fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

groblje_bratunac - 96443 - 18.07.2016 : Stari - best (0)

Vojničko groblje Bratunac


Borcima sa područja Bratunca: 19 jula ove godine, navršava se 24 godine od pogibije našeg dvadeset-trogodišnjeg sina. Nećemo biti u mogućnosti da na taj dan posjetimo njegov grob, pa smo željeli da bar preko interneta odemo i vidimo groblje i mjesto gdje nam je sin sahranjen.

Bili smo zapanjeni, moja supruga i ja, kada smo pomoću interneta, umjesto krstova na bratunačkom Vojničkom groblju vidjeli fotografije sa muslimanskim nišanima i muslimane koji obilaze grobnice, koje se ne vide jer je autor ovih snimaka tako uradio kao da je njihovo groblje vezano za Srebrenicu i tako postavio na internet stranicu. Taj pokvarenjak izvjesni Adnan Prasko ili Praško imao je smjelosti da to postavi na naše Vojničko groblje u Bratuncu. Ja ne znam odakle je taj čovjek, a lako je pretpostaviti da je sa prostora bratunačke ili srebreničke regije, koji evo i na ovaj način širi laži i pretvara srpsko groblje u muslimansko.

Bezobraznik, koji ni srpskim roditeljima svojih poginulih i umrlih ne dozvoljava da da priđu grobnicama svojih poginulih, te i na ovaj način širi laži cijelim svijetom. Ako ne živi (što je moguće) na području ovih opština, on sigurno dolazi da ih obiđe.

Zbog toga vam upućujem ovaj moj protest i prigovor da svakako, u prvom redu Boračka organizacija, ispitate ovaj slučaj.

Roditelji poginulog borca.




Idi na stranu - |listaj dalje|