fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

jovo_mijatovic - 96516 - 27.07.2016 : Stari - best (0)

RE: Recept za uvećanu prostatu


Poštovani Predrag,

Mislio sam da sam ostavio sajt od lijeka za prostatu, ali nisam. Iskreno žalim, jer i ja se borim sa tim problemom. Međutim, Ti možeš da na Google ukucaš četiri glavne imenice i dobićeš dosta odgovora, uputstava i recepata. Te glavne stvari su: prostata, limun, med ili Erabl i soda Bikarbona. Ja sam kupio pola kilograma sode bikarbone (jer je toliko pakovanje), koja se koristi u domaćinstvu i koja u sebi sadrži aluminijuma. Pored mog neznanja o sadržaju aluminijuma, u sodi, ja sam to jedno vrijeme koristio, jer iskreno da kažem nisam znao da postoji i druga vrsta, sve dok mi moja snaha nije skrenula pažnju, da ima i medecinska soda. Međutim, ta se soda ne smije koristiti u ove svrhe i na ovaj način. Trebate tražiti Medecinsku sodu Bikarbone u farmacijama/ apotekama koje ne sadrže aluminijum.

Samo još da kažem i ovo: Kod mješanja sode sa limunom i medom, dolazi do naglog vrenja i smjesa može da izleti iz posude u kojoj spremate. Znači, pazite.

Meni je veoma žao što nisam ostavio recept o liječenju prostate, ali kad sam kupio drugu sodu bilo je vidljivih pojava i u mnjogim drugim stvarima. Počeo sam se debljati.

Koliko se sjećam recept je izgledao ovako:
 • Sok od jednog limuna
 • Dvije kašike meda/Erabla i
 • jedna kafena kašičica sode Bikarbone.

  Međutim, ja sam sve to stavljao u šolju od (250 ml) Zelenog čaja i tako pio svako jutro. Zato ne mogu sa sigurnošću da potvrdim taj neostavljeni recept u mojoj arhivi.

  Želim svima koji se muče sa ovom vrstom bolesti, da se ne predaju i da mi budu zdravi.

  Stari

  RE: Recept za uvećanu prostatu  Jedan od provjerenih recepata je i da piješ 20 do 30 propolis kapi, koje sipaš u čašu vode. Lijek se uzima tri puta dnevno.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|