fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 96505 - 26.07.2016 : Patagon Olovcic Olovo - best (1)

Odgovor za Starog


Ova stranica je jedna vrsta društvene mreže koju je gospodin moderator postavio da svatko može iznijeti svoje mišljenje, zapažanje, primjedbe i sugestije. Ujedno, ista je jedna vrsta stranice za koju sam davno kazao da služi da spoji pokidane veze i u tome je mnogima pomogla.

Vezano za prozivanje Dodika, vjeruj i ne mogu da budem svjestan činjenice da braniš čovjeka koji je omražen ne samo u RS nego i šire, a sad što ga pojedinci brane ili hvale to je zato što je dotični gospodin jedna vrsta diktatora, koji po formuli ko nije uz mene on je moj neprijatelj, zatvorio mnoga usta i napravio svojom politikom poslušnike poput tebe. On ne valja kao ni Bakir kao ni jedan političar u bivšoj Jugoslaviji. Prvenstveni im je cilj da sebi stvore što više kao da vjeruju u zagrobni život pa da im tamo to ustreba.

Ne branim ja ni političare iz Federacije sve je to isto smeće. Samo jadan narod ispašta. Zašto da ja volim Bakira, u crno nas je zaveo, koji je razlog pa ti toliko braniš Milorada? Svaka čast svakom čestitom Srbinu, ali ko mene slaže jednom on je lažov za vijeka.

Moj STARI, samo nas održavaju u finansijskom životu pozajmice od MMF-a. A šta sada kad pismo namjere nije potpisano baš zbog Miloradovih blokada, nastaće jedan period besparice koji će osjetiti svi, da li ćeš onda voljeti toliko Laktašenka ako ti je plata na budžetu RS. Zamjerio ti meni ili ne, to je tvoja stvar, ne mrzim nikoga, ali hoću da kažem svakom šta mislim ali samo argumentovano. Probudićemo se mi iz ovog sivila, i ja i ti, ali biće kasno, za sve će biti kasno, kada vidimo da su nas naše vođe sjebale oni će biti daleko, jako daleko i uživati u blagostanju opljačkanog novca, a mi mi ćemo biti bijednici ako to već i nismo sada ne samo finansiski nego i mentalno jer trpimo pod jarmom vladajućih diktatura kao niko.

Pozdrav tebi Stari, i zapamti samo da budala može braniti i voljeti političare, vjerujem da ti nisi u toj grupi, ja svoje ne volim, dabogda im pakao bio vječna kuća.
Idi na stranu - |listaj dalje|