fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_amerika - 98175 - 16.11.2016 : Ratko Obrenovic Detroit, USA - best (4)

Baka Milka iz Grocke: Čuvala sam decu Trampu! Zbog mene voli Srbiju!


Donald je dobar i vredan, nije džangrizav, ne zna da mrzi ljude, a mnogo voli Srbiju, posebno srpske žene. Pozivam ga kod mene u Grocku na pravi domaći ručak, kaže Milka Milisavljević (85)

Donald Tramp je mnogo dobar i vredan, nije džangrizav, to je čovek koji ima dobru i veliku dušu. On svakog voli, ne zna da mrzi ljude. Kod njega nema izveštačenosti, sve je prirodno... Inače, mnogo voli Srbiju, voli srpski narod i srpske žene.

Ovo ekskluzivno za Kurir priča Milka Milisavljević, Srpkinja koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsednika SAD Donalda Trampa.

Vremešna Beograđanka, koja danas ima, kako sama navodi, "85 godina, sedam meseci i 18 dana", u Trampovoj kući provela je osam godina. On ju je, kaže, gledao skoro kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

Plašio se Ivane

 • Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače, volela sam mnogo njegovu decu, kao i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas. Mnogo bih volela da se opet sretnem s njima - priča naša sagovornica dok sedimo u njenom domu u Grockoj.

  Dodaje da je Tramp bio posebno pažljiv prema svojim naslednicima, te da se trudio da im posveti što više vremena.

 • Dođe kući, opere ruke, ostavi sako na svoje mesto, jer od žene Ivane nije smeo da ga baci bilo gde, i odmah grli i ljubi decu. Voleo je da ih drži na krilu i tako dugo priča s njima. Imao je običaj da ih ispituje kako su proveli dan, ali ih je ispitivao i kakva sam ja. Nije se baš nešto igrao s njima, više je voleo da razgovaraju - priseća se Milisavljevićeva i dodaje da se Tramp dobro slagao sa svojom tadašnjom ženom Ivanom, te da joj je zato žao što su se kasnije rastali.

  Napraviću mu našu hranu

  Naša sagovornica sada namerava da, ako nađe adresu, napiše pismo svom nekadašnjem poslodavcu:

 • Hoću da mu poželim sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i decom, kao i da doveka bude predsednik Amerike. Hoću i da mu kažem da verujem da će pomoći svom narodu, ali i da će nastojati da ne bude nemira ni u jednoj zemlji. On je uvek za mir, nije za sukobe. Takođe, želela bih da ga pozovem da dođe u Srbiju. Priredila bih mu lep, pravi srpski ručak ovde kod mene.

  Voli sarme i punjene paprike, a špagete jede pravo iz šerpe

  Naša sagovornica otkriva da Tramp nije izbirljiv kada je reč o hrani, ali dodaje da je voleo sarme. - Nije birao hranu kod kuće. Ma, jeo je šta god mu se da. Nađe u kuhinji šerpu sa špagetama i uzme direktno iz nje nekoliko zalogaja. Ako se tu zateknem, kaže mi: "Ovo je odlično!" A mnogo je voleo i sarme, punjene paprike.. . Međutim, nije pio ništa, osim ponekad paradajz-soka i mleka. Jednom je sok od paradajza pio i za rođendan, i to na proslavi na kojoj je bio i Regan.

  U šetnju sam išla samo sa pištoljem u dečjoj torbi

  Milka Milisavljević otkriva da je kod sebe često imala pištolj kada je svojevremeno kao dadilja išla u šetnju s Trampovom decom. On za to nije znao:- Kad sam išla u šetnju s decom po jednom njegovom imanju, gde se ide preko šume i livada, nosila sam pištolj sa sobom. Krila sam ga u dečjoj torbi, da niko ne zna da ga imam. Strah me je bio da mi neko ne kidnapuje decu. A imala sam iskustva s oružjem, jer sam pre odlaska u Ameriku bila u JNA.

  Pobeda je obradovala - Igrala sam od sreće

  Milka Milisavljević kaže da veruje da će Tramp kao predsednik SAD pomoći Srbiji, jer on "mnogo voli našu zemlju". Da je pobedila Hilari, smatra, bila bi to katastrofa za Srbiju. Zato je, kako kaže, skakala od sreće i igrala kad je Tramp u utorak odneo pobedu na izborima.- Tramp je oduvek voleo srpski narod. Govorio je svojevremeno prijateljima da je bebisiterka koja radi kod njega iz Jugoslavije. A čula sam i da je 1999. mislio da je nepravda što je naša zemlja bombardovana. Tada je bio tužan. Govorio je: "To je mnogo dobra zemlja i dobar narod tamo živi. Šteta da taj narod tiranišu, ne zaslužuje to." Nije mogao da podnese rat i da se ljudi ubijaju. On mnogo voli Srbiju. Voli srpski narod i srpske žene. Misli da su naše žene mnogo dobre i lepe - ispričala je ona.

  Melanija, ne ljuti se, ali Tramp je lepši

  Sagovornica Kurira kaže da joj se dopada Trampova sadašnja supruga Melanija.- Melanija mi deluje kao dobra i pametna devojka. Slatka, predobra, predivna... Vidi se da ima dobru narav. Ali meni je Donald lepši od Meli, moram to da kažem, pa nek mi se ona ljuti. Pa to je bio mužina za kakvim bi se svaka žena okrenula.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|