fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 98677 - 31.12.2016 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (1)

Vuče, Vuče


Vuče Vuče bubo lenja, šta će reći pokoljenja...

Šalu na stranu, prvo da se zahvalim Željku što je obrisao one gluposti, a i ja ću na mojoj FB stranici obrisati sve komentare.

Uspot da kažem da me Vuk Gradinski oduševljava svojom pisanom rijeći i zbog toga po nekoliko puta pročitam njegov tekst. Što bi naš narod rekao čovjek od pera!

Moje čitanje me tjera da pokušam ući u njegvov mozak i probam odgonetnuti kako nalazi prave rijeći u svojim tekstovima. Želja mi je da i ja to mogu na taj način dočarati svoju priču. Al' ne ide pa me ubiješ!

Zato bi volio da sa Vukom stupim u kontakt i ako je voljan zajednički obradimo moje tekstove, kako bi oni dobili na književnoj vrijednosti. Znam da istorijski neće vrijediti, pa bi volio da to bude neko književno djelo. Usput da vidim i sa Žugom postojili mogučnost da kod njega, kad ovo pisanje završim odštamapam knjigu na čirilici.

Za one koji misle da sebe hvalim, moram da kažem da u mojim tekstovima pišem moje memoare o jednom teškom vrmenu, sa mojim doprinosom u odbrani moga istorijski napaćenog naroda! Ako je to za nekoga moje hvalisanje, neka tako i bude!

Veliki pozdrav svim posjetiocima ovog sajta!
Idi na stranu - |listaj dalje|