fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 96417 - 16.07.2016 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (7)

Bošnjaci ne žele istinu o ratu


Od završetka rata pa do danas, 11 juli, pravi novo ratno žarište u Bosni!

Zašto?

Svake godine u julu mjesecu na društvenim mrežama izlazi montirani snimak o streljanjima Srebreničana! Na montiranom sniku se vidi kako navodno "Škorpioni" strljaju ljude! Moja malenkost je pokušala da svojim prijateljima, koji objavljuju te snimke, ukaže da taj snimak širi mržnju, pokazujući im orginalni snimak koji se mogao vidjeti na Youtube. Međutim, svi moji pokušaji da dokažem istinu nije urodio plodom, jer svaki moj prijatelj kojem sam poslao orginal snimak tog dešavanja, trebao je da širi orginal snima i upozori svoje prijatelja, kako bi se spriječilo produbljivanje mržnje sa lažnim snimkom, što je konstruktoru, očito i bio cilj! Na moju veliku žalost i razočarenje, moji prijatelji nisu učinili ništa da bi spriječili širenje tog lažnog snimka!

Ove godine ponovio se isti slučaj, lažni snimak širio se FB, a ja u pokušaju da demantujem taj snimak, naišao sam na još jedno reazočarenje! Originalni snimak na kojem se vidi kako "Škorpioni" pucaju sa manevarskim mecima u Srebreničane i oni padaju po livadi, a nakon toga ponovo ustaju na noge, skinut je sa YOUTUBE i označen kao nepoželjan! Očito da je bošnjački lobi spriječio da taj snimak izađe na videjlo!

Evo linka od orginalnog video snimka koji je skinut sa youtube, kako bi se spriječilo širenje istine!Dakle, moj zaključak je da muslimani "Bošnjaci" ne žele da istina o Srebrenici izađe na vidjelo! Za njih je važnija "Islamska deklaracija" od istine!

Poruka svim muslimanima "Bošnjacima", samo vi možete demantovati laži o Srebrenici, ako to želite, naravno! Ili se bojite da ćete biti prozivani kao izdajnici, poput Emira Kusturice, Dževada Galijaševića i mnogih drugih?
Idi na stranu - |listaj dalje|