fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

udba - 98321 - 06.12.2016 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (4)

Nešto o najstarijem članu našeg foruma


Kada sam jutros otvorio ovu stranicu, viđoh tekst koji je "Stari" napisao kako se oprošta od nas. Nešto mi se stislo u grudima, a suze mi krenuše na oči!

Često sam sa pažnjom čitao tekstove koje postavlja "Stari", vjerovatno po godinama ubjedljivo najstariji posjetilac koji se javljao na ovom sajtu. Mogao bi možda svakom od nas po svojim godinama, otac biti!

"Stari" je često postavljao tekstove iz nekih dnevnih glasila, ukazujući na goruće probleme u našem društvu. Međutim, da ironija bude veća, ono što sam primjetio, na tekstove koje je on objavljivao, često su se javjali pojednici da upute njemu kritiku, a ne onim našim političkim vođama i zlobnim glasilima, zbog kojih je članak i objavljen! Tekstovi su uvijek bili uz komentar da se uzme zajednički stav, kako bi se spriječilo razbijanje srpskog naroda po političkim šavovima!

Zbog svega ovoga što navedoh gore u tekstu, vjerovatno se "Stari" osjeća nepoželjnim, pa je i razumljivo što se odlučio na ovakav korak!

Kada sam vidio da mu je tekst ocijenjen sa tri puta po jedna zvjezica, shvatio sam to kao poruku da učesnici sajta ne podržavaju "Sraog" u odluci da se ne uključuje na ovaj naš sajt, pa mu i ja iz tog razloga dadoh ocjenu, jednu zvjezdicu za njegov poslednji tekst.

Mišljenje "Starog" veoma poštujem, jer on ne pripada nijednoj političkoj stranci, čak, koliko se moglo vidjeti iz njegovih tekstova da i ne živi u Republici Srpskoj, pa na osnovu njegovog životnog iskustva, često shvatim da on od politički obojenih ljudi sa naših prostora, bolje uočava, ko to tamo jeftino prodaje našu zemlju i date živote za Republikuz Srpsku. >br?
Zato ovim putem molim "Starog" da ne čini to i da nas ne ostavlja, jer njegova riječ za monoge na ovom sajtu može biti riječ iskusnog "Starog Mudraca"!
Idi na stranu - |listaj dalje|