se svasta pisalo o njemu. Ipak, svatko ima pravo na svoje misljenje.

  Ovo je jedan primjer da susjedstvo može dosta da pomogne a u drugom smislu i da odmogne. Mnogi prosvjetni radnici srpske nacionalnosti su živjeli i radili cijeli rat kod nas koji nisu imali nikvih problema osim što su se malo osjećali nesigurno ali to je sve uticaj rata.

  Zatim se sve završava, izlazimo s mnogo žrtava i mnogo štete i to sve u ovom slučaju od strane srpske vojske. I šta mi u Krajini činimo, zaboravljamo sve, hvatamo se beznisa, trgovine se pune s svim srpskim artiklima, kao prva opština u BiH vraća sve nekretnine prijeratnim vlasnicima, vec 96. se dovode skoro svi srpski pjevači da nam pjevaju što je i danas praksa kod nas u Cazinu, izuzev Cecu i Baju malog Knindžu, koji ovamo ne dolaze iz svima dobro poznatih razloga.

  Da mi imamo takav stav da mrzimo Srbe i sve što je srpsko onda sigurno ne bi se život kod nas u Krajini odvijao ovim tokom.

  Rat je učinio svoje, došlo je do nepovjerenja i tako da to sve i danas vuče posljedice, takodjer nisam tog mišljenja da svi Srbi mrze muslimane, ja sam optimista i nadam se da ćemo jednog dana naći zajedničku riječ.

  Ono što mi se ovdje posebno sviđa, su doživljaji iz rata sa raznih strana a šta mi se ovdje ne sviđa jeste iznošenje nekakve istorije iz vremena Rimljana, Osmanlija, Austrougara i drugih.
  cazin- 78366 - 23.10.2012 : Kenan Sarajevo - best (1)

  Fikret Abdić - Lider i političar


  Fikret Abdić je po mom mišljenju velika i neshvaćena figura u bošnjačkom narodu. Nema sumnje je je on dobio izbore 1990. godine, i da je bio jedini legitimni vođa bošnjačkog naroda. Alija Izetbegović ga je na prevaru potisnuo sa vodeće pozicije, lažnim obećanjima, i može mu se zamjeriti samo to da je barem na početku povjerovao Izetbegoviću.

  Da je Fikret Abdić malo bolje poznavao muslimansku vjeru i prevarantski karakter njihovih vjernika, sigurno to nikada ne bi učinio! Inače, muslimanima je VJERSKA OBAVEZA da lažu i varaju nemuslimane. To mi Bošnjaci ateisti najbolje znamo, a znaju to i Srbi i Hrvati.

  Fikretu je stavljano na teret da je držao srpsku stranu u ratu, što je već fenomen za sebe, jer Srbi nemaju običaj da štede muslimane, a još manje da sa njima prave nekakve saveze. Samim time što se uspio umiliti Miloševiću u jedno takvo vrijeme govori mnogo o sposobnosti i veličini Fikreta Abdića. Lično ga je Milošević štitio, i teško bi opstao da su se samo Srbe u BiH pitalo.

  Ne mislim da je Abdićev razlaz sa Izetbegovićem bio zbog toga što je on bio na strani Srba, već da se taj razlaz dogodio oko vlasti i novca. Mudri "dedo" Alija, muslimanska lisica, nije dozvolio Fikretu da se pomoć namijenjena BiH popisuje i legalno i legitimno prima preko luke u Rijeci, a onda pošteno dijeli. Naravno, Izetbegoviću nije padalo na pamet da dijeli apsolutnu vlast koju je imao.

  Alija Izetbegović je sa svojim prijateljima dijelio i krčmio sredstva BiH, šta je mogao i kako je htio. Mislim da je po tom pitanju više učinio za Srbe nego bilo kakav Fikret Abdić i njegova APZB.

  Babo je odstupajući 1990 pokazao da ga vlast ne zanima, pa kritika da je on prouzrokovao sukob sa Izetbegovićem ne stoji. Po tom pitanju kriv je isključivo Alija koji snosi potpunu krivicu za građanski rat koji se dogodio Bošnjacima u Krajini.

