fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 96983 - 18.08.2016 : NOMAD Srbija - best (2)

Mekan si i sada


Olovčiću, mekan si sada, na ranu čovek na ranu da te privije! Uh patagonac, ne prosipaj neutralne floskule o nekakvoj tvojoj viziji.

Stalno podmuklo (karakteristično za vas "bošnjake") provlačiš kako će narod platiti najveći ceh (što je uobičajena pojava u svim ratovima) , a zločinci su redovno Srbi, a vi ste kao žrtve i niste bili naoružani... Kakvi god bili političari u Republici Srpskoj narod nije imao gde, već da brani svoje ognjište od vas i vaših pajtosa mudžahedina koji su došli kao najezda iz Azije.

Što Patagone nisi bio tako "mekan" (tvoja gluma) 1992. godine, nego si se latio puške, što tada tvojima nisi rekao ovo što sada pišeš na srpskim portalima? Toliko je to tvoje pisanje providno, da svako ozbiljan smatra da si patetičan.

Ko vas (zelene) ne zna još bi ti i poverovao!

A zamisli kakvu hajku na srpsko rukovodstvo bi vi muslimani podigli da je recimo sin Radovana Karadžića sada predsednik Republike Srpske i predsednik SDS-a, kao što je Alijin sin Bakir Izetbegović kod vas???

Patagone i svi tvoji patagončići, ne pokušavajte da poturate priče o miru i suživotu, znamo mi Srbi ko ste vi, i hvala Bogu raščistili smo sa vama za svagda!
Idi na stranu - |listaj dalje|