fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

udba - 98291 - 02.12.2016 : Nomad Srbija - best (6)

Nedodirljivi crveni vagabundi


Napisah već da nemam nikakvu nameru da ulazim u "raspravu" sa bilo kim na ovom forumu jer smatram da forum ovog profila nije mesto gde bih ja iznosio bilo kakve "činjenice" koje bi meni "dale za pravo" da nekome naturam svoje mišljenje i viđenje. Poseban razlog da ne ulazim u rasprave je taj što cenim i poštujem stav g-dina Tomića i ne želim da njegov rad na ovom sajtu sopstvenim delovanjem dovedem u takvu situaciju da sajt poprimi pijačarski nivo razgovora, to sigurno ne želim ni iz poštovanja prema "Virtuelnom groblju" koje se nalazi na ovom sajtu, znači nikako ne želim da se eksponiram u tom pravcu.

Za "Stari": ne treba meni nikakvo izvinjenje (nisam ljut), mi Srbi nismo rušili spomenike iz 2. svjetskog rata (ne znam odakle vam ta pomisao, pogotovo za Jasenovac), to su radili muslimani i Hrvati ovoga rata, zar ne!

 • Što se politike tiče nije valjda da još verujete političarima, a ako uđete u neku stranku nemojte onda verovati da ćete ostati čisti u moralnom pogledu.

 • nisam "drveni advokat" i bez prozivki bilo koga molim, naročito ne g-dina Tomića, ako je to moguće, jer mi ostali treba da pomognemo rad ovog sajta, a ne da se preganjamo ličnim stavovima i sopstvenim egom.

 • "Stari" da li Vi stvarno mislite da je tamo neki "Telegraf" iole relevantan za istoriju srpskog naroda... Ja bih rekao da se Vama potkrao ovakav "jeftin" "istorijski izvor" i da ste svesni da nikakvi "Telegrafi" i ostala piskaranja nisu ni vredna pomena u pogledu tako ozbiljne teme kao što je istorija jednog naroda.

 • za "Vogošćani Pravi-Vogošća": nema mesta raspravi zbog razloga koje sam naveo gore u ovom postu.

 • Manimo se mi Srbi politike, ima i drugih "polja" gde svako može da poboljša status srpskog naciona, politika nije pokazala da je to činila, poznati su srpski političari koji su zbog "viših političkih interesa" zanemarili interese sopstvenog naroda, poznati su "podvizi" koji su u crno zavili srpski narod.

 • Srbin se rodi, a ostalo je volja čovekova, kažete Vi "Vogošćanin Prvi" to je tačno, ali ako Srbin postane komunista, on je odmah istupio iz srpstva jer je dobrovoljno pristao da poštuje propise te partije i njemu je onda draži komunista Slovenac, komunista Španac itd. nego komšija Srbin (ne sporite ovo, dokazano u prošlosti) jednostavno taj čovek svojim delovanjem više ne radi za srpsku stvar, a instrumenti nove partije uvek će tražiti od njega da se stalno dokazuje novim delima da je pravoveran novoj ideji, i tu nema povratka, a to što su kod nas Srba okoreli komunisti 1989. na Gaimestanu (sveto mesto za Srbe) zbog očuvanja dostignutih pozicija "postali" "nacionalisti" preko noći, e to se "Vogošćanin Pravi" zove politika i političarenje, a nikako to nije srbovanje i borba za srpstvo, složićete se sigurno sa mnom.

 • Manite se Vaših ocena i procena o četnicima u istoriji, rđav je to način da pomognete srpskom nacionu.

 • Pominjete Federaciju BiH, ma dajte molim Vas, nije valjda da još marite za njihove izlizane priče o nešem narodu, pa ne mislite valjda da će vekovni neprijatelj srpskog naroda imati i jednu lepu reč za nas.

 • Odoste predaleko sa Kustom i Novakom, polako, razmislite šta ste Vi učinili i šta još možete da učinite sa svoj srpski narod, i za to ne tražite javna priznanja, pogotovo ne na internetu. Ovo Vam je smernica kojom su išli mnogobrojni Srbi, obični ljudi, koji su dali i ono najvrednije, sopstveni život i nisu imali ni vremena da polemišu šta treba, a šta ne treba da urade u borbi za srpstvo, već su to uradili bez pomisli da za to očekuju nagradu, a pogotovo ne da o tome polemišu na internetu.

  Gospodine Tomiću, primite moje izvinjenje za ovakav način na koji se obraćam na ovom sajtu jer smatram da samo zbog "Virtuelnog groblja" nisam dostojan da se ističem pisanjem, a mnogobrojni dadoše svoj život.

  Večna slava i hvala svima koji su stvarali Republiku Srpsku! Zaustavimo podele u našem narodu!
 • Idi na stranu - |listaj dalje|