fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 96501 - 24.07.2016 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Srebrenica - 1995 - Ubistva Srebreničana - Zločin


Pojašnjenje za Orlovića i one koji nisu razumjeli o čemu se radi u video sniku koji se ne može otvoriti!

Video snimak koji sam ja postavio na ovoj našoj stranici, ne može se otvoriti na Youtube zato što su uticajni Bošnjaci insistirali da se on ukloni jer je nepoželjan, zapravo pokazuje lažno streljanje Srebreničana! To je orginalna verzija snimka. Na njemu se može vidjeti kako se u Srebreničane pucalo manevarskom municijom, mnogi od njih čak biraju gdje će i kako pasti na zemlju. Jedan od njih se nakon rafala okreće na lijevu stranu da ne bio pao na jednog od predhodno "streljanih", a nakon toga, ovi koji su izvršili, navodno, streljanje pozivaju ih da ustanu i svi su se živi i zdravi podigli sa livade na svoje noge.

Film demantuje režirani film koji muslimani plasiraju svojim sunarodnicima, kako bi povečali mržnju prema Srbima! Bošnjaci kao da jedva dočekaju da to šire na društvenim mrežama, a kad im pokažeš orginalan snimak od kojeg su uzeti isječci i formiran lažni snima u kojem se ne vide da su svi ustali nakon lažnog streljanja. Mene je najviše zabrinulo što Bošnjaci nakon što saznaju da je video snimak lažan nište ne učine da se tako nešto ne ponovi. Svake naredne godine pojedinci ponovo podrže taj snimak, a ostali ćute! Ćutanje je znak odobroavanja, jer ne žele da demantuju prevaru svog naroda!

Pogledajte dobro dijelove u montiranom video snimku, kako ispaljeni meci ne prave rane na tijelu pogođenih, a oni biraju pažljivo gdje i kako da padnu. Na orginal snimku se to puno bolje vidi ali i ovde se može primjetiti kako vjetar od manevarske municije udara u leđa čovjeka a on ne pada jer mu ne odgovara mjesto gdje mora da padne.

Evo snimka koji treba da širi mržnju!

Da me ne bi neko pogrešno razumeo, ne demantujem zločine u Srebrenici, nego video snimak sa kojim se svake godine podižu tenzije i širi mržnja prema mom, srpskom narodu!
Idi na stranu - |listaj dalje|