fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

trebinje - 99863 - 15.03.2017 : Zenga Split Split - best (0)

Re: Vlaštica, Bobovišta


Za Mali Zlikovac i Hercegovina Trebinje:

Živi bili!
Duže vremena nisam bio ovdje pa ne znam tko je što pitao. Ukratko, juče sam sreo momka koji je među prvima ušao u Bobovišta, pa sam ga baš pitao neke stvari. On kaže da je istina da su negdje pored ceste pronašli ostavljeni TAM 110 i na padinama Klepetnika MB 60 mm. Ono što je zanimljivo u cijeloj priči, on kaže da su došli na neku čuku iznad selo i gledali vas kako odlazite iz sela. Još su malo sačekali da budu sigurni da je selo potpuno prazno i onda se spustili. Kune se da su na jednom šporetu pronašli kupus koji se još kuhao.

Što se tiče napada na Vlašticu 15. 07. o tome stvarno ne znam ništa. Znam samo da je taj preambiciozni plan stvarno postojao i da su momci iz 2. gardijske (mislim Crne Mambe) to pokušali napraviti ali su doživili totalni fijasko. To je sve što znam o tome.

Nego, nešto me drugo začudilo. Gledao sam neke vaše video isječke. Ne mogu vjerovati da je tako loš odnos države prema vama (bivšim ratnicima). Vidim da je pokojni Kovač umro poprilično zaboravljen, Radovan Zubac živio kao podstanar sa nekim mizernim primanjima itd... Nije ni kod nas bajno, ali po viđenom mogu da zaključim da je ipak kudikamo bolje!

Lijep pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|