fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

republika_srpska - 96023 - 20.05.2016 : Stari - best (1)

Našim 'velikim brižnicima'


Našim "velikim brižnicima" i vama koje se razmećete našim novcima.
Vama kojima su vjerovali.
Vama koji ste izabrani.
Vama što vam dadoše priliku da postanete srećni ljudi.
Vama koji tako hladnokrvno gazite kosti 23 hiljade poginulih srpskih boraca.
Vama koji još lakše postadoste neljudi.
Sram neka vas bude.
Stidite se majki i očeva, supruga, sinova i kćeri od poginulih 23 hiljade boraca.
Stidite se svog imena i prezimena.
Zapamtite dobro, doći će i vama kraj i ne zaboravite onu narodnu:
 • "Teže je umrijeti bogatom nego siromašnom. Bogat žali za bogatstvom, a siromašan ni za čim"

  Dragi posjetioci ovog sajta,

  Morao sam ovako početi ovaj moj tekst iz razloga što sam u toku skupova u Banjoj Luci slušao i one koji se pozivaju i zaklinju u nas i naše poginule borce. Oni koji su bili djeca kada su mnogi srpski borci ginuli, sada su se stavili kao "velikobrižnici" za ovu kategoriju smrtnika i besmrtnika. Oni među kojima je brzo izraslo jedno dijete, kao što je to "veliki brižnik" Adam Šukalo. Adam Šukalo eksponent Dragana Čavića i Mladena Bosića.

  Imajući u vidu da elektronska medijska sredstva pružaju mogućnost da dođete lako do vrlo preciznih podataka za bilo kog od nas, ja sam na nekoliko mjesta pronašao podatke i priče za ovog "našeg brižnika", koji priča svoju dječiju priču o borcima i poginulima borcima.
  Evo vam tih podataka:

  Adam Šukalo dobio 500 000 KM od SNSD-a

  Četvrtak 15. 5. 2014.

  Prema riječima najužeg rukovodstva Šukalove stranke, vladajući SNSD je sa 500. 000 KM finansirao Adama Šukala i njegovo stranačko pridruživanje DNS-u.

  Srpska napredna stranka saznaje da je koalicionim sporazumom sa režimskim DNS-om, Šukalo za sebe i suprugu obezbijedio i dva poslanička mjesta sa kompenzacione liste DNS-a. Nema sumnje da je cilj ovog pridruživanja DNS-u fiktivno stvaranje nekog trećeg bloka sa prividom nove politike i ljudi, kao i unošenje opšte zabune u društvu o tome da postoje više naprednjačkih stranaka. Takođe, Šukalo je, u posljednja dva mjeseca, lažno se pozivajući na kontakte iz vodeće stranke u Srbiji, za sebe pribavio imovinsku korist koja prelazi stotine hiljada maraka, pa je tako od jednog banjalučkog privrednika, nedavno, uzeo 60. 000 KM, dok je distributeru alkoholnih pića iz Istočnog Sarajeva uzeo 100. 000 KM. U prilog tačnosti ovih informacija govori i činjenica da su stranački kadrovi i članstvo Šukalove stranke, po saznanju za niz lažnih predstavljanja, sporazum sa DNS-om i privatizovanje stranke, masovno počeli da ga napuštaju i prelaze u redove Srpske napredne stranke.

  Služba za informisanje Srpske napredne stranke.

  Evo vam još jedan od Banjalučkog atv
  SNS: Adam Šukalo dobio 500. 000 KM od SNSD-a
  Autor:ATVDatum objave:14 May 2014, 11:06
  Vladajući SNSD je sa 500. 000 KM finansirao Adama Šukala i njegovo stranačko pridruživanje DNS-u, kažu u saopštenju Srpske napredne stranke, predsjednika Hadži Jovana Mitrovića.

  Pozivajući se na riječi najužeg rukovodstva Šukalove stranke, Srpska napredna stranka navodi da je koalicionim sporazumom sa režimskim DNS-om, Šukalo za sebe i suprugu obezbijedio i dva poslanička mjesta sa kompenzacione liste DNS-a.
 • "Nema sumnje da je cilj ovog pridruživanja DNS-u fiktivno stvaranje nekog trećeg bloka sa prividom nove politike i ljudi, kao i unošenje opšte zabune u društvu o tome da postoje više naprednjačkih stranaka", piše u saopštenju te stranke.

  Kako se navodi, Šukalo je, u posljednja dva mjeseca, lažno se pozivajući na kontakte iz vodeće stranke u Srbiji, za sebe pribavio imovinsku korist koja prelazi stotine hiljada maraka, pa je tako od jednog banjalučkog privrednika, nedavno, uzeo 60. 000 KM, dok je distributeru alkoholnih pića iz Istočnog Sarajeva uzeo 100. 000 KM.
 • "U prilog tačnosti ovih informacija govori i činjenica da su stranački kadrovi i članstvo Šukalove stranke, po saznanju za niz lažnih predstavljanja, sporazum sa DNS-om i privatizovanje stranke, masovno počeli da ga napuštaju i prelaze u redove Srpske napredne stranke", zaključuje se u saopštenju.

  Pored ovih članaka, koji iznose njegovu "bržnost" evo vam I video snimak o pomenutom "brižniku"...

 • Idi na stranu - |listaj dalje|