fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca - 9847 - 02.06.2006 : Rade - best (0)

Balinski žpodviziž


Pa da,

sad mi je jasno zašto svoje leševe niste htjeli da sakupljate.
Čim kažeš da niste imali gubitaka na Golom brdu, a oni se brojali hiljadama, čiji je smrad vjetar nanosio skroz do ulica Vogošće.

Smrad leševa "muđahedina" nije dao narodu Vogošće, da prošeta svojim ulicama do pekare i pijace.

Kakav Zajko? Kakvi bakrači?
Da li znaš da je čitava komanda Vogošćanske brigade zatvorena nakon te bitke koju su vam prodali Sreto Skipina, Vukota Vukovic.

Pošto ste dobili šifre od naše radio-stanice i predstavili se kao pojačanje, Slavica Taušan vas je navela na svaki rov i vi ste mogli bez ikakve borbe da uđete u njih.

Da li ste napravili i jedan pomak nakon te prodate bitke, kad je Josipović preuzeo komandu?

Da nabrajam, sve vase gubitke na Žuci, zatrpao bi čitav Željkov server, ili što vaše rukovodstvo ne da da se izvrši popis stanovništva, i da se utvrdi ko je kako poginuo.

Samo budala je mogao onako da pošalje ljude na vrele cijevi i da poslije toga za njihove leševe se ne brine.

Koliko vas je poginulo samo kod onog tenka u avgustu 1993. godine, od prve granate?

Tvoga Duraka ubrzo čeka kazna. A što je najgore, on će da pogine od balijske ruke, zbog kojih je i okrvavio svoje ruke i čitavu svoju porodicu stavio na kocku, kao i njegov brat Caco.

Sada kad se utvrdi koliko je srpskih civila ubijeno i na kakav način, balijama jedino preostaje da sa svilenim gajtanom razduže one koji su slušali Alijina naredjenja i onako zvjerski ubijali djedove i babe, jer omča se steže čitavom balijskom rukovodstvu oko guše.

A ti balijo što pričaš da je naša komanda brigade bila kupleraj, nek bilo koja balijača pokaze dokaže da je silovana. Ili, zašto se ni jedna nigdje nije požalilia da joj je bilo loše?

Koliko je balijača ostalo čitav rat da zivi u Vogošći i da održavajući radio vezu s ostatkom baliluka dočeka dejtonsku kapitulaciju u svojim kućama?

A za ona ubijanja u bunkeru:
Da su bila tolika ubijanja, iz bunkera ne bi živ izašao vaš načelnik opštine. Da niste možda mislili da će vam neko u zatvoru pitu peći?

Moj lični stav, je da je trebalo sve one sprave za mučenje, koje su nađene kod Svračana i onih ludaka koje je Bakir Alispahić zaveo( dokazi imaju u DB i u arhivi SRNE ), lično na njima probati, jer prvo kuvar probava čorbu koju je napravio.

Ovako su previše humano završili, bez bola i patnje, nije im njihovim spravama guljena koža i vađene oči, nisu na kolje nabijani, niti su ima glave trnokopim razbijane, šta su tvoja braca radila na Čemernu i na Grahovištu.
Idi na stranu - |listaj dalje|