fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 95565 - 20.03.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (2)

Šta to radi BORS?


Iz vaših zahtjeva koje postavljate u pravcu državnih institucija vidim da vam Veterani RS poprilično počinju da smetaju i da bi bili voljni da ih nekako gurnete u drugi plan. Veterani RS su se pojavili kao reakcija na vaše nečinjenje pa je sasvim normalno da je se jedan dio boraca opredijelio za nove ljude odnosno za novo udruženje boraca. Ne možete vi povjerenje boraca povratiti diskreditacijom drugih nego novim pristupom rješavanju problema boraca tako da su meni ovi vaši zahtjevi smiješni.

Jedino ako ne mislite da vaša organizacija treba da funkcioniše kao Luj 15., čuveni francuski kralj. Poznate su njegove čuvene izjave: Država - to sam ja i poslije mene potop. Nadam se da ne razmišljate kao gospodin Luj nego vi pljunite u šake i malo oštrije počnite da se borite za prava boraca a bogami i za očuvanje RS pošto vam je to statutarna obaveza.

Još nisam čuo vaše saopštenje da ste javno osudili i upozorili nekog kvazipolitičara iz RS da ruši institucije RS odnosno da pokušava prenositi ovlaštenja RS na BiH. Ako nemate u svojim redovima pravnih stručnjaka imate u Banja Luci nekoliko nezavisnih srpskih intelektualaca stručnjaka iz oblasti prava tražite pomoć od njih. Ali znam ja da vi to nikada nećete učiniti jer ako biste prozvali javno nekog od ovih srpskih kvazipolitičara došlo bi do rasula u vašim redovima pošto je BORS skup opštinskih partiskih organizacija.

I zato vam savjetujem ostavite vi Veterane RS i počnite se baviti sami sobom i rješavati svoje probleme.
Idi na stranu - |listaj dalje|