fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 98434 - 21.12.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Više o NATO


Što više pokušavam da razumijem ove srpske kvazipolitičare sve mi je manje jasno šta oni u stvari žele. Vi vidite da je od strane bošnjačkih i hrvatskih političara stalno u upotrebi termin evroatlantske integracije. To znači članstvo u EU i NATO paktu. Ovi srpski jadnici mudro ćute jedino se ponekad stidljivo javi Dodik kako će po tom pitanju biti organizovan Referendum u RS.

Često puta se pitam da li je moguće da ti jadnici ne znaju da je ogromna većina srpskog naroda protiv NATO pakta. Često puta se pitam da li su oni u Skupštini RS i Parlamentarnoj skupštini BiH radi sebe ili radi zaštite srpskih nacionalnih interesa? Ne mogu se oteti utisku da oni narod smatraju nepismenim i da je njihovo ekskluzivno pravo da donose odluku u ime tog naroda koji im jedino treba u vrijeme izbora. Šta je sa srpskim intelektualcima, zašto ćute da li je moguće da su ih sve kupili za novac? Šta je sa onima koji su stvarali RS sa puškom u ruci da li je moguće da među onima koje su oni birali u razna udruženja nema niko petlje da pozove borce na javne proteste, a siguran sam da bi se borci odazvali u velikom broju.

Što više razmišljam čini mi se da sam sve gluplji, ne mogu da shvatim da je srpski narod u ovolikoj mjeri postao indiferentan na sve što se oko njega dešava. Sve više živim u uvjerenju da nama kao narodu ne treba spoljnji neprijatelj, sami sebe uništavamo.
Idi na stranu - |listaj dalje|