fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 97307 - 07.10.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (2)

Kako bi bilo dobro da postoji boračka organizacija


Šta mislite kako bi bilo dobro da borci RS imaju boračku organizaciju, pa da jasno kažu ovima koji su sebi umislili da su političari (izvinjavam se izuzecima ali malo ih je) da ovako više ne može. Pa da recimo zaprijete veoma oštro da se pod hitno mora poboljšati materijalni status boraca kao i porodica poginulih i invalida. Dati određeni rok i zaprijetiti stalnim protestima pred vladom i skupštinom RS. A ako se počnu pravdati da nema para postaviti im naprimer sledeća pitanja:

1. Ko to i zašto dade saglasnost za formiranje vojske BiH za koju RS izdvaja preko 100 miliona km kada svaka budala zna da u slučaju da BiH treba braniti od spoljnog neprijatelja pući će takva vojska po nacionalnim šavovima kao i vojska SRJ.

2. Zašto dadoše saglasnost za formiranje gomile kojekakvih agencija i sličnih institucija u kojima zaposliše po zvaničnim izvorima oko 22000 ljudi od kojih RS nema nikakve koristi.

Dragi moji borci moram vas potsjetiti još jednom da RS koja ima problema sa finansiranjem sopstvenih potreba u budžet BiH izdvaja oko 500 miliona km. Kako bi to lijepo bilo da postoji boračka organizacija pa da im zaprijeti pošto bi to bio jedini efikasan način za razgovor sa ovim "Srbima" koji su sebi umislili da su političari. Nažalost takvu organizaciju nemamo pa će nam oni i dalje ispirati mozak putem srestava informisanja i dalje ćemo glasati na izborima za njih.

Ko nas j... kad smo glupi i ne zaslužujemo bolje!
Idi na stranu - |listaj dalje|