fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

grahoviste - 9724 - 19.05.2006 : Rade - best (0)

Kapela na Grahovištu


Željko,

kao prvo, da ti se zahvalim na tvome doprinusu o stradanju srpskog naroda i prodoru istine po čitavoj planeti.

Tačno je da su džihadlije uz pomoć naših izdajnika, Pavlovića kolijevku pretvorile u Islamabad, i da si verovatno sretan što nisi prošetao Sarajevom poslije 1992. godine. Žene u zarovima, vehabije sa špicastim bradama su neizbježan detalj, kojega se stide i prijeratni sarajevski muslimani.

Lemezovo brdo, je ulica Pase Ćuprilića, koji ni na karti nije znao da nađe Sarajevo, a kamo li da prošeta Lemezovim brdom.

Ulica za koju predlažem da se zove ulicom Mučenika s Grahovišta, sada se zove imenom jednog debila iz Omladinske, Jasmina Išanovca, koji je zapravo bio nesuđeni zet Demirovićima.

Verovatno da je ostao u društvu s Bacom i da nije slušao Demiroviće, po njemu sada ne bi pasla goveda.

Verovatno ni ja ne bi živio u komšiluku s vehabijom, ali to nije razlog da se nekad ili ja, ili neko moj ne vrati na vekovnu djedovinu.
Iz Sarajeva ne treba da odemo mi, čija je Sarajevo djedovina, iz Sarajeva treba da idu vehabije, mudžahedini, autobus-sandžaklije i Šiptari (oni isti koji su u autobusima početkom 90-tih godina dolazili da naprave džamahiriju u srcu hrišćanske Evrope).

Zašto da legalizujemo izdaju koju je Karadžić napravio "cum grano sallis"?

Ja u Vogosci imam 100 hektara đedovine, 2 kuće, i 12 ostalih objekata, i nikad neću dopustiti da balinska noga korača mojom đedovinom.
I sad, balija koji pokuša da hoda mojom đedovinom, može samo da ostane "vječno nasmejan", iako mene sada tamo nema.

Ja predlažem svim posetiocima ovog foruma da pokrenemo peticiju da se na Grahovištu napravi kapela i memorijalni centar, jer balije koje su u Krivoglavcima 29.02.92 dobile po njušci, napale Grahovište 01.03. zapravo su počele džihad u Bosni, koji su oni nazvali četnička agresija na vlastita ognjišta i đedovinu.

Kapela, koja bi se vidjela sa svih strana Sarajeva, svim posetiocima grada i čitavoj planeti bi objasnila ko je počeo rat, ko je koga klao, i šta je ta "država" koju želi Alija i njegovi trabanti.

Ako su balije od 500-600 civilizovano likvidiranih zločinaca u Srebrenici(na TV je bio snimak kako to rade skorpioni-metak u potiljak, nikakva nabijanja na kolac, ni guljenja kože) su naduvali cifru od 8000 civila, pa je Vlada RS o svom trošku napravila memorijalni centar u Potočarima, (u koji su najverovatnije sahranjeni ubijeni Srbi iz Sarajeva, ispod nišana po muhamedovom običaju), tako da se niko od vlastodržaca ni dan-danas ne usuđuje da polemiše, ni da preispita famozni spisak likvidiranih u Srebrenici.

Tako bi i mi mogli da balijama s Grahovištem stavimo kamen oko vrata, da Baščelika opet vratimo u flašu iz koje više nikad neće izaći.
Idi na stranu - |listaj dalje|