fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bihac - 99512 - 12.02.2017 : Goran Beograd - best (1)

Operacija Breza '94.


Za Nixona:

Ja sam ovaj forum shvatio kao odličnu priliku, na kojem sudionici rata, koji nas je sve zajedno zadesio u prošlosti, mogu iznositi svoje viđenje događaja u kojima su učestvovali. I ti si sam pohvalio kulturu korištenja foruma, zato bi bilo dobro i da je pokažeš.

Ja sam izneo svoj stav zbog čega je uspeo vaš protivnapad. Čak sam vam i čestitao pobedu. Ti si suprotnog mišljenja i smatraš da je presudan bio moral vaših boraca. Ok, imaš pravo na svoj stav i ja to poštujem, ali onda to tako reci, a nemoj vređati i nabrajati gde smo mi Srbi mogli otići. Znaš zašto? Zato što ja sad u odgovoru tebi mogu mnogo dužu listu napisati gde ste vi sve mogli otići, ali neću, smatram da svako treba da živi tamo gde su mu i preci živeli, tj. gde on želi. I onda ćeš ti meni odgovoriti opet nešto, pa će to otići u prepucavanje, koje će biti besmisleno u ovom trenutku. To što je bilo sad je prošlost. Korektno je da svako kaže svoje viđenje, iskomentarišemo ga ako hoćemo, ali bez vređanja.

Takođe, dodao si i neke svoje zaključke, do kojih samo ti znaš kako si došao, a to je da sad neko od nas osuđuje naše ljude koji su bili na delu linije koju ste vi probili. Sačuvaj me Bože, ja to nikad ni pomislio nisam, a nisam ni pročitao da je bilo ko od naših forumaša koji su komentarisali Brezu '94 osuđivao naše ljude za to. Ono što sam rekao je da je organizacija na višem nivou izostala i da ste zbog toga probili. Nema tu osude bilo koga, već komentarisanja događaja i iznošenja stava.

Sa druge strane, ako ti je namera bila zla i da time što ćeš podmetnuti činjenicu da neko od Srba osuđuje Srbe koji nisu izdržali vaš proboj tada, onda definitivno ne bi trebao komentarisati ovde.

Opet ti kažem, i ja bih sad svašta mogao napisati o tome kako su muslimani bili složni u Cazinskoj krajini, itd...

Odvešće nas ovo u drugu stranu, a nikom više od nas to ne treba Nixone.

Živ ti meni bio i u miru doživeo starost.

Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|