fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bihac - 98417 - 19.12.2016 : Sasa Rs Kovacevic Novi Sad - best (4)

Preterivanje u pričama na muslimanskoj strani


Prvo pozdrav za sve. I stranica je jako kvalitetna! Samo tako nastavite.

Kao drugo, moram reći da muslimani baš preteruju u svojim nekim pobedonosnim bitkama, kao što je bila Breza '94. Napravili su više filmova, ima ih i na Jutjube, akteri tih događaja na snimku su baš iz 505. bužimske i ostali kadrovi, bukvalno od miša su napravili slona, govore kako je u akciji kod ČETNIKA bilo 400 tenkova, par hiljada najelitnijih boraca VRS, kako su oni te iste četnike pomlatili do kolena itd, itd.

Snimak je išao toliko daleko da je neki Kovačević iz te 505. bužimske rekao da su zarobljeni Srbi iz te akcije rekli da im bolje kod njih u zatvoru i bolje jedu nego kući, znači nemam reči. Što je još i gore, današnji novi muslimanski klinci zaista su poverovali u to, glave su im napunjene "lovačkim" pričama pa oni rastu u ubeđenju da je to sve istina.

Nemam ništa protiv muslimana i njihovih pobeda, ali koliko mogu dodati toga previše na njihove pobede pa ni holivudski američki filmovi puno fantazija nisu im ravni.

P.S. Svaka pobeda je velik uspeh i velika bitka, tako da ne razumem što toliko dodaju mastu u to sve. Trebali su snimiti film i reci svu istinu kako je bilo, kao i Srbi iz RS u operaciji KORIDOR ŽIVOTA!

Velik pozdrav za sve!
Idi na stranu - |listaj dalje|