fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_amerika - 98865 - 04.01.2017 : Feniks Republika Srpska - best (3)

Ko je dobio rat u Bosni?


Evo, prošlo je nešto više od 20 godina od kako je rat u BiH prestao, konkretne zaključke o uzrocima rata, ratnim dešavanjima i o kraju rata svaka strana vidi na svoj odgovarjući način.

Osnovna pitanja o svakom ratu su najčešće ko je započeo rat, ko je bio na strani pravde i ko je pobjedio!

Objektivna činjenica je da su raspad Jugoslavije planirali zapadni moćnici iz strateških, a naročito iz ekonomskih razloga. Logično je da su Srbi bili jedini narod zainteresovan za opstanak i odbranu te države i da je pravdednost bila održati datu zakletvu da ćemo braniti sopstvenu državu a ne podržavati interese rušilačkih faktora.

Kraj rata nije donio pobjedu ni jednom od tri zaraćena naroda u BiH jer rat je dobila upravo četvrta strana koja je i osmislila plan po principu "zavadi pa vladaj" a koji su sproveli u mnogim zemljama: Jugoslavija, Čehoslovačka, Libija, Tunis, Egipat, Irak, Saudijska Arabija, Alžir itd.

Ako pažljivo protumačimo nametnutu zastavu BiH, koja nema ni jedan heraldistički ni istorijski simbol BiH, ali zato njome dominira plava boja, bijela zvijezda i žuta piramida, jasno nam govori o onima koji su dobili ovaj rat i ko vlada ovim prostorima. Na kovanicama i papirnim novčanicama KM takođe možemo jasno primjetiti simbole te organizacije. Najuočljivija i najčešća je piramida, a nju su kao što znamo imale Maje, Inke, Egipćani... uglavnom oni koji su svoje godpodare smatrali bogovima koji su imali jedan mali broj službenika i vojsku i ogroman broj robova.

Ako smo imali priliku da pročitamo izjave predstavnika te organizacije koji smatraju da u svijetu treba da bude 5% bogatih, 20% njihovih službenika i 35% radničke snage a ostalih 50% su višak o kojem niko ne treba da vodi brigu i da ih treba prepustiti siromaštini, bolestima i nestanku u cilju očuvanja prirodnih resursa za onih potebnih prvih 50%.
Ako realno sagledamo stanje u BiH, sigurno je da se taj plan ovde sprovodi, jer već imaju 20% svojih službenika, 35% radi a ostalih 50% je prepušteno samo sebi. Veliki broj stanovništva umire od karcinoma, moždanog ili srčanog udara i leukemije. Nekada je bila velika rijetkost da neko umre od pomenutih bolesti, a danas je rijetkost kada čujemo da je neko umro prirodnom smrću, ili kako bi mi rekli od starosti.

Da li je sve što se dešava slučajno ili ne, ali trajace sve dok narod vjeruje plasiranim zabludama u medijima koji već odavno nisu narodni (kao što su nekada bili) više nego rođenim očima.
Idi na stranu - |listaj dalje|