fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

grahoviste - 9769 - 25.05.2006 : Rade - best (0)

Zašto treba pisati o Grahovištu?


O Grahovištu ne pišem samo zbog toga što sam lično poznavao te mučenike, (žrtva je žrtva i na Čemernu, i u Visokom i u Brezi i u Sijekovcu) nego što Grahovište skriva čitavu istinu o prošlom ratu.

Prvi balinski napad je bio 28.02. na selo Krivoglavce, jer im je trebala "čista veza "Sarajeva s opštinom Visoko koja je bila glavni snadbjevač i srpske i muslimanske strane.

Vjerovatno si pročitao moje prošle članke.

Balije kad nisu upjele da urade što su htjele, ubile su srpskog svata i prvi put napale Grahovište.

Pričom o Grahovištu, ne samo da će se riješiti monstruozni zločin nad golorukim, starim i nejakim civilima za koji i Amor Mašović kaže da se normalnom čovjeku diže kosa na glavi šta je urađeno tim nesretnicima, nego čitava fama da su Srbi agresori i zločinci će da padne u vodu.

Grahovište je simbol države kakvu želi "islamska deklaracija", ono je prva žrtva ovog rata.

Grahovište pokazuje svačije lice u ovom ratu. I Srpsko, koje nije pomoglo braći u odbrani, a imalo se sa kim i imalo se sa čim, i koje i nakon gotovo 15 godina ćuti i prikriva balinske zvijeri, pa pored toliko srpskih novina, TV-kuća, interneta, muslimasnke novine prve objavljuju istinu o stradanju Srba u Sarajevu, i lice balija koje su u 1000 puta većem broju pošle na Grahovište, pa opet nisu vojnički smeli da udare na 5 Srba sposobnih za borbu, nego iskoristivši staro poznanstvo na prevaru zarobili pokojnog Jeremiju, a za njim i ostale.

O Grahovištu pišem, zato što neće da drugi kažu da se ti mučenici nalaze na spisku žrtava "četnicke opsade Sarajeva", pa se našoj braći Srbima sudi zato što su im balije kožu gulile, oči vadile...

Okupatori ubijaju našu djecu od 5 godina u vlasitim dvorištima na najveći hrišćanski praznik, bez optužnice ranjavaju i ubijaju našu braću, a balinske zvijeri uživaju posebne počasti i slobodno šetaju Sarajevom.

Otkrivanjem istine o Grahovištu i svi ostali zločini će da se rasvijetle, a sa srpskog naroda ce se skinuti ljaga zločinaca i agresora.
Idi na stranu - |listaj dalje|