fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 99161 - 16.01.2017 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (4)

Replika na 'Rastanak sa prijateljem'


Iskreno da kažem, ne znam šta bi danas Feđa rekao na moju pruženu pomoću u toku rata! Znam da sam bio spreman žrtvovati svoj život za njegovu slobodu i on je to znao da je to tako! Nije mi žao i ne kajem se zbog toga, danas bi isto to uradio, ne samo za njega, nego za bilo koga, ko bi se našao u takvoj situaciji!

U Feđinoj poruci koju sam dobio, on je želio da ponovo ostvarimo kontak i nastavimo naše druženje, jer kako on kaže "Bili smo kao braća". Po tome sam shvatio da on ipak smatra da sam mu tada spasio život.

Ne samo Feđa, nego i njegova supruga se jednom prilikom obratila mojoj pokojnoj majci, rekavši da mi se zahvali što sam joj spasio Feđu.

Međutim, ja sam odbio nastavak našeg druženja iz razloga što sam saznao da su on i njegova supruga o meni pričali sve najgore. Njihove loše priče o meni su sa više strana došlo do mojih ušiju, pa sam mu rekao, ako je bio moj iskreni prijatelj, nije morao izmišljati loše priče o meni i mojoj prodici, tako da ja iz tog razloga više ne želim da nastavim naše prijateljstvo.
Idi na stranu - |listaj dalje|