  Bošnjaci samo mogu žaliti što su tom prilikom izgubili takvog lidera, a dobili mućka Izetbegovića. Tek se danas mnogima u Sarajevu pale lampice, pa počinju da shvataju o čemu se zapravo radilo.

  Na kraju krajeva. Fikret je bio za to da se spoji sa 5. korpusom, pa je i tu prevaren i namagarčen od strane Izetbegovića.

  Koliki strah i danas među Izetbegovićevcima vlada od Fikreta govori njihovo panično insistiranje na tome da mu se natovari još robije...
  cazin- 78349 - 22.10.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

  Fikret Abdić


  Fikret je nesporno bio narodni vođa, i čovek koji je nešto pozitivno uradio za narod svoga kraja. Međutim, "svoj kraj je razvijao na uštrb krađe državnih para ondašnje Juge, čuvena afera "Agrokomerc". Nije bio za pogibelj svog naroda, za razliku od Alije koga nije bilo briga koliko će naroda izginuti da bi on stvorio muslimansku državu u srcu Evrope. Čak je izjavljivao da je spreman sve da žrtvuje!

  Cazinski muslimani su bili vrlo aktivni u uništavanju srpskog naroda u 2. svjetskom ratu, tj. NDH, pa je Babo gledao da ih sačuva od osvete u ovom zadnjem ratu. Gadan je to nesoj! Tipičan primer izdajstva katoličkih muslimana na štetu ex pravoslavnih muslimana.

  Za vreme NDH, jedini koji su imali petlju da zaštite i sakrivaju komšije Srbe, i da pri tome rizikuju živote sebe i svojih porodica su upravo muslimanske porodice u Sarajevu. Nije ih bilo mnogo, ali se njihov broj ne može zanemariti.

  Svakako jedino mesto u NDH u kome je iko ikad pokušao da pomogne srpskom narodu. Pokušaću da ponovo pronađem ta svedočenja, jer sam siguran da bi bila zanimljiva i za posjetioce ovog portala. Jer, kako zločinci imaju ime i prezime, tako ga isto imaju i spasioci.

  Nažalost u zadnjem ratu se desilo ono šta se desilo! Bilo kako bilo, vara se ko pomisli da Babini muslimani nisu lošiji od najgoreg!

  Ono što je naša najveća nesreća, je što svi muslimani sveta vide da je satana u Rimu i Londonu, a to znamo i mi pravoslavci, ali odrasmo se međusobno. Ne moramo se mi voleti, ali bi trebali zajedno satanu među oči udariti. Još i tada juna 1389. godine.
  cazin- 78294 - 21.10.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

  Fikret Abdić


  cazin- 67522 - 09.03.2012 : Nlo Gojino Brdo - best (0)

  Fikret Abdić pušten na slobodu


  Danas je iz pulskog zatvora pušten na slobodu, nevino optuženi Fikret Abdić. Babo, srećna ti sloboda i ako ustreba samo zovi, opet će srpski sokolovi da priskoče u pomoć kao i za vreme otadžbinskog rata kad smo se rame uz rame borili protiv terorista i muslimanskih fundamentalista, koji su vođeni islamskom deklaracijom Alije Izmetbegovića pokušali da od Bosne naprave tursku džamahiriju.
  cazin- 11798 - 05.03.2007 : - best (0)

  Fikret Abdiš


  Fikrat je Abdić je, ako nisi znao, napravio "čudo" od "Agrokomerca" samo, svinje su gajili Srbi, a slaninu je stvarno proizvodio! Izgleda da se gospodi, u vladi BiH, kojoj je trebao biti predsjednik to nije svidjelo, mislim na muslimanski dio. Braći Hrvatima je tek sada jasno u šta su se upleli tada na "referendumduuumu". koliko vidim neke stvari rezonuješ pravilno, i ovo bi trbao da shvatiš.
  U BiH je bilo i muslimana, naročito oni koji su pobjedu JUGE najbučnije proslavili, u Sarajevu za vrijeme SP u fudbalu u Italiji!!! 1990:

  Idi na stranu - |1|2|