fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

boro_radic - 99763 - 06.03.2017 : Vogošćanin Pravi VogoŠ'a - best (2)

Opstrukcija je i dalje u toku


Uprkos izvjesnim opstrukcijama koje dolaze u vezi ove akcije, jutros sam kontaktirao Igora, kako bi dobio njegovu punu podršku. Igor nam je dao pristanak i odao zahvalnost na ovome što činimo za njega i njegovog oca.

Evo kako je tekao naš jutrošnji razgovor:

8:44 AM

Ćao Igore, pokrenuli smo ponovo akciju oko prenošenja tovog pokojnog oca na groblje "Mali Zejtinlik" na Sokocu. Ljetos mi je Nešić rekao da je sa tobom razgovarao i da si mu obećao da ćeš nam pomoći ako trebaju neki potpisi. Počeli smo sakupljati novac za tu akciju i nadam se da ćemo vrlo brzo sakupiti. Ovom prilikom hoću tebe da pitam dali si voljan da prisustvuješ prilikom ukopavanja posmrtnih ostataka na Sokolcu? Pozdrav.

Hvala... na usluzi sam svakako... i prilikom eshumacije i pokopa... potpis nije problem... zapravo nema problema. Pozdrav i javi se... hvala puno...
Igore uskoro ti se javljam, sa tačnim informacijama o svemu, ali mi je drago da imam tvoj pristanak. Poveli smo akciju u grupi 3. sarajevska brigada. Hoćeš da te priključim toj grupi, grupa je tajna i samo članovi mogu da je vide.

Naravno... svugdje uz svoje ljude. Slobodno me priključi... i ostanimo u kontaktu.

Igor je od danas zvanično i član naše grupe 3. sarajevska brigada i tamo je takođe potvrdio tu zahvalnost i dao nam svoju podršku. Novac koji je potreban da se prenese Boro Radić, bez obzira na opstrukcije koje postoje, mogao bi biti vemo brzo prikupljen. Ranka će ovih dana provjeri i prikupi potrebnu papirologiju. Javiću kad bude sve spremno i objavit imena donatora i visinu troškova.

Pozdrav za sve učesnike sajta,
Pravi
Idi na stranu - |listaj dalje|