fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 97081 - 06.09.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Zašto se sripski političari ne izjašnjavaju u vezi ulaska u NATO?


Svjedoci smo da su ovih dana bošnjački i hrvatski političari intenzivirali priče o pristupanju NATO savezu. Za to vrijeme srpski kvazipolitičari mudro ćute jer ne znaju šta će, svjesni su da je srpski narod protiv toga a oni ne smiju puno dizati glas pošto gotovo svi imaju oraha u džepovima. Obavještajne službe Zapada ovdje veoma dobro rade pa od početka devedesetih do danas imaju podebele dosijeje i bilo bi nezgodno da izađu u javnost sa njihovim prljavim vešom, tj. da ih diskredituju.

Ova poslednja odluka o knjiženju vojne imovine u Han Pijesku na račun BiH je najbolji pokazatelj o stanju u pravosuđu ove jadne države pošto su sa tom presudom prekršili Ustav BiH i Ustav RS, a to se u normalnoj državi ne može desiti. Dakle, srpski kvazipolitičari mudro ćute ali ne razumijem zašto ćuti gospodin Savčič i ovaj gospodin iz Veterana? Zašto ne izađu sa jasnim stavom po pitanju NATO pakta, valjda oni znaju šta misle srpski borci o tom vojnom savezu? Logički razmišljajući ja ne mogu izvesti drugi zaključak da su ova gospoda samo špijuni u nečijim rukama i da, ako im se zamjere može prestati dotok novca a onda je to već problem.

Na ovoj stranici gotovo svi članci su kritički na račun BORS-a, ne vjerujem da to niko ne čita a ništa se u praksi ne dešava. Moje pitanje rukovodstvima ove dvije zvanične organizacije koje tvrde da zastupaju interese boraca glasi: Hoćete li u nerednih 10 godina izaći sa zvaničnim stavom i javno ga saopštiti po pitanju NATO pakta ili ćete mudro ćutati kao ovi Srbi koji su sebi umislili da su političari.

Veliki pozdrav za sve srpske borce, jadni mi kome smo poklonili povjerenje da braninaše interese.
Idi na stranu - |listaj dalje|