fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 97375 - 20.10.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Kako smanjiti cijene lijekova?


Za one koji ne znaju plaćamo puno skuplje lijekove nego u susjednim zemljama. Poslije naftnog lobija, lobi farmaceutske industrije je najjači u svijetu.

Evo ja ću dati konkretan prijedlog Srbima u zajedničkim institucijama koji su sebi uništili da su političari kako da riješe taj problem a sve u interesu građana koji su ih birali ako ja njima uopšte stalo do tih građana pošto su izbori prošli a do sledećih ima dosta.

Izvršite blokadu institucija BiH i recite otvoreno da su cijene lijekova preskupe. Blokada institucija se može vršiti na više načina, a ja vam ne bih savjetovao direktnu blokadu jer ćete se na taj način zamjeriti nekim centrima moći koji su i odlučivali o vašem učešću u vlasti. Ali možete kroz Savjet ministara i Parlamentarnu skupštinu na fin i kulturan način da pravite blokade, naravno ako vi to smijete.

Želim još da vas upitam šta bi sa onim potpisanim izjavama prošle godine o blokada institucija BiH ako se ne usvoji zakon o Ustavnom sudu. Izgleda da ste vi to razmatrali pa ste zaključili da je dobro da budemo jedina evropska zemlja u kojoj u Ustavnom sudu sjede stranci i prekrajaju političko uređenje pa ste zbog toga odustali od te mogućnosti.
Idi na stranu - |listaj dalje|