fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 97863 - 11.11.2016 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (1)

RE: Izvještaj o radu foruma


Veoma mi se svidjela rubrika "Na današnji dan", ali do sada nisam primjetio da se moglo dopisati nešto što se desilo tog dan direktno u tu rubriku. Moje pitanje za Željka, da li ovaj izvješta najavljuje da će se na tu rubriku ako kliknemo na "klikni ovde" moći upisivati ratni ili bilo koji događaji na taj dan?

RE: Izvještaj o radu forumaPravi,

jedan od glavnih razloga što sam "podnio izvještaj" posjetiocima ovog portala jeste moje očekivanje od nekih od vas da mi pomognete da napravimo hronologiju događaja vezanu za Otadžbinsko odbrambeni rat. Mnogo je toga pisano na ovom forumu, ali sada treba sve to sumirati, tj. napisati KRATKO, JASNO i sa TAČNIM DATUMOM. Bilo bi dobro da se uključi neko ko mnogo bolje od mene zna dešavanja od Bijeljine do Jajca, jer ja tu oblast nisam gotovo uopšte uključio u ovu hronologiju.

Sa vaše tačke gledišta, princip je potpuno isti, tj. vi objavite tekst, ja ga "odobrim" i prebacim na stranicu "RAT_DANAS". Jedina bitna razlika da u NASLOVU stoji tačan datum tog događaja u formatu (DD.MM.GGGG) kakav sam i ja koristio. Mišljenja sam da jedino ne treba na ovaj način obilježavati pojedine pogibije, jer poginuli borci već izlaze na stranici "NAJNOVIJI". Izuzetak čine naši srpski heroji, koji su nas napustili nakon rata (npr. Srđan Knežević, Lazar Kondić, Željko Marković...) ili vjerni posjetioci ovog sajta koji su nas zauvjek napustili (Velimir Adžić, Miroslav Špirić)... Naravno, pravila nisu "uklesana u kamenu" pa ćemo za neke važne stvari napraviti i izuzetak.

Svrha svega ovoga jeste da se stvori jedna obimna, ali i OBJEKTIVNA hronologija rata. Ja sam u svom radu na ovom poslu naišao na mnogo hronologija, međutim one nemaju nikakvu istorijsku vrijednost.

Jednu stvar treba da znate: kada ja objavim neku od poruka iz ove rubrike, ona NECE izaci na stranici NAJNOVIJI, ali će izlaziti svake godine na datum koji ste naveli u zagradama unutar naslova. Ipak, da bi znao da je tvoj predlog "prihvaćen", poruka se pojavljuje na stranici na koju možeš otići ako klikneš na link "Prelistavanje" na istoj stranici.

Konačno, hronologija događaja na stranici "RAT_DANAS" trenutno nije sortirana po datumu, ali ću i to odraditi u narednih par dana.

Nadam se da su stvari sada malo jasnije. Ukoliko nisu, nemam nikakvih problema da neke pojedinosti još jednom razjasnim.
Idi na stranu - |listaj dalje|