fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

udba - 98275 - 30.11.2016 : Stari - best (0)

RE: Zašto nam ovo treba baš sada?


Poštovani posjetioci ovog sajta, a posebno gospodama: Ex-ponto, Nenocc-Sokolac i Nomad-Srbija,

Molim vas lijepo da prihvatite moje izvinjenje, za koje mislim da nema razloga, jer nisam imao namjeru da povrijedim bilo čija osjećanja, već sam stavio primjedbu na ono što se dogodilo sa pojedinim obilježjem u Trebinju nakon 75 proteklih godina. Da li to znači da treba da se ruše obilježja na Sutjesci, Kozari, Jasenovcu i diljem nekadašnje Jugoslavije? Htio sam da skrenem pažnju na naše današnje nejedinstveno djelovanje kroz nekoliko partija koje djeluju u Republici Srpskoj, nakon svih stradanja koja smo imali tokom naše istorije, a poslednja od 1991 do 1996 godine, koja se evo i danas nastavlja pogrešnim politikama potplaćenih pojedinaca i partija.

Međutim, gospodin "Ex-ponto" je svojim prilogom dosuo ulje na vatru pa je (ma koliko se on pravdao da nije imao tu namjeru), uznemirio naša i vaša osjećanja prema onom ili ovom i tako unio malo razdora među nama. Pogledao sam dva puta snimak da bih mogao doći do nekih saznanja za smrt ovih momaka koji su izginuli u Kifinom selu. Ja ne čuh ni jednu riječ od sagovornika u tvom, nama predočenom dokumentarcu, o razlozima njihovog ubistva, jedino što se ponavlja: da su pobijeni zato što su Srbi?

Htjeli vi to prihvatiti ili ne, meni je iskreno žao svakog poginulog Srbina, ali moram da vam kažem da i među nama Srbima ima nesrba. Možda sam i ja jedan od njih. Zato vas sve molim da ne upućujete kritike gospodinu "Vogošćaninu Pravom" jer on nije "začetnik" ove diskusije, već sam ja, "Stari". Ali...

U vezi mog članka ja moram da kažem i sledeće: uz njega sam poslao i jedan prilog koga naš urednik, gospodin Željko nije objavio. Na njemu sam napisao:

 • "Željko, molim te da pročitaš ovaj moj članak i pregledaš ovaj sajt koga ti šaljem, pa ako smatraš, da po tebi ne treba da ide na sajt-forum, onda te molim da ne objavljuješ ni ovaj moj tekst".

  Međutim, naš urednik je izbrisao prilog, a članak koga ste već pročitali i koji je izazvao nepotrebnu reakciju, stavio na ovaj sajt. Da je ovo tačno, pročitajte ponovo moj članak i kraj petog pasusa tog članka, gdje piše:

 • "Ali evo ja vam nudim nešto što potkrepljuje ovo moje pisanje."

  Ako je već izbrisao prilog, onda je trebao izbrisati još i ovo pod navodnicima ali i još neke riječi koje su za njega i ostale posjetioce ovog sajta bile neprihvatljive.

  Međutim, možda će i ovo urednik da obriše. Što će mi biti znak da se na javljam više.

  Na kraju za vas koji ste udarili paljbu na "Vogošćanina Pravog" i mene "Starog", evo vam novine: (Telegraf, o5 Mart 2015).

  Živjeli.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|