fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 98601 - 29.12.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Hrabra gospođa


Usudi se jedna hrabra gospođa koja je po zanimanju prof. dr. neurohirurg iz Srbije da u visokotiražnom listu otvoreno progovori o povećanoj stopi malignih obolenja u Srbiji. Statistika je egzaktna nauka a gospoša mrtvo hladno izjavi da je procenat malignih obolenja u Srbiji u odnosu na svjetske standarde veći za oko 300%. Na Kosovu je taj procenat vjerovatno i mnogo veći ali se krije. U BiH je takođe vjerovatno taj procenat veći ali niko ne iznosi javno podatke.

Bilo kako bilo, doktorka izjavi da je to direktna posledica NATO bombardovanja a i uništavanja hemiskih fabrika u Srbiji. Zbog ovih izjava će se vjerovatno zamjeriti srbijanskim kvazipolitičarima pošto njima ne odgovara da narod zna istinu.

Ja pretpostavljam da je srbijanska vlada znajući da im godišnje umire nekoliko hiljada građana od malignih obolenja i donijela odluku da trupa Nato mogu nesmetano prolaziti preko teritorije Srbije i pritom uživati diplomatski imunitet.

Ja još nisam izgubio nadu da će jednog dana srpskim narodom vladati normalni ljudi i da će se pisati objektivna istorija a do tada nam ostaje ona od Jovana Deretića srpskog istoričara: Postoje dvije vrste istorije jedna koju pišu oni koji su na vlasti i druga koju zna narod i prenosi sa pokolenja na pokolenje.
Idi na stranu - |listaj dalje|