fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 97115 - 14.09.2016 : NOMAD Srbija - best (1)

Provokacija


G-dine Tomiću, ne tvrdim sigurno, ali ima indicija da ste naseli na provokaciju. Nisam Vam pisao sa namerom da Vas pitam zašto ste opet objavili ove bljuvotine tamo nekog ko se potpisuje sa ragibpajser.

Napisali ste da ste objavili ragibove bljuvotine da bi se videlo ko i kakvi su ti sa druge strane, e moj g-dine Tomiću pa nama Srbima je odavno jasno ko su i šta su ti sa druge strane, ja sam slušao o njima sa druge strane u pričama koje su mi pričali moji stariji (babe i deda) i nikada mi nije do danas jasna njihova bestijalnost prema srpskom narodu, a i za ovog rata nagledao sam se svašta kako druga strana (balijsko ustaška) čisti nas Srbe i kakvim metodima se služe, tako da je nama odavno jasno sa kim imamo posla.

Onako usput sam pogledao pisanje i nekako mi ne vuče na "bošnjački" jezik i način pisanja to kako piše taj ragibpajser.

Pozdrav za Vas g-dine Tomiću, i dalje ću pratiti rad na Slavić-net-u.

RE: Provokacija

Poštovani prijatelju,

priča "Leteći snajperista" je previše upečatljiva i puna detalja da bi bila izmišljena. Ja sam gotovo 100% siguran da je istinita. Zbog toga i dalje mislim da je dobro sto sam je objavio, jer ima dosta onih (pogotovu mladih) koji ne pamte šta se sve dešavalo u prethodnom ratu. Ova priča će im svakako pomoći da steknu neku predstavu o tome.

Veliki pozdrav za tebe i sve moje prijatelje na ovom forumu!
Idi na stranu - |listaj dalje|