fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 96097 - 31.05.2016 : Stari - best (2)

Oprosti mi Đole!


Oprosti mi gospodine Đole što Te uvrijedih! Nisam imao namjeru da bilo koga uvrijedim pa ni Tebe vjerujuj mi Đole.

Mnogo sam članaka napisao na ovom sajtu i trudio se da pomoću ličnih doživljaja i pismenih dokaza iznesem istinu, da i vi drugi posjetioci ovog sajta doznate. Da doznate o svemu onom o čemu mi naivci ne znamo ama baš ništa. Ne znamo jer nam bacaju prašinu u oči i ponekad bace poneku kost da se međusobno "ubijamo" otimajući se ko će prije do oglodale kosti.

Nisam siguran, pa ne znam, da li si gledao istupe jedne i druge strane, pozicije i opozicije, na mitinzima u Banja luci?
Ako jesi, onda me čudi da mi ovo preporučuješ. Davno sam se ja bavio politikom i znam šta je politika.

I u ovom članku, koga ja potkrijepi sa onim što drugi napisaše (na koji Ti stavi primjedbu), jer su autori tih članaka sigurno došli do tačnih podataka (jer da nisu imali dokaze nebi smjeli iznositi u javnost), govori o ovodanašnjoj našoj stvarnosti, unutrašnjoj srpskoj politici. Govori o nama Srbima, o našem raskolu. Evo Ti gospodine Đole naj svježiji primjer:

"Иванић је саопштио Вучићу да се Срби у БиХ послије много година поново осјећају усамљени и да страхује од наставка прегласавања у органима БиХ које је почело одлуком о попису, као и од угрожавања националних интереса Срба у БиХ."

Ko su po Tebi Đole krivci i ko su učesnici u svemu ovome? Oni koji vuku u Sarajevo, ili oni koji vuku u Banjaluku? Nećeš valjda mene i moju politiku okriviti. Mnogo pitanja imam na osnovu sadašnjeg stanja u RS, ali bi izazvao buru negodovanja kod vas posjetilaca ovog sajta, jer znam da ste podjeljeni baš kao i nas dvojica, ja i Ti Đole.

Već dvadest godina slušamo istu priču, a ono sve veći raskol nastaje i to samo među nama Srbima. A mi, hvatajući se za slamku sve dublje i dublje tonemo. A ako nisi ynao ima ona stara:
"ZAVADI PA VLADAJ"

Ko je kriv za ovakvo stanje? Mi Đole, mi, jer slušamo dvije različite priče koje nas razvodnjavaju, a oni se bogate.

Kao dokaz raskolu evo primjera nas dvojice. I šta reći?
Zato mi oprosti Đole, što uvrijedih Tvog mezimca i Tebe borca (IV) i tvoje boračke rane, koje su veće od moje (I) i od gubitka mog rođenog sina od 23 godine života.

Oprosti mi Đole!
Idi na stranu - |listaj dalje|