fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 98553 - 28.12.2016 : Zeljko Tomic Sokolac - best (3)

Pomoć porodici Bore Radića


Do sada se nisam oglašavao po ovom pitanju, međutim moji poznanici i prijatelji su odavno shvatili da od svog srca podržavam ovu akciju.

Podržavam slanje novca putem žiro računa objavljenim na ovoj stranici, ali se slažem sa Pravim da bi bilo mudro na ovoj stranici upisati i o kom se iznosu radi. Ovo prije svega zbog moje savjesti, jer ne želim da preko ove stranice bar jedan evro ode u tuđe džepove.

U maju 2017. godine ću se i sam uključiti u ovu akciju tj. namjera mi je da posjetim porodicu Radić. Tom prilikom ću im uručiti skromni prilog od mene, ali i od drugih koji namjeravaju da nešto novca pošalju uz moju pomoć. Tom prilikom bih želio da se lično uvjerim kako živi porodica Radić, ali i da sagledam sve moguće varijante pomoći koja bi im dobro došla.

Hvala svima koji su zainteresovani za pomoć porodici ovog velikog srpskog junaka. Žalosno je što mnogi još uvijek ne shvataju da je Boro Radić jedna od centralnih ličnosti naše novije istorije jer je upravo on omogućio da Republika Srpska postoji u današnjim granicama. Na djelima jednog običnog patriote, danas već zaboravljenog borca, svoju slavu i karijere su izgradili mnogobrojni političari u Republici Srpskoj. U tome sam se uvjerio tek kada sam, nakon smrti Bore Radića, od nekoliko visokih oficira VRS saznao koliko je bilo važno što je Pretis ostao u srpskim rukama.

Neka ti je laka crna zemlja, junače!
Idi na stranu - |listaj dalje|