fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

raspad_juge - 9827 - 30.05.2006 : Rade - best (0)

Ko je branio Jugoslaviju?


Gnjido ustaška: Hoces li da ti nabrojim čitavu četu Vogošćanske policije koja te je prije 25 godina čuvala u toj tvojoj Srbiji da vas Siptari ne pokolju, počevši od mene, Željkoe Jankovića, pokojnog Radenka Krče itd.

I nije sam Vogošća išla da ti brani Kosovo. Išla je čitava prošla propala država, bruko jedna, da vas brani.

Vas 5 miliona šumadijskih baba, nije bilo u stanju da uguši 4000-5000 šiptara nauružanih nekakvim kuburama iz 18. veka.

Evo i sada samo što ti nisu dosli do Kraljeva.

Na kom si ti frontu bio pa si vidio ni jednu bitku prsa u prsa nismo dobili. Kad smo branili na Zuč, Trebević... Svugdje su bile borbe prsa u prsa, jer mitraljeske cijevi nisu mogle da nasvoje likvidaciju stoke koja je polu-drogirana jurišala uz nekakve, meni se čini indijanske, pokliče.

Ali kad smo mi išli u akciju, onda nije bilo puno bitki prsa u prsa. Oni su uvijek bili spremni samo da bježe kad ih mi poteramo. Njihovoj brzini bi im zavidio i Karl Luis.

Koliko su bežali preko Zuči, Nabožica, Igmana, Goražda. Tamo nisu bili nikakvi civili. Civile su tvoja braća balije poklali i kožu im ogulili, i to su htjeli i još prije rata da urade. Zbog toga je i izbio rat.

Gore su bile nekakve laste i labudovi.

Ali oni su znali da lete samo u više komada i onako malo preprženi. Valjda, ta crna boja labudova privlači toplotu, pa su zbog toga zagorevali.

A onda kad su proradile vreće para koje i sada traže stare devizne stediše, potpisna su nekakva primirja.

U stvari, vi, ljotićeve sluge, i nemate pravo da sebe nazivate Srbima. Vas "Mita Ljotic" je Hitlera nazvao delom promisla Božjeg. I hiljade Srba je ubio radi Hitlerove volje.

I sta se ima vise s vama polemisati, nego samo k'o stoku vas pomlatiti i iz srskog naroda iskoreniti da ne poganite našu slavnu istoriju od Jovana Vladimira, preko Nemanjića do Njegoća, Kralja Petra...
Idi na stranu - |listaj dalje|