fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

rat_doboj - 96385 - 12.07.2016 : NOMAD Srbija - best (2)

Latini (hrvati) stare varalice


Mijatoviću,

sve što si napisao za "herojstva" Hrvata srednje Bosne i Posavine je apsolutno tačno. Učesnik sam ratnih dešavanja devedesetih i tvrdim da većih smradova i kukavica nije bilo od pripadnika HV(ZNG), HOS-a i HVO-a. A mnoge od te žgadije koje smo neutralisali ni oni sami (hrvati) nisu hteli da pokupe sa terena, već su se njihova telesa raspadala na suncu šireći nesnosan smrad. HOS-ovce smo dobijali i žive u ruke, ali otome naravno neću javno.

Inače, već sam pisao da smatram da je taj "Max Usora" provokator koji je deo organizovanih grupa Hrvata koji "vršljaju" po internetu i sakupljaju podatke o drugoj strani. Tom Maxu sam čak i napisao javno jednu reč odnosno naziv njihove "internet bojne" i normalno pravio se da je nije pročitao.

Mada je nebitno, ima i drugih načina da se sazna odakle piše "bojovnik" koji je navodno "prošao" sva bojišta, a ja sam već pisao na tu temu da mi Srbi ne pišemo otvoreno o učešću u ratu ili kada to već činimo to malo šifriramo mislim na lična imena i geografske pojmove, upravo zbog toga da Hrvatima i Bošnjama uskratimo informacije jer bez istih oni odustaju i odlaze sa srpskih sajtova neobavljena posla.

Inače i iz pisanija tog Max-a lako je zaključiti da je nemoguće bilo imati takav "ratni put" i sve to lepo pretočiti u nekakve sladunjave pričice , a neke tekstove je bezočno preuzimao sa drugih sajtova (hrvatskih) i kitio se tuđim perjem ili kako bi se u našem narodu reklo krao je!

Tvrdim da je taj Max plagijator i da na njega ne treba obraćati veliku pažnju tj. ignorišimo ga braćo Srbi, a čudi me što i urednik ovog sajta objavljuje njegove škrabotine.

Pozdrav svima koji su stvarali Republiku Srpsku, a večna slava i pomen poginulima!
Idi na stranu - |listaj dalje|