fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 97219 - 23.09.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (3)

Kasno Marko na Kosovo stiže


Sve ovo što se dešava oko referenduma vuče korijene od odluke Ustavnog suda o konstitutivnosti naroda na cijeloj teritoriji BiH. Da podsjetim, ta odluka je bila osnov za ukidanje himne, grba i zastave Republike Srpske. Po mom mišljenju tom odlukom BiH je vraćena na predratno stanje. Tadašnja Skupština RS i Vlada je postala grobar Republike Srpske pošto je prihvatila da tu odluku provede u praksi a nije organizovan referendum.

Krajnje je vrijeme da se kaže "NE" uniterizaciji BiH i pozitivno je da su se pojavili ljudi koji nacionalni interes stavljaju iznad ličnog, pa makar bili i smjenjivani. Žao mi je ako srpski narod još nije shvatio šta se dešava na političkoj sceni u Republici Srpskoj i ako se na prestojećim izborima bude opredjeljivao za sitnosopstveničke interese, a ne nacionalne pošto će mu se to sigurno vratiti kao bumerang za vrlo kratko vrijeme.

Moram priznati da me u poslednje vrijeme prijatno iznenađuje ostrvski čovjek. Izgleda da se probudio iz zimskog sna, bilo bi dobro da za njim krenu i ostale zabluđele ovčice.

Veliki pozdrav za sve srpske borce i obavezno na referendum, a kada prođe da se kolektivno prijavimo velikom gospodinu Incku da svi krivično odgovaramo.
Idi na stranu - |listaj dalje|