fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 99307 - 25.01.2017 : Dragan LaktaŠi - best (0)

Ujedinite se svi proistekli iz OO Rata


Draga Srbi, došlo je vrijeme da se svi ujedinimo i da pošaljemo poruku svima onima koji zela da našu Republiku Srpsku, natopljenu krvlju, branimo ali ne ratom već pameću i mudrošću jer ratovi ne donose ništa drugo samo majke u crnini, djecu bez očeva i majki, sestre bez braće...

Šta nam to rade muslimani?

Pa neobjašnivo mi je to da se nakon formiranja Instituta za nestala lica našlo samo oko 300 nestalih lica srpske nacionalnosti. Oko ovog pitanja treba da se ujedine sva udruzenja proistekla iz otadžbinsko-odbrambenog rata jer samo ako stvorimo pritisak doći emo do rezultata ili da se sve vrati kako je i bilo ili da taj isti Institut počinje da radi jer smiješan je podatak da se dva miliona troši na trazenje a 3 na čuvanje kostiju - ovo je apsurdno.

Gospodo Mitroviću, Savčiću, Vrhovac, Dukiću... ujedinite se jer vidi se šta su nam neprijatelji uradili - podjelili su vas, a vi, da li zbog ličnih ili zbog pritiska ljudi koji iza vas stoje, nećete da se sastanete i da dođete do zajedničkih stavova koji su potrebni da bi se prevazišli problemi koji moraju da se rješavaju.

Dozvolite bar majkama koje su žive da sahrane svoje najmilje kako bi našle smiraj i svoje i duše postradalog.

Ovo je jedno od najtežih, a znam da ima tu još dosta pitanja...
Idi na stranu - |listaj dalje|