fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 96387 - 12.07.2016 : 127. lae Vitezovi Beograd - best (5)

General Josipović


Poštovani,

Dugo vremena znam za ovu stranicu, a u posljednje vreme je baš često pratim i trudim se da pročitam sve što je ikada ovdje napisano. Ima mnogo stvari koje ostavljaju snažan utisak, moglo bi se godinama čitati o događajima iz našeg posljednjeg rata, posebno o onim dešavanjima koji su iznjedrili naše heroje, nove stubove patriotizma na koje se mi mladi možemo ugledati i ponosno reći "hvala ti Bože što si mi dozvolio da pripadam narodu iz kojeg potiču jedan Vlahović, Radić, Špirić, Josipović i mnogi drugi znani i neznani junaci!!!

Čitajući sve ovo, za mene se izdvaja jedno od najupečatljivijih ličnosti, a sudeći po postovima i vama - general Josipović. Može li mi neko od vas reći nešto više o generalu Josipoviću, gdje i kako sada živi, kako mu možemo pomoći?

Veliki pozdrav!

RE: General JosipovićPoštovani,

kao i većina srpskih junaka iz prošlosti, uključujući i velike srpske vojvode iz 1. svjetskog rata, general Josipović je zaboravljen od svoga naroda, a posebno od Republike Srpske, za koju se tako žučno borio. Ne prima ni penziju, životari onako kako može, a imao je i dosta zdravstvenih problema. Jednom prilikom sam bio kod njega u njegovom skromnom stanu, odnio mu skromnu novčanu pomoć i prenio podršku od strane posjetioca ovog portala. Negdje u budućnosti namjeravam da mu ponovo odem u posjetu.
Idi na stranu - |listaj dalje|