fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 96231 - 18.06.2016 : NOMAD Srbija - best (1)

Tragedija


Gledajući "virtuelno groblje" na sajtu Slavić-net ne mogu da se otmem utisku koliko je ogromna dimenzija stradanja srpskog naroda u sarajevsko-romanijskom i podrinjskom regionu. Svu tu dimenziju strašnog povećava to što su ovde prikazane žrtve i stradanja jednog dela R. Srpske, sluteći koje muke je pretrpeo celokupan srpski nacionalni korpus u bivšoj BiH.

Gledajući fotografije poginulih srpskih boraca, zapita se čovek koja mračna sila je izazvala toliku količinu zla i koji je zapravo cilj bio, da se napadne narod koji je stoprocentno svoj na svome i kakva snaga je trebala da se naš srpski narod odupre u toj neravnopravnoj borbi.

Svi znamo da se srpski narod u bivšoj BiH borio protiv svetskih protuva koje su došle čak sa drugog kontinenta da ubijaju naš narod, a potpomognuti NATO-om.

Tvrde da smo mi Srbi izvršili agresiju na BiH , a znamo da su samo branili svoj kućni prag, i da nisu Srbi išli u Aziju da ubijaju tame nekog.. .

I danas nakon 21 godine podiđe me velika tuga i zabrinutost šta se sve desilo tih ratnih godina, a ni dan danas situacija po srpski narod nije nimalo povoljna.

Ovom putem javno izražavam punu podršku uredniku ovog sajta g-dinu Tomiću i svima koji učestvuju u održavanju borbe za istinu o golgoti kroz koju je prošao srpski narod u BiH.

Kamo sreće da je više ovakvih sajtova i publikacija da se oda pomen i da ne padnu u zaborav sve srpske žrtve otadžbinskog rata.

Večna slava i čast svim palim i večna hvala svima koji su stvarali Republiku Srpsku!!!
Idi na stranu - |listaj dalje|