fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

seselj - 98861 - 04.01.2017 : NOMAD Srbija - best (3)

Šešelj, farmer iz Lisovića


Au, kakav potez g-dina Tomića!

Objasniću i zašto, jednostavno, bio sam ubeđen da političari nisu omiljena bića g-dina Željka Tomića. Ali, avaj prevarih se! Naročito Vojislav Šešelj, taj nacionalista iz koristi, taj ražalovani Vojvoda Četničkog pokreta popa Đujića, taj kako je svojevremeno izjavio pokojni Slobodan Milošević: "Moj omiljeni opozicionar". Taj političar koji je izbornu pobedu u trci za predsednika R. Srbije prepustio Miloševićevom kandidatu Milutinoviću zarad ličnih privilegija, taj V. Šešelj koji je podjarivao srpsku mladež da ide u rat, a sam ni sata nije proveo u borbenim dejstvima, a niti njegovi sinovi nisu branili srpstvo kao vojnici.

Taj V. Šešelj koji je u jednoj predizbornoj kampanji obećavao "kule i gradove", a posle kada je osvojio mandate izjavio da sve to ne važi jer je političaru u kampanji dozvoljeno da laže, taj V. šešelj koji na bankovnom računu po sopstvenom priznanju ima stotine hiljada dolara koje je zaradio držeći govore u dijaspori i za vreme rata, dok su jedni ginuli on je zarađivao držeći "vatrene" govore gastarbajterima i normalno uzeo im lovu.

Taj Šešelj koji je po sopstvenom priznanju igrao šah u Šilerovoj ulici u Zemunu sa "Šiptarom" i "Kumom" tada najvećim dilerima droge na Balkanu.

Taj V. Šešelj koji je kao "borac" za nacionalnu ideju aterirao u rijaliti šou na PinkTV i među polunagim starletama i kriminalnim ološem "propagirao nacionalnu ideju" ali od slogana :"Knin, Karlobag, Ogulin, Virovitica" sam Šešelj je dodao i Lisović, selo u kojem se odvijao taj rijaliti program prošle godine pod nazivom "Farma".. . ima toga još, ovo je samo onako ovlaš iz glave...

RE: Šešelj, farmer iz LisovićaPoštovani,

kao prvo, nisam veliki ljubitelj ni jednog političara, tako da tvoja primjedba ne stoji. Poštujem neke stvari kod niza srpskih političara, ali sam svjestan i njihovih nedostataka.

Ne mogu da se složim sa nizom stvari o kojima ti govoriš, ali nemoj zaboraviti da je Šešelj čovjek koji je u Hagu branio i odbranio kompletan srpski narod, a posebno Miloševića. Njemu treba odati priznanje za izuzetnu inteligenciju, retoriku i pravničke sposobnosti, koje su mu pomogle da ismije i diskredituje Haški tribunal. Šešeljevo junaštvo u Hagu ga svrstava u jednog od najzaslužnijih Srba novije srpske istorije.

Šešelj kao političar je nešto drugo - dobro je da nije na vlasti, ali bi u isto vrijeme bilo loše da ga nema u politici.

U životu, kao i u politici, treba biti realan, analitičan i objektivan. Najgore od svega je biti isključiv. Pogledaj video, možda ćeš nešto i da naučiš. Ne piši o stvarima za koje nisi siguran, poput onoga da je Šešelj za vrijeme rata putovao po svijetu i držao govore kako bi sakupljao novac.
Idi na stranu - |listaj dalje|