fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 97055 - 04.09.2016 : Dragiša Kićanović Zvornik - best (3)

BORS, bruka i sramota od organizacije


Boračka organizacija je bruka i sramoto od organizacije! Zašto ćute pred hapšenjima i suđenjima nevinim borcima VRS u Sarajevu, što ni krivi ni dužni izdržavaju drakonske kazne u muslimanskim kazamatima?

Kažu da se bore za prava boraca, koja prava pitam vas sem ona njihova lična i nikoja druga. Dignite svu boračku populacju na noge i da se otkaže poslušnost organima vlasti u RS-u i natjerati iste da pod hitno preduzmu neke mjere na rješavanju problema tog muslimanskog suda u Sarajevu i kompletnog tužilaštva u BiH.

Da se radi o podizanju optužnice ili ne daj bože izricanju presude nekom od naših političara referendum je mala maca šta bi vi onda tražili od nas.

Tuga me uhvati kada vidim šta se radi sa našim borcima po tim sudovima i kako im se procesi montiraju, a pomoći im ne mogu. Za vrijeme rata sam to mogao i čnio svaki vid pomoći i nikada ni jednog svog borca nisam ostavio u nevolji, a vidi danas ljudi umiru od nepravde koju smo mi stvorili.

Izgleda da je bitnije rješavati datum kada ćemo piti i jesti i ne radidi ništa, tobože proslavljati dan republike a to što polako nestajemo i što nas sklanju po zatvorima nije bitno ni važno.

Sada razumijem što su Srbi prelazili u druge vjere za vrijema turaka, nije ni čudo kakvi smo kao narod. Kod njih ne smiješ spomenuti nečiju odgovornost odmah se pola svijeta diže u zaštitu i za to im skidam kapu.

Pitam se kada ćete izvaditi glavu iz nečijeg dupeta i malo se okrenuti populaciji koju predstavljate? Kada se birate u te organe obećavate kule i gradove, a kada budete izabrani nabacite dobro odijelo, kravatu , zaližete frizuru i u pljačku sopstvene organizacije i naroda.

Fuj, fuj i fuj.
Idi na stranu - |listaj dalje|