fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

djukanija - 9796 - 30.05.2006 : Rade - best (0)

Ustaška politika Đukanovića


Imam potpuno pravo da kažem da lupetaš u vezi ustaške politike Šukanovića i njegove brace siptara.

Mislim pričati da je dobro što su razdvojena dva oka u glavi, zato sto je narod Crne Gore neradnički, je neprimjereno i onim jadnicima na "veselom brdu" ( čitaj Pod-romanijom ).

U granicama sadašnje Crne Gore rođeni su prvi srpski vladari Jovan Vladimir i Sv. Simeon Mirotočivi, ili Stevan Nemanja, rođen je jedan veliki Rade -Petar II Njegoš, rođen je Bajo Pivljanin, rođen je Vuk Mandušić, rođen je Janko Vukotić, rođen je Pavle Šurišić, rođen je Bajo Stanišić i svi najveći srpski vitezovi.

Čak i kad je ugašena Pećka Patrijaršija, Srpska Pravoslavna Crkva i mitropolija Crnogorsko - Primorska, je jedina preživjela Tursku okupaciju od pet vjekova, i naša Crkva je jedino tu ostala da traje koliko i naš srpski narod.

Crna Gora je moja pradjedovina. Crna Gora je Srpska Sparta. Pradjed mi je prvi pivljanski vojvoda, i Crna Gora je moja, koliko i Vogošća.

Izjednačiti svu bracu Srbe u Crnoj Gori, s unucima Sekule Drljevića, Milovana Šilasa, i imenom Mila Šukanovića, je isto kao nas Srbe u tzv. Republici Srpskoj (za koju nisam ni ratovao, nego za Srbiju do Karlovca, jer to su granice koje je i Austirja priznala u XIX veku ), izjednačiti s Mirkom Pejanovićem ili Vladimirom Srebrovim.

Ali pošto je Crna Gora odvojena, i pošto svako zlo ima malo dobra, i svako dobro ima malo zla, ono što je dobro u cijepanju Crne Gore, je to, da se vidi ko je vjera, a ko nevjera, i da u novom ratu, koji nam okupatori ( čitaj Amerika i njene sluge ili zver sa glava sedam i rogova deset) spremaju, jer su ovaj zadnji namerno ostavili nedovršen, Srbe više ne vode izadjnici, i da najveći srpski junaci ne ginu od srpske ruke, nego složno junački i bratski udarimo na dušmane i naše granice vaspostavimo u Karlovcu, ako Bog da.
Idi na stranu - |listaj dalje|