fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

betanija - 99265 - 24.01.2017 : Zabranjeni - best (0)

RE: Betanija


Milane, šosto je kod Stupara u jedinici bilo dosta muslimana koji su koristili srpska imena tako je jedan Nijaz se zvao Ljubiša rodom iz Pljevalja. Nisam siguran za tvoje ime, a pošto sam bio učesnik ti događaja na Orahovom brijegu, mogu ti samo reći da ima nešto malo oko 2% tačne priče koju je napisao taj pisac TAMO NjIHOVIH FORUMA gdje sami sebe lažu nekim pričama koje prvo sami sebe ubjede da je to tako pa pišu.

Pokojini Ranko nije bio oficir ni izviđač, nego srpski borac koji je branio svoje ognjište. On čak nije ni motorolu imao, bio je obučen u običnu SMB uniformu. Ni jedan muslimanski vojnik nije zarobljen a pogotovu mučen jer smo jedva izvukli Šorka i Janjuša koji su bili sa Piksijem i ranjeni.

Motorolu su uzeli od Piksija kojeg su ranjenog mučili i ubili. Čak ni razlog dolaska ni napada na taj dio nije tačan jer sam čuo sasvim drugačije razloge. Natjerali nas da bježimo pa nama bi i odgovaralo da su krenuli u napad jer bi izašli iz rupa i to bi im bio kraj jer je veliki broj vojske oko 100 ljudi bio udaljen na 50 metara od događaja, a na konfiguraciski terenu kakav je Orahov Brijeg tu bi im bio kraj samo da su krenuli.

Eto tako, nemojte nasjedati da te dječije priče, mi jesmo tu loše prošli samo zbog komande kojom je Stupar vodio, ali da se bitka razvila drugačije bi bilo jer sam razvoj borbe mjenja naređenja, tada borci koji se bore vode bitku a ne komadanti.
Idi na stranu - |listaj dalje|