fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 99417 - 04.02.2017 : NOMAD Srbija - best (1)

Aveti prošlosti


Srpska politička kasta ima mnogo zajedničkih imenitelja, najvažniji je - vrana vrani oči ne vadi.

Svi lažovi, prevaranti i razbojnici mogu da računaju na razumevanje i podršku kolega. Bez obzira na štetu koju su naneli državi i građanima, znaju da će biti zaštićeni ne samo od krivične, nego i od političke odgovornosti. Njihova zlodela mogu, u najgorem slučaju, da se iskoriste u medijskim kampanjama, za pritiske i ucene. Ali, i to završava bez ikakvih sankcija.

Opis Čede Jovanovića i Ivice Dačića kakvi oni zaista jesu.

Jovanović je "politički leš" i "bestidna figura koja izgleda kao pripadnik Jakuza", kome je "novac jedina ideologija, a program - lični interes i bogaćenje u što kraćem periodu".

Da li se Tadić bar malo stidi što je ovako nešto uveo u Skupštinu, iako je dobro znao da je ovo Vučićev megafon. Šef propale Fidelinke je lažni opozicionar ili lutkarev lutkar. Njegovo društvo su Vučićević, Bizon, Cvijanović, pijani Sarapa, Vuk Stanković i slični bolesnici.

Još teže reči za Ivicu Dačića:

Miloševićev megafon, sejač smrti, straha, bede, prostakluka i primitivizma, danas nekome nešto priča. Portparol zločinačke, kriminalne, i lopovske partije SPS je ministar spoljnih poslova. Nikitović i Koštunica su ga amnestirali, a Tadić vratio na državne funkcije. Srbijom danas upravljaju razuzdani, iz groba podignuti, miloševićevci. To nam je kazna za sve izgubljene ratove, zločine, sankcije, nedužne žrtve, divljačke privatizacije, prostakluk, poremećene vrednosti. Realno, kad se sve sabere, pomnoži i oduzme, Srbija bolje nije ni zaslužila nego da njome vladaju aveti prošlosti.

Neka bilo ko realan ovo ospori, ej bre ljudi dozovimo se pameti iako je sve otišlo predaleko..., ma nisu krivi oni, krivi smo mi što smo se sklanjali!
Idi na stranu - |listaj dalje|