fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

1kk - 95519 - 16.03.2016 : Kartum7193 Banjaluka - best (1)

Monografija 1. bvp 1KK VRS


Pozdrav moderatoru,

Prvo da se zahvalim na ispravljanju mog posta o sadejstvu '93. Kriminalno sam to napisao, sreća pa ovo ne čita moj bivsi profa iz srpskog jezika.

Već sam nešto napisao o monografiji, a evo i dodatnih vijesti. Novinari koji su nekada radili u Press klubu VRS u Banjaluci su pronašli još nešto materijala koji će biti ubačen u monografiju pa se čeka obrada istog. To mi je juče e-mailom javio čovjek koji je najviše upućen i odgovoran za izdavanje iste. U štampu najkasnije ulazi za 30 dana i biće objavljena prije 11. septembra ove godine. Za tiraž se ne zna, kao ni za cijenu. Međutim, moći će se kupiti ili naručiti. U razgovoru sa ovim pomenutim čovjekom, koji je inače major VRS (bivši) a ja običan vojnik (bivši), on me je zamolio da za sada ne dajem njegov e-mail jer je previše zauzet pa ću ostaviti svoj! Neka za sada bude poznat samo tebi a ako se ko javi daj mu slobodno pogotovo ako se oglasi gospodin iz Beograda koji je već izrazio želju da kupi monografiju. Ako ne može, svejedno ti objavi e- mail valjda nece biti provokacija od druge strane.

Hvala sto ste objavili o sadejstvu u kome sam opisao borbu sa našom stranom. Na nekim sajtovima to nisu htjeli objaviti.
Idi na stranu - |listaj dalje|