fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

seselj - 98891 - 05.01.2017 : NOMAD Srbija - best (4)

Lisović, srpstva bastion


G-dine Tomiću ne slažem sa sa Vama u tome da je ražalovani četnički Vojvoda Vojislav Šešelj u Hagu branio i odbranio vaskoliki srpski narod kako to vi tumačite, već je branio isključivo sebe, a Miloševića nije ni mogao da odbrani jer je Slobodan Milošević preminuo u Den Haškoj pritvorskoj jedinici, zar ne.

Vidim da za sada ne mogu da Vam otvorim više informacija ko je zapravo Vojislav Šešelj jer ga Vi dižete u zvezde i ja lično se i neću truditi da potamnim "sjaj zaštitnika Srba", jer znate kako kažu. "Gde je Šešelj branio Srbe, tu Srba više nema".

A, bilo bi po Vas poučno da pogledate ovaj video sa TV PINK iz rijaliti programa Farma, pa ako ste raspoloženi i objektivni omogućite i ostalim forumašima Slevikneta da vide u kakvom "visokostručnom" okruženju V. Šešelj brani nacionalnu ideju. Za one koji ne žive na ovim prostorima, rijaliti programi kod nas okupljaju sam ološ "estrade" i kao što se vidjeli V. Šešelj srpsko nacionalno pitanje izlaže pred obnaženim devojkama sumnjivog morala i pred kriminalcem koji je osuđen da je dilovao drogu u crkvi Sv. Marka u Beogradu... Lepo društvo sve sami "ugledni" ljudi, da nije žalosno bilo bi smešno...pozdrav NOMAD

RE: Lisović, srpstva bastionPoštovani,

pažljivo sam pogledao prilog koji si mi poslao, a na kome je Šešelj na kratko vrijeme bio gost na farmi. Moram ti reći da me je prilog oduševio i smatram da je ovo najbolji Šešeljov nastup na televiziji otkako je došao iz Haga.

Farma je vjerovatno nešto najstrašnije što je zadesilo Srbiju u zadnjih petnaest godina. Ipak, mislim da je ovo bio Šešeljov majstorski potez i brilijantan nastup. U nemogućnosti da dobije dovoljno prostora na državnim televizijama, odlučio je da se do prostih, srpskih jadnika (čitaj glasača) probije preko Farme, zvanično (nažalost) najgledajnijeg programa na televiziji.

Inače, vjerovao ili ne, i sam sam nekada razmišljao o tome da bi nekako trebalo natjerati Pink TV da program Farma nekako "unaprijedi" (ako ne možeš da je ukineš) u smislu da se kroz nju plasira i malo edukativnog programa. Do sada sam Farmu gledao samo par sati, ali ovaj Šešeljev prilog sam pogledao sa oduševljenjem. Sreća moja je i da sam je gledao preko interneta, pa sam neke neinteresantne djelove mogao i da preskočim.

Hoću još jednom da naglasim da nisam Šešeljev pristalica, mada se ne stidim da sam nekada bio. Na izborima neću glasati za njega. Ovo ponavljam zbog onih koji ne znaju da čitaju između redova.

Mislim da je tvoj problem što si jako isključiv - sve političare bilo idealizuješ ili pljuješ. Za razliku od tebe, ja u svakom političaru vidim ponešto dobro, mada znam da kod njih ima mnogo više lošeg.

Pogledaj video koji si sam objavio pa ćeš vidjeti da mnogo pametniji ljudi od tebe i mene kažu da je Šešelj u Hagu odbranio ne samo sebe već i Miloševića, pa i kompletan srpski narod. Rečeno je tako, zar ne?
Idi na stranu - |listaj dalje|