fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zdravlje - 96493 - 23.07.2016 : Stari - best (0)

RE: Hepatitis B


Pokušao sam da u nekim stručnim časopisima nađem odgovor u vezi hroničnog oboljenja jetre, ali nisam nigdje našao da piše "hronično". Uglavnjom kažu da to ne može biti hronično oboljenje. Nemojte mi vjerovati ovo, ali sigurno znam za jedan prirodni lijek koji će pomoći ako ne ozdravljenju, onda bar ublaženju bolova jetre.

Svjedoci smo priča da je žuti cvijet, koji niče gotovo na svakom mogućem mjestu, za koga mi većinom kažemo, da je dosadni korov na travnatim površinama. To je predobri maslačak. U narodu se maslačak zove još: vjetrokaz, žućanica, milosavka, mlečac, popino guvno i talijanska salata. Ja ne znam da li se ima kupiti u vašim mjestima, u biljnim apotekama suvi izmrvljeni korjen maslačka, ali ukoliko ga ima, kupite ga i nećete se pokajati. Ako ga nema, onda uzmite krampicu u ruke i kopajte korjren iz njegovog ležišta. Pazite, on ide desetak i više CM dubboko u zemlju. Kad ga izvadite operite i usitnite ga kao zrno kukuruza i stavite da se suši prirodnim putem.

Ovo vam predočavam, jer sam se lično uvjerio u njegovu sposobnost. Ako meni ne vjerujete, evo vam Knjiga: Maria Treben, pa nađite lijek pod: Oboljenje jetre. I na kraju ću vam dati i sajt od knjige u kojoj možete naći sve što vam treba, a za prvu ruku evo recepta:

Pripremanje čaja: 1 puna mala kašika korena stavi se u četvrt litre hladne vode, a sledećeg dana se greje do ključanja, i procedi. Ovu količinu čaja treba piti pola sata pre i pola sata posle doručka, gutljaj po gutljaj.

Salata: priprema se od svežih listova i svežih korenova. Na internetu pronađi upustvo za spravljanje salate.

Stabljike: dobro sažvakati i pojesti 5 do 10 sirovih stabljika dnevno. Spravljanje sirupa. Na internetu pronađi upustvo za spravljanje sirupa.

Želim da ozdravite brzo.
Idi na stranu - |listaj dalje